Προς το περιεχόμενο

Kill Bill 3 το 2014

antreas18

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν θυμάμαι καλά ο Bill δεν είναι ήδη killed; Μάλιστα βλέποντας το Volume 2 μου κανε εντύπωση που σκοτώθηκε στο τέλος μιας κι εγώ νόμιζα πως πρόκειται για τριλογία.

Δημοσ.

o ταραντινο ειχε πει οταν τον ρωτησαν αν θα βγει kill bill 3 μετα το 2 οτι θα βγει μετα απο 10 χρονια, οποτε παιζει οντως να βγει τοτε 3.

Δημοσ.

Έτσι και μπει κάποιος που δεν έχει δει τα Kill Bill εδώ μέσα θα τον έχουμε πεθάνει στο σπόιλερ.

Ontopic, μέχρι το 2014 ποιός ζει ποιος πεθαίνει ένα πράγμα. Και εντάξει δεν είναι και η πολυαναμενόμενη ταινία όλων των εποχών.

Δημοσ.

Το μονο ανοιχτο σεναριο που εχει μεινει ειναι η μικρη μαυρουλα, που σκοτωσε η νυφη τη μανα της μπροστα στα ματια της, να ψαξει για εκδικηση μεγαλωνοντας.

Οτι κ να κανει παντως ο Κουεντιν ενδιαφερον θα ειναι

Δημοσ.
Το μονο ανοιχτο σεναριο που εχει μεινει ειναι η μικρη μαυρουλα, που σκοτωσε η νυφη τη μανα της μπροστα στα ματια της, να ψαξει για εκδικηση μεγαλωνοντας.

Αυτό είχα σκεφτεί και γω.

Νίγκα ον δε λους.

Δημοσ.

Οτι κ να κανει παντως ο Κουεντιν ενδιαφερον θα ειναι

Τι μαμάατη σκηνήη.Πω τι με θύμησες τώρα..Θα κάτσω να τις ξαναδώ.:P

Δημοσ.

Είμαι ο μόνος που τις βρήκε απίστευτα βαρετές αυτές τις δύο ταινίες.

Αν δεν είχα πάρει το Kill Bill 2 δώρο μαζί με εφημερίδα παίζει να μην το έβλεπα!!! Γενικά απο Ταραντίνο μιά-δυό μ'αρέσουν.

Τέσπα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...