fireflies Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Έχει στο Θανόπουλο στην κηφισιά, τουλάχιστον είχε σίγουρα μέχρι πριν από λίγο καιρό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ΦΡΑΝΤΣΕΣΚΑ ΣΑΝΤ Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 http://en.wikipedia.org/wiki/Cadbury_Dairy_Milk_Caramel Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*nenya* Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2011 + + = Παράδεισος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evabb Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 τα παραλες οχι και παραδεισος το bounty επι του θεματος. δυο καινουργια καλουδια που δοκιμασα αυτες τις μερες. η πρωτη ειναι η γερμανικη ritter sport καινουργια γευση που εβγαλε και με λιγη τυχη θα την βρειτε και ελλαδα σοκολατα γαλακτος γεμιστη με πραλινα φουντουκιου και κομματια φουντουκι. η δευτερη ειναι βελγικη και μαλλον δεν θα την βρειτε αλλα αμα κανετε καμια βολτα προς τα πανω ας την γνωριζεται Dolfin σοκολατα γαλακτος με πραλινα φουντουκιου και μελι. μυριζει ολοκληρη λουλουδατο μελι. limited edition δυστυχως και διατηρειται μετα βιας 1 μηνα πριν χαλασει γιατι δεν εχει καθολου συντηριτικα. τυλιγμενη σε λεπτο πλαστικο και μεσα σε δευτερη πλαστικη 8ηκη με χαρτι σαν καπνος για τσιγαρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vintage Jewel Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Η αγαπημενη μου σοκολατα ειναι αυτη της μιλκα με τη φραουλα μιαμ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
john1987 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2011 παιδες cote d'or που μπορω να βρω? Προτεινετε τπτ απο max perry,ειχα παει να παρω σοκολατες και δε με τρελαναν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Andreas2 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2011 ακόμα εδώ; Link Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evabb Δημοσ. 13 Μαρτίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2011 παιδες cote d'or που μπορω να βρω? Προτεινετε τπτ απο max perry,ειχα παει να παρω σοκολατες και δε με τρελαναν αεροδρομιο εχω δει μονο. μπορει και σε κανα βασιλοπουλο. παντως εχω δει leonidas σε αρκετα σημεια στην αθηνα, τωρα αν θα ειναι φρεσκες αυτο ειναι αλλο θεμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
-nick- Δημοσ. 13 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2011 http://www.fridge.gr/zb/14381/chocolate/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adi32 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2011 Απο το Max Perry παντως που πηρα τουρτες σοκολατα ηταν πολυ χαμηλης ποιοτητας Επισης η σοκολατα σκονη για ροφημα που ειχε δεν ελεγε και πολλα Η καλυτερη σοκολατινα παστα που εχω φαει ειναι στη Γλυφαδα στην Ανεμωνη Ζητηστε αυτη με τις 3 σοκολατες και απο κατω μπισκοτο Προσοχη γιατι ειναι μικρη και πανακριβη 67. Για βελούδινη σοκολατίνα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ΦΡΑΝΤΣΕΣΚΑ ΣΑΝΤ Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 για να μαζευτούμε λίγο γιατί χαθήκαμε! για μερέντες τι λέτε? τελευταία μία από ΑΒ απ΄το τμήμα με τα βιολογικά με έκανε να θυμηθώ τα παλιά μου ... βελγική νομίζω (δοκίμασα ένα κέικ από MaxPerry σκέτη αηδία ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Moderators Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Ειχα παρει στην Ιταλια ενα gift pack και καλα, με μερεντες. Ενα βαζακι ηταν γαλακτος, ενα bitter, ενα καφε και ενα ακυρο με φυστικι. Η γαλακτος και η bitter ηταν θεσπεσιες, κριμα που δεν θυμαμαι την μαρκα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evabb Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 αμα πατε ποτε σε μια απ αυτες τις χωρες που λεει το σαιτ οτι ειναι το εν λογω μαγαζι, αγοραστε απο την βιολογικη του μερεντα (εδω τουλαχιστον υπαρχει σε 4 γευσεις νομιζω, ασπρη, γαλακτος, μαυρη και πραλινα) http://www.lepainquotidien.com/#/en_US/locations/choose_your_country/belgium παρτε και μερικες εικονα να σας τρεξουν λιγο τα σαλια http://www.google.be/search?q=pain%20quotidien&um=1&ie=UTF-8&tbm=isch&source=og&sa=N&hl=fr&tab=wi&biw=1152&bih=653 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adi32 Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Τελευταια μου την εχει δωσει και βουταω το kinder bueno στη Μερεντα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evabb Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 oh G. αυτο ειναι υπερβολη. μηπως λεω μηπως χρειαζεσαι σεξ; http://www.youtube.com/watch?v=4vNfw7MPKbw&feature=related Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα