Moderators stormrain Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 Moderators Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 Φρη, αυτά μόνο με ΤΣΑΜΠΗΟΝ που είναι φθηνά. Πάντως τα 7ντεης ή κάποια άλλα, γενικά τα μικρά κρουασανάκια, έχουν συνδεθεί άρρηκτα με την απόλυτη ευτυχία: κρεββάτι, LOTR, γυμνάσιο και χλαπαχλούπα. 7days!!! Βγαινουν ακομα αυτα? Ειχε κατι κουλες γευσεις, μιλφειγ, σαμπανια και κατι αλλες αν θυμαμαι καλα!
Lucifer Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 Ναι, εγώ λέω για τα άλλα που ήταν για ετεροφυλόφιλους, με τη σοκολάτα. 1
evabb Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 ρε παιδια το κανεται λαθος. ποια τοστιερα; στον φουρνο μικροκυματων για 30 δευτερολεπτα. αν βγαινει παπαριασμενο βαλτε το λιγοτερο. δοκιμαστε και θα δειτε http://www.officedelivery.gr/prod_det.php?idpr=165
Lucifer Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 Βασικά, στο ψυγείο να στοκάρει η σοκολάτα και να βλέπεις τα ίχνη απ' τα δόντια σου.
freedubus Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 Ναι, εγώ λέω για τα άλλα που ήταν για ετεροφυλόφιλους, με τη σοκολάτα. 'Ενα που ήταν όλο καλυμμένο με σοκολάτα ποιό ήταν; 'Ολα τα λεφτά μου 1η γυμνασίου εκεί πήγαιναν.
Moderators stormrain Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 Moderators Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 Ναι, εγώ λέω για τα άλλα που ήταν για ετεροφυλόφιλους, με τη σοκολάτα. Χα, σιγα που δεν ειχες δοκιμασει ever απο τα αλλα
evabb Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 Βασικά, στο ψυγείο να στοκάρει η σοκολάτα και να βλέπεις τα ίχνη απ' τα δόντια σου. η σοκολατα πρεπει να ειναι παντα σε θερμοκρασια δωματιου για να αναδιδει ολο της το αρωμα και την γευση. αυτο που εχουν τωρα τα κρουασαν δεν ειναι ακριβως σοκολατα γι αυτο και κωλολενε ζεστα
freedubus Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 Ναι ρε, και καλά σνομπάρει τα 7ντέης κρέμα σαμπάνιας ο ΕΛΙΤΙΣΤΗΣ.
Lucifer Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 Ε ναι, αλλά "άντρας είναι αυτός που δοκίμασε και δε του άρεσε" . Φρη, Folie Kinky Choco λέγεται.
evabb Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 'Ενα που ήταν όλο καλυμμένο με σοκολάτα ποιό ήταν; 'Ολα τα λεφτά μου 1η γυμνασίου εκεί πήγαιναν. το θυμαμαι αυτο σκετη τσοντα
Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 ΜΑΛΑΚΑ 7 days κρέμα σαμπάνια!!! Πωωωωω. μιλφέιγ>all Πάντως τα 7ντεης ή κάποια άλλα, γενικά τα μικρά κρουασανάκια, έχουν συνδεθεί άρρηκτα με την απόλυτη ευτυχία: κρεββάτι, LOTR, γυμνάσιο και χλαπαχλούπα. κυρ πρεσβ, μας κακομαθαίνετε...
freedubus Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 Δεν είναι αυτό λούσι, έχει πάψει να κυκλοφορεί χρόνια. ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΡΕΜΑ ΣΑΜΠΑΝΙΑ. 'Εχω στείλει μέηλ διαμαρτυρίας στη vivartia γι' αυτό.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 Δεν είναι αυτό λούσι, έχει πάψει να κυκλοφορεί χρόνια. ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΡΕΜΑ ΣΑΜΠΑΝΙΑ. 'Εχω στείλει μέηλ διαμαρτυρίας στη vivartia γι' αυτό. έχει αντικατασταθεί από την γεύση με μέλι...
freedubus Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 Αυτοί χάνουν τα λεφτά μου, πρόβλημά τους. 'Οπως και τα γκούντις, έπαψαν να με βλέπουν από τότε που απέσυραν τις μπιτάτες πατάτες.
evabb Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 κυρ πρεσβ, μας κακομαθαίνετε... η επιτομη στα σοκολατακια 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα