ΦΡΑΝΤΣΕΣΚΑ ΣΑΝΤ Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 ελπιζω να μην εχουν γευση σαν λακτα με 1000% γαλα και 5% κακαο (οπως πολλες ελληνικες σοκολατες) δεν θυμίζουν σε τίποτα ελληνική σοκολάτα, πριν λίγες μέρες δοκίμασα για πρώτη φορά κάτι μπουκίτσες σοκολάτας πασπαλισμένες με άχνη (μοιάζουν μίνι - λουκούμια στην όψη) και έμεινα μετέωρη να προσπαθώ να αναλύσω και να περιγράψω την γεύση: ροδοπέταλα από βελούδο με ουράνια γεύση είναι αυτό που πλησιάζει περισσότερο ... ούτε ιταλία, ούτε ελβετία έτυχε να δοκιμάσω κάτι ανάλογο :shifty:
evabb Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 ε αμα ειναι τοσο καλες καλα εκανες και τις ανεφερες. εγω περιμενω τωρα αυθεντικες Canterbury απο λονδινο. ενημερωση γαλακτος με μασπαιν που δεν ειναι θεοπικρο οπως το συνηθιζουν στις σοκολατες και μια στρωση καραμελα/πολτος ξηρων καρπων δεν καταλαβα καλα
KilliK Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2010 φατε σοκολατα οσο προλαβαίνετε,διοτι αργοτερα θα πωλειται οπως και ο χρυσος: http://gizmo.do/b51h1Y
evabb Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2010 μεχρι τοτε θα εχω πεθανει απο υπερσοκολατωση
evabb Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 ποσταρω μια καλη σοκολατιτσα που εφαγα πριν λιγο με κριτικη στα αγγλικα http://www.peppercorncottage.com/acatalog/info_931.html
ΦΡΑΝΤΣΕΣΚΑ ΣΑΝΤ Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 καλές γκοφρέτες στην ελλάδα κανείς?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 κάτι γκοφρέτες που βγάζει η Ferro είναι ωραίες, αλλά ακριβές γμτ...
john1987 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 Παλικαρια πειτε κανα σουπερμαρκετ που να πουλαει συγκεκριμενη σοκολατα που να σας αρεσει. Κι εγω chocoholic αλλα δεν εχω ασχοληθει με εξειδικευμενα πραγματα
ΦΡΑΝΤΣΕΣΚΑ ΣΑΝΤ Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 μεχρι τοτε θα εχω πεθανει απο υπερσοκολατωση δεν υπάρχει φόβος (ή ελπίδα) να πεθάνει κανείς από αυτό
ΦΡΑΝΤΣΕΣΚΑ ΣΑΝΤ Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2011 θέλω pocket coffee! γιατί δεν τα βρίσκω ακόμα στην ελλάδα?
Dark_son20 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2011 MAX PERRY RESPECT!!! τις τελευταίες 2 βδομάδες με τον pantelwolf έχουμε ακουμπήσει κάνα 80αρι-100αρι ευρώ δεν θυμίζουν σε τίποτα ελληνική σοκολάτα, πριν λίγες μέρες δοκίμασα για πρώτη φορά κάτι μπουκίτσες σοκολάτας πασπαλισμένες με άχνη (μοιάζουν μίνι - λουκούμια στην όψη) και έμεινα μετέωρη να προσπαθώ να αναλύσω και να περιγράψω την γεύση: ροδοπέταλα από βελούδο με ουράνια γεύση είναι αυτό που πλησιάζει περισσότερο ... ούτε ιταλία, ούτε ελβετία έτυχε να δοκιμάσω κάτι ανάλογο :shifty: μάθαμε και τι είναι αυτό την επόμενη φορά θα το τιμήσουμε. επίσης μια που λάτρευα και τώρα πια δεν την βρίσκω είναι μια μπάρα της cadburry που ήταν σκληρή και μέσα είχε καραμέλα, αλλά όχι γλυκιά, με τη γεύση όπως αρπάζει η ζάχαρη καθώς φτιάχνεις καραμέλα στο τηγάνι. και ήταν κάπως σπογγώδης η εμφάνιση του. αλλα πολύ σκληρό
fireflies Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2011 είναι μια μπάρα της cadburry που ήταν σκληρή και μέσα είχε καραμέλα, αλλά όχι γλυκιά, με τη γεύση όπως αρπάζει η ζάχαρη καθώς φτιάχνεις καραμέλα στο τηγάνι. και ήταν κάπως σπογγώδης η εμφάνιση του. αλλα πολύ σκληρό Εννοείς την cadbury crunchie?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα