stormrider84 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Παίδες έχω το εξής πρόβλημα και ζητάω την βοήθειά σας. Πρέπει να βάλω σε μία σελίδα ένα iframe του οποίου το width και height δεν είναι σταθερά. To iframe θα έχει κάποια width και height values, απλά θα δημιουργούνται scrollbars κατα περίπτωση. Το πρόβλημα είναι οτι δεν θέλω σε καμία περίπτωση να έχω οριζόντιο scrollbar, παρά μόνο κάθετο, όταν η σελίδα στο src του iframe θα είναι μεγαλύτερη απο το height value του iframe. Για αυτό τον λόγο, χρησιμοποιήσα το εξής css στο class του iframe: >.frame { overflow-x: hidden; overflow-y: auto; } Ενώ παίζει ακριβώς όπως το θέλω στον firefox, σε ΙΕ 7 και 8.....αγνοεί επιδεικτικά τα παραπάνω με αποτέλεσμα να έχω και οριζόντιο και καθετο scrollbar παντου. Εν τω μεταξύ έχω "φαει" το google και δεν έχω βρει κάτι που να παίζει σωστά... Το έχει αντιμετωπίσει κανεις στο παρελθόν; Υπάρχει κάποιος τρόπος να παίξει και σε ΙΕ; Ευχαριστώ!
antonisid Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Απ'ότι κατάλαβα δε θες να μεγαλωνει το iframe έτσι? Εξου και τα scrollbars που θες να βαλεις.Με μεγαλη επιφύλαξη και χωρις να ειμαι βέβαιος,δοκίμασε να βαλεις ενα min-width & min-height για να πάρει αρχικές τιμές στον προβληματικό IE.
stormrider84 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 antonisid κατ'αρχην ευχαριστώ για το reply. Το i-frame θα έχει σταθερό μέγεθος μέσα στην ιστοσελίδα, απλά θα δημιουργείται κατά περίπτωση scrollbar. Θέλω όμως να δημιουργείται μόνο κάθετο scrollbar και οχι οριζόντιο. Ο ΙΕ, σε αντίθεση με τον Firefox, διαβάζει το overflow, αλλά όχι τα overflow-x και overflow-y. Έτσι, ή δεν θα έχω πουθενά scrollbars, ή θα έχω και στους 2 άξονες!(#^%@#$!!!). Αναρωτιόμουν εαν μπορεί να γίνει αυτό με κάποιο javascript... Anyway, θα δοκιμάσω αυτό που λες και θα ενημερώσω αν βρω άκρη...Όποια άλλη πρόταση ευπρόσδεκτη!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.