Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

πιστεύω ότι κάποιοι κάνουν σεξ όταν τους λείπει σοκολάτα :confused:

η απλα συνδιαζουν και τα δυο ;)

Δημοσ.

Σε μεθοδους αναφερομουν,οι φαντασιωσεις ειναι ατερμονες γιατι δεν υπαρχουν διαπιστωσεις περι αποτελεσματικοτητας.

Π.χ. αλειφουμε σοκολατα κρεμα σε καποιο φρουτο οπως φραουλα.Δεν ξερω αν το εχει δοκιμασει κανεις.Επισης σε συνδιασμο φρουτων και ξηρων καρπων.Το αμυγδαλο παει πολυ με σοκολατα ας πουμε.

Δημοσ.

Σε μεθοδους αναφερομουν,οι φαντασιωσεις ειναι ατερμονες γιατι δεν υπαρχουν διαπιστωσεις περι αποτελεσματικοτητας.

Π.χ. αλειφουμε σοκολατα κρεμα σε καποιο φρουτο οπως φραουλα.Δεν ξερω αν το εχει δοκιμασει κανεις.Επισης σε συνδιασμο φρουτων και ξηρων καρπων.Το αμυγδαλο παει πολυ με σοκολατα ας πουμε.

μερεντα μαυρης σοκολατας σαν αυτη που εχω βαλει στο πρωτο μου ποστ εδω, ανακατεμενη με ολοκληρα φουντουκια. επισης τρομερη γουρουνια, φετουλες μπανανας με νουτελα πανω. και ενα τιπ, δοκιμαστε να λιωσεται ελαφρα την μερεντα στον φουρνο μικροκυματων σε μετρια ενταση για 1 λεπτο η και λιγοτερο γτ μπορει να καει. B)

και μολις θυμηθηκα οτι εχω κανει μια τεραστια παραλειψη

t_70_lait_cannelle_ceylan.jpg

σοκολατα γαλακτος χωρις συντηριτικα (βελγικη ενοειται) με κανελα κευλανης B)

http://www.dolfin.be/index.php?lang=En

Δημοσ.

μερεντα μαυρης σοκολατας σαν αυτη που εχω βαλει στο πρωτο μου ποστ εδω, ανακατεμενη με ολοκληρα φουντουκια. επισης τρομερη γουρουνια, φετουλες μπανανας με νουτελα πανω. και ενα τιπ, δοκιμαστε να λιωσεται ελαφρα την μερεντα στον φουρνο μικροκυματων σε μετρια ενταση για 1 λεπτο η και λιγοτερο γτ μπορει να καει. B)

και μολις θυμηθηκα οτι εχω κανει μια τεραστια παραλειψη

t_70_lait_cannelle_ceylan.jpg

Πολυ ωραιες ιδεες!

Επισης τι θα λεγατε για κορμο σοκολατας με μπισκοτο,φετες μπανανας μεσα, κομματια αμυγδαλων(η φουντουκιων),κονιακ,σαντιγυ απο πανω γαρνιρισμα και στην καταψυξη η τουρτα παγωτου.:wub:

Δημοσ.

Δεν υπαρχει συσκευασμενο τετοιο προιον χωρις συντηρηρικα αλλα αυτο που πρεπει να προσεχουμε σε μια σικολατα ειναι να εχει οσο γινεται λιγοτερη ζαχαρη και λιγοτερα κορεσμενα λιπαρα.

Εχω δοκιμασει και βιολογικες οκολατες αλλα αν και πολυ ακριβες, πραγματικα δε τρωγονται:/

Δημοσ.

Δεν υπαρχει συσκευασμενο τετοιο προιον χωρις συντηρηρικα αλλα αυτο που πρεπει να προσεχουμε σε μια σικολατα ειναι να εχει οσο γινεται λιγοτερη ζαχαρη και λιγοτερα κορεσμενα λιπαρα.

Εχω δοκιμασει και βιολογικες οκολατες αλλα αν και πολυ ακριβες, πραγματικα δε τρωγονται:/

κοιτα μπορει και να εχει συντηριτικα οκ. αλλα μην λες τωρα να μην εχει πολυ ζαχαρη κτλ γτ τοτε καλυτερα να μην φας σοκολατα, κοροιδευεις τον εαυτο σου τρωγοντας ανοστα υποκαταστατα η φροντισε να τρως μικροτερες ποσοτητες, η εν λογω παντως ειναι αρκετα ακριβη. τα 70γρ κανουν κοντα 3€ αλλα ανοστη δεν ειναι.

Δημοσ.

oh G. αυτο ειναι υπερβολη. μηπως λεω μηπως χρειαζεσαι σεξ; :devil:

Μπα δε νομιζω :rolleyes:

Απλα προσπαθω να τρωω ελχιστη σοκολατα και κατεφυγα σε 1 Bueno με λιγη μερεντα τη μερα

Δημοσ.

Μπα δε νομιζω :rolleyes:

Απλα προσπαθω να τρωω ελχιστη σοκολατα και κατεφυγα σε 1 Bueno με λιγη μερεντα τη μερα

το ελαχιστη που ειναι σε αυτο που κανεις; :P παντως το προβλημα που εχετε εκει στην ελλαδα ειναι οτι οι σοκολατες δεν ειναι χορταστικες και θελετε μεγαλες ποσοτητες. οι βελγικες ειναι βαριες με μπολικο κακαο τρως λιγη και την ακους κανονικα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...