Moderators stormrain Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Moderators Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Tι γραφει το Twix? Chockolate cookie +? δεν διακρινεται καλα και κατι μου λεει πως θα μου αρεσει!
evabb Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Tι γραφει το Twix? Chockolate cookie +? δεν διακρινεται καλα και κατι μου λεει πως θα μου αρεσει! + peanut butter
Moderators stormrain Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Moderators Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Οκ πεθαινω! Μια περιοδο ειχε βγαλει και το Κιτ Κατ ενα με peanut butter και ηταν τελειο! Μακαρι να το φερουν και εδω!
Toufas Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 εδω αγγλια το σταματησανε το pb kit kat, και αυτα που εβαλα μονο το 1ο βρισκεις, και το 2ο απο net μονο. Τα peanut butter cups ειναι θανατος, ειχα παει στο μαγαζι της hersheys τυχαια στην ny και ειχα παρει 3 πακετα με διαφορα σοκολατακια χωρις να εχω ιδεα. Ε ανοιξαμε με τον φιλο μου σπιτι του τα mini peanut butter cups και εξαφανιστηκαν σε χρονο dt. Μετα πηρα χαμπαρι οτι η ben and jerrys εχει παγωτο με φυστικοβουτυρο την επομενη μερα... Γενικα το φυστικοβουτυρο ειναι απο τα αγαπημενα μου "γλυκα" και ειδικα οταν συνδιαζεται με κανονικα γλυκα και εχεις αυτη την γλυκο αλμυρη γευση στο στομα. Πχ αυτο το γλυκο απο το spuntino: peanut butter & jelly ice cream sandwich,ειναι ακριβως σαν να τρως goober grape jelly με φυστικοβουτυρο, αλλα σε παγωτο. Θανατος.
Cue Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Από Peckams είχα φάει πρόσφατα μία πάστα, σοκολάτα με φυστικοβούτυρο και ήταν τρελή... Δεν έχει όμως σταθερά γλυκά :/
ΦΡΑΝΤΣΕΣΚΑ ΣΑΝΤ Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 δεν ξέρω αν τα έχετε δοκιμάσει αλλά αξίζουν! Caffarel
MsquitoPrincess Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Μλκ, αυτό δεν είναι θρεντ. Οι πύλες της κολάσεως είναι. Πάω σκουπίσω σάλια.
evabb Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 καλα! οποιος εχει παει ελβετια ξερει!... οι ελβετικες λενε ειναι αρκετα γλυκες σε σχεση με τις βελγικες παντως. το οποιο το εχω διαπιστωσει κι εγω σε προιοντα ιδιας εμβελειας. πχ οι σοκολατες μιλκα (ελβετια) και οι cote d'or (βελγιο). γενικα οι βελγικες σοκολατες ειναι αρκετα βαριες με πολυ κακαο και χορταστικες. οι γερμανικες ειναι ποιοτητες αλλα παραμενουν μετριες. ισπανια ας το αφησουμε καλυτερα. η γαλλια εχει την φημισμενη Valrhona στην οποια δεν εχω εντρυφισει ιδιαιτερα. εχει παρει το αφτι μου την φημη οτι οι γαλλοι βαζουν αγελαδινο βουτυρο αντι για βουτυρο κακαο στις σοκολατες τους. δεν ξερω κατα ποσο ισχυει. για τις ιταλικες δεν ξερω τπτ απολυτως. απο αγγλια μερια δεν εχουν καμια ιδιαιτερη φυμη αν και η cadbury γαμει και δερνει. ΠΡΟΣΟΧΗ αναφερομαι στις cadbury παρασκευασμενες στην αγγλια κι οχι αυτες που πουλανε στην ελλαδα που μοιαζουν τραγικα με λακτα ωρες ωρες.
Dbzakias2 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 οι ελβετικες λενε ειναι αρκετα γλυκες σε σχεση με τις βελγικες παντως. το οποιο το εχω διαπιστωσει κι εγω σε προιοντα ιδιας εμβελειας. πχ οι σοκολατες μιλκα (ελβετια) και οι cote d'or (βελγιο). γενικα οι βελγικες σοκολατες ειναι αρκετα βαριες με πολυ κακαο και χορταστικες. οι γερμανικες ειναι ποιοτητες αλλα παραμενουν μετριες. ισπανια ας το αφησουμε καλυτερα. η γαλλια εχει την φημισμενη Valrhona στην οποια δεν εχω εντρυφισει ιδιαιτερα. εχει παρει το αφτι μου την φημη οτι οι γαλλοι βαζουν αγελαδινο βουτυρο αντι για βουτυρο κακαο στις σοκολατες τους. δεν ξερω κατα ποσο ισχυει. για τις ιταλικες δεν ξερω τπτ απολυτως. απο αγγλια μερια δεν εχουν καμια ιδιαιτερη φυμη αν και η cadbury γαμει και δερνει. ΠΡΟΣΟΧΗ αναφερομαι στις cadbury παρασκευασμενες στην αγγλια κι οχι αυτες που πουλανε στην ελλαδα που μοιαζουν τραγικα με λακτα ωρες ωρες. βασικα οι βελγικες (ειδικα το κακαο) ειναι λιγο πιο πικρες!
evabb Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 βασικα οι βελγικες (ειδικα το κακαο) ειναι λιγο πιο πικρες! ναι οντως. εχουν μεγαλη ποσοτητα κακαου ακομα και οι γαλακτος. αλλα ειναι το real thing ρε αδερφε. για τα ελληνικα γουστα οι ελβετικες πιστευω οτι ειναι πιο προσιτες. για τους καμενους chocaholic το βελγιο ειναι το τελευταιο οχυρο :lol: :lol: κανω κι ενα ποστ εδω για να μαζεψω ολες τις μαρκες πολυτελειας που γνωριζω. Godiva βελγικες σοκολατες και τρουφες. Αρκετα πικρες. Neuhaus Σοκολατες και πραλινες. Εξαιρετικες και εξαιρετικα ακριβες για μενα ειναι οι τοπ. Marcolini οταν εχεις δοκιμασει τα παντα και ψαχνεις κατι καινουργιο. περιεργα μιξ, αναπαντεχει συνδιασμοι και τρομερα τσουχτερες τιμες. οτι πιο ακριβο υπαρχει corne port royal τρουφες Léonidas οι πιο mainstream πραλινες και απο τις πιο φτηνες. μεγαλο κλασσικο. στο κεντρο των βρυξελλων ειναι παντα φρεσκιες. Galler τρουφες και σοκολατες και κυκλοφορει και συσκευασμενη σειρα σε σουπερμαρκετ. εξαιρετικες πολυ καλο value for money και εις τα Παρισια (εχουν μπουτικ και σε αλλες χωρες) Valrhona Σοκολατα, πωλειται και σε χονδρικη για εφαρμογες ζαχαροπλαστικης. φημισμενη ποιοτητα. ο παρλιαρος απ αυτην χρησιμοποιει.
Toufas Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 http://www.chocs.co.uk/ εγω καθε μηνα εχω ενα κουτι απο εδω με συνδρομη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα