pixies451 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 δε μπορει να μην εχει τετοιες αθηνα. πειτεεεε!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Garnele Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Τα κίντερ μπουένο τα ανέφερε κανείς ή είστε τόσο ΞΕΝΕΡΩΤΟΙ όλοι που τρώτε μόνο βέλγικες και στηχειρότερητομπλερόν; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Super Moderators Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Τα κίντερ μπουένο τα ανέφερε κανείς ή είστε τόσο ΞΕΝΕΡΩΤΟΙ όλοι που τρώτε μόνο βέλγικες και στηχειρότερητομπλερόν; Φυσικά! Και το pingui ακόμη περισσότερο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evabb Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Τα κίντερ μπουένο τα ανέφερε κανείς ή είστε τόσο ΞΕΝΕΡΩΤΟΙ όλοι που τρώτε μόνο βέλγικες και στηχειρότερητομπλερόν; δεν ειναι σοκολατα το κιντερ μπουενο. ειναι γκογρετα με κρεμα και κατι που μοιαζει με σοκολατα απο πανω. @ pixies451 εχει στο αεροδρομιο σιγουρα δεν ξερω ομως που αλλου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ΦΡΑΝΤΣΕΣΚΑ ΣΑΝΤ Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 ποιο πακετακι ---------- Προσθήκη στις 23:02 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 22:55 ---------- τις βρηηηηηηηηηηηηηηκα!!!! starbrook-airlines ειναι σοκολατα ΔΕΝ την εχω δοκιμασει ακομα... ειναι σχετικα δυσευρετη εδω αλλα την εχει στο αεροδρομιο στην αθηνα τις βρήκα σήμερα και αυτές της φωτογραφίας και σε μεγαλύτερο μέγεθος σε Βενέτη της γειτονιας μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
soturin Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Τα κίντερ μπουένο τα ανέφερε κανείς ή είστε τόσο ΞΕΝΕΡΩΤΟΙ όλοι που τρώτε μόνο βέλγικες και στηχειρότερητομπλερόν; Όχι ρε, kinder delice που είναι cool σαν το χιπχοπ ρε μαμαααα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ΦΡΑΝΤΣΕΣΚΑ ΣΑΝΤ Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 τι έγινε παιδιά? όλοι νηστεία? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evabb Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 (επεξεργασμένο) νηστεια διαιτα παρτο οπως θες λολ επι του θεματος, δοκιμασα προσφατα την λακτα με το σοκολατενιο μπισκοτο και εχω να πω (δεν το πιστευω οτι θα το ελεγα οποτε αυτο) οτι ειναι πολυ καλη Επεξ/σία 1 Μαρτίου 2010 από evabb Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vocals_ Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 νηστεια διαιτα παρτο οπως θες λολ επι του θεματος, δοκιμασα προσφατα την λακτα με το σοκολατενιο μπισκοτο και εχω να πω (δεν το πιστευω οτι θα το ελεγα οποτε αυτο) οτι ειναι πολυ καλη ασαφφφφφφφφφφφ Να μου λεγες οτι θα 'ρθει η 2α παρουσία ναι, να το πίστευα, αλλά αυτό, όχι, δεν το πιστεύω.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evabb Δημοσ. 15 Μαρτίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2010 κανω up date το θεμα μωλις δοκιμασα μιλκα καραμελα απιστευτη μυρωδια καραμελας (υγρη και εχει και μια ασπρη παστα μεσα επισης καραμελενια) και σοκολατα καλης ποιοτητας. μπαν στην ιον καραμελα. ενω τα κομματακια καραμελας μεσα ειναι οκ η ιδια η σοκολατα ειναι σαν πλαστικο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cue Δημοσ. 15 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2010 Που τη βρίσκουμε δε μας είπες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evabb Δημοσ. 15 Μαρτίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2010 Που τη βρίσκουμε δε μας είπες Υπαρχει ολοκληρο θρεντ ειδικα και μονο για μιλκα. θα βρεις εκει την ακρη, παντως κυκλοφορει και ελλαδα σιγουρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cue Δημοσ. 15 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2010 Άλλαξες profile pic και με μπέρδεψες. Στο Ελ. Βενιζέλος έχω δει Milka. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papahlamidas Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 (επεξεργασμένο) Είχα υπογλυκαιμία και πήρα μερικές σοκολάτες να ξεχαστώ... Της ζύγισα και βγήκαν 7 κιλά ... Επεξ/σία 17 Απριλίου 2010 από papahlamidas Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pappous_soulis Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 papahlamidas μόλις μπήκες στην hate list μου! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα