evabb Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 Ειναι μια chocolaterie στο κεντρο η οποια αφενος εχει τα καλυτερα σοκολατακια που εχω φαει ever, αφετερου φερνει κατι περιεργες σοκολατες (διαφορες μαρκες που δεν θυμαμαι), απο τις οποιες ξεχωρισα μια γαλακτος με πρασινο τσαι και μια λευκη με πιπερια. Απλα ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ. Α και μια bitter με λεβαντα που δεν με τρελανε ιδιαιτερα γιατι γενικα δεν μου αρεσουν οι dark σοκολατες, ηταν ομως εμπειρια!Οντως, γιατι η Lacta δεν ειναι σοκολατα? συγκριτικα με την ιον πχ δεν λεει τπτ. καλα δεν κανω συγκρισει με αυτες που ποσταρα μια αλλη ελληνικη αυτη την φορα που τα σπαει ασχημα λεμεεεε ιον μαυρη αμυγδαλου:cry: εδω δεν εχειιιιι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vintage Jewel Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 συγκριτικα με την ιον πχ δεν λεει τπτ. καλα δεν κανω συγκρισει με αυτες που ποσταρα μια αλλη ελληνικη αυτη την φορα που τα σπαει ασχημα λεμεεεε ιον μαυρη αμυγδαλου:cry: εδω δεν εχειιιιι kαλε που μενεις κ δν εχει ιον? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evabb Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 kαλε που μενεις κ δν εχει ιον? στο βελγιο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GIORGARAS Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 Αγαπημένο θέμα οι σοκολάτες, εδώ στην Γαλλία πάντως έχει αρκετά καλές σοκολάτες. Θυμάμαι βρυξέλλες ένα τρελό μαγαζί που πούλαγε σοκολάτες και ήταν λες και ήσουν σε κοσμηματοπωλείο λεγόταν marc... κάτι δεν θυμάμαι 5 κουτιά σοκολατάκια 130 euro περίπου. Επίσης λάτρεψα (δεν ξέρω πως λέγεται) που έχει σε ένα ξυλάκι (σαν το σουβλάκι) περασμένα κομμάτια μπανάνα και φράουλα και το βάζουν κάτω απο συντριβάνι σοκολάτας (μίνι συντριβάνι που έχει σοκολάτα αντί για νερό) και μετά το τρως.... απλά απίστευτο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adi32 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 Μπορειτε να πειτε ποια ειναι η καλυτερη σοκολατα για ροφημα ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evabb Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 Αγαπημένο θέμα οι σοκολάτες, εδώ στην Γαλλία πάντως έχει αρκετά καλές σοκολάτες. Θυμάμαι βρυξέλλες ένα τρελό μαγαζί που πούλαγε σοκολάτες και ήταν λες και ήσουν σε κοσμηματοπωλείο λεγόταν marc... κάτι δεν θυμάμαι 5 κουτιά σοκολατάκια 130 euro περίπου. Επίσης λάτρεψα (δεν ξέρω πως λέγεται) που έχει σε ένα ξυλάκι (σαν το σουβλάκι) περασμένα κομμάτια μπανάνα και φράουλα και το βάζουν κάτω απο συντριβάνι σοκολάτας (μίνι συντριβάνι που έχει σοκολάτα αντί για νερό) και μετά το τρως.... απλά απίστευτο! marcolini! η πιο ακριβη σοκολατα των βρυξελλων ειναι να χαζευεις εκει μεσα αλλα δεν ειναι για ποσοτητα ο ναος οι αλλες που λες ειναι σιγουρα govida. θεωρουνται επισης σοκολατες πολυτελειας αλλα ειναι πιο φτηνες απο τις marcolini και εχουν πιο βατες γευσεις οι μαρκολινι ειναι υπερβολικα εξωτικες θα ελεγα. συγκριτικα παντως ειναι απο τις πιο πικρες σοκολατες της αγορας. οχι οτι ειναι μονο υγειας απλα εχουν λιγο παραπανω κακαο σε σχεση με τις neuhaus και τις Leonidas οι εν λογο φραουλες τις κανουν και με ασπρη σοκολατα delivery και στην ελλαδα ---------- Προσθήκη στις 18:49 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 18:45 ---------- Μπορειτε να πειτε ποια ειναι η καλυτερη σοκολατα για ροφημα ? nestle le chocolat θα ελεγα. το κανονικο κακαο ειναι πολυ πικρο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 Lindt (oooh, how tγendy!) και Anton Berg. Και φυσικά ΤΟΝΟΥΣ μαλτήζερζ, λακτα και ιόν με ολόκληρα μύγδαλα. Καθώς και Ritter. Και μπισκότα leibniz. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evabb Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 ritter με το ολοκληρο μπισκοτο μεσα.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 Τα χέρια στο πληκτρολόγιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evabb Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 μα στο πληκτρολογιο ειναι δεν εχω αρπαξει καμια σοκολατα http://www.germandeli.com/rittersport.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 Τι διάολο, όλες παπαδοπούλες είναι 'δω μέσα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evabb Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 Τι διάολο, όλες παπαδοπούλες είναι 'δω μέσα. what? ενα αισχρο υπομοουμενο το επιασα πριν αλλα αυτο με τις παπαδοπουλες ουτε που το μυριζω..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
insomniaK Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 Η τραγικότητα ενός ευρωπαίου: "οι πατρίδες της σοκολάτας είναι 3: Αυστρία, Βέλγιο και Ελβετία." Λόγω του τροπικού τους κλίματος φαντάζομαι. Πατρίδα της σοκολάτας είναι η κεντρική (και νότια) αμερική και καλλιεργείται πια και σε χώρε της κεντρικής αφρικής και στην ινδονησία... Απο εκεί και πέρα οι σοκολάτες είναι ψιλομπιάχ, αλλά υπάρχουν εξαιρέσεις που γαμούν και δέρνουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Garnele Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 Κι εγώ αυτό πιστεύω αλλά φοβήθηκα να το θέσω σε τόπικ με σοκολατολάγνους. [παπαδοπουλα μοουντ οφφ] Τα σοκολατένια κορμάκια όμως είναι γιάμι [παπαδοπουλα μοουντ ον] Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papahlamidas Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 Τα χέρια στο πληκτρολόγιο. Εύα σε κατάλαβε... :lol: Εγώ σαν άσχετος που ήμουν μόνο της Παυλίδης και της ΙΟΝ θεωρούσα πολύ καλές σοκολάτες. Μέχρι που δοκίμασα της βελγικές που δοκίμασε και o Pretorianos της cote d'or. Κακά τα ψέματα αλλά η Lacta είναι ΠΟΛΥ γάλα με λίγο κακάο για αυτό και ο χαρακτηρισμός της σοκολάτας με την πραγματική έννοια της λέξης δεν της ταιριάζει. Είχα μια γνωστή που ήταν φανατική της Lacta και πίστευε ότι δεν υπάρχει άλλη σαν αυτή. Μέχρι που δοκίμασε τα Bouche της cote d'or και άλλαξε ριζικά γνώμη. Νομίζω είμαι στο σωστό topic CHOCOLATE BRAS! Και με Lacta να ήτανε.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα