evabb Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 αγορασα σημερα αυτες με πραλινα φουντουκιου ειναι τελειες μεσα στο κουτακι, οτι πρεπει για δωρακι στα ξαφνικα. ξεχασα να πω οτι κυκλοφορουν και σε μαργαριτουλες και τετραφυλλα τριφυλλια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Praetorianos Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 Έχει πετύχει κανείς CHOCO BIG στην Αθήνα? Αυτά τα κρουασάν που το σταντ τους πιάνει μισο στρέμα και χορταίνουν ελέφαντα.. Δεν τα έχω πετύχει πουθενά όσο καιρό είμαι δω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tilemaxx Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 Έχει πετύχει κανείς CHOCO BIG στην Αθήνα? Αυτά τα κρουασάν που το σταντ τους πιάνει μισο στρέμα και χορταίνουν ελέφαντα.. Δεν τα έχω πετύχει πουθενά όσο καιρό είμαι δω Πουθενά στην Ελλάδα δεν τα έχω δει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
otherside88 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 Big Choco λεγεται και εδω στο ηρακλειο εχω δει! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Praetorianos Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 Πουθενά στην Ελλάδα δεν τα έχω δει. Ναι, αυτό που έγραψε η otherside88. Αλλά ρε γμτ δεν βρίσκω εδώ πάνω ή έστω κάποια παρόμοια. Δεν είναι τόσο ποιότητα, όσο ποσότητα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 Το ενδεχόμενο να αγοράσεις 3 Μόλτο ξερωγώ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
freedubus Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 Είναι και ποιότητα ρε, αυτά τα τούμπανο συνήθως είναι πιο αφράτα και μαλακά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tilemaxx Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 Υπάρχει και το Μolto Max. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Praetorianos Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 Το ενδεχόμενο να αγοράσεις 3 Μόλτο ξερωγώ; .............. Είναι και ποιότητα ρε, αυτά τα τούμπανο συνήθως είναι πιο αφράτα και μαλακά. Ειδικά τα Molto πάντως δεν μου αρέσουν, κάτι στη σοκολάτα τους.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evabb Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 τα μολτο χωρις πραλινα φουντουκιου εχουν καλη σοκολατα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickarmy Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 Υπάρχει και το Μolto Max. αυτό είναι το ωραίο πολύ ωραίο είναι όταν το ψήνεις στην τοστέρια , το είχα δοκιμάσει στην ορεστιάδα οπου έκανε και κρύο και ήταν ότι πρέπει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
freedubus Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 To καλύτερο είναι όταν το σκάς στην πλάτη του άλλου. Γυμνάσιο ftw. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 Moderators Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 αυτό είναι το ωραίοπολύ ωραίο είναι όταν το ψήνεις στην τοστέρια , το είχα δοκιμάσει στην ορεστιάδα οπου έκανε και κρύο και ήταν ότι πρέπει Στρατο? Εμεις ειχαμε Στεργιου, απο τα καλυτερα που εχω φαει, αλλα επειδη καταληξαμε να παθουμε od απο αυτα κατεληξα μετα την απολυση μου να μην μπορω να τα βλεπω. Κριμα γιατι ειναι πολυ νοστιμα τα καταραμενα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 Φρη, αυτά μόνο με ΤΣΑΜΠΗΟΝ που είναι φθηνά. Πάντως τα 7ντεης ή κάποια άλλα, γενικά τα μικρά κρουασανάκια, έχουν συνδεθεί άρρηκτα με την απόλυτη ευτυχία: κρεββάτι, LOTR, γυμνάσιο και χλαπαχλούπα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
freedubus Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 ΜΑΛΑΚΑ 7 days κρέμα σαμπάνια!!! Πωωωωω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα