Προς το περιεχόμενο

Αγορα wireless USB

shinigami

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα παιδια,

Νομιζω υπαρχει παρομοιο topic αλλα εμενα η περιπτωση μου ειναι λιγο πιο δυσκολη :/

To router μου εκμπεμπει κανονικα wireless σε αρκετα μεγαλη εμβελεια και πανω οροφο το λαπτοπ του αδερφου μου το εντοπιζει αψογα.

Ομως τωρα που πηρε desktop pc πρεπει να βρουμε ενα τροπο ωστε να παιρνει σημα απο το ρουτερ μου,μιλαμε τωρα για αποσταση ενος οροφου και δεν ξερω πως θα διακρινω ενα usb ή εστω ενα Pci ποσο καλο ειναι. Θα μπορουσατε να μου προτεινετε usb(για την ευκολια πιο πολυ) καλης ποιοτητας μεχρι 50ευρω ωστε να μην εχει κανενα απολυτως προβλημα??

Ευχαριστω για το χρονο σας :-)

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ψάχνω και εγώ να αγοράσω ένα wireless usb. θέλω να το συνδέσω με το sagem 2444, αλλά δεν θα με χάλαγε να πάρω ένα που να παίζει και με draft N. Θα πέρνω internet από τον κάτω όροφο, και να κάνει περίπου 20€. Έχω δει για αυτό, είναι καλό?

Δημοσ.
Ευχαριστώ για την απάντηση το asus έχει δυνατό σήμα η να δω κανένα καλύτερο?

δες κανένα αλλο....το έχω αυτό της asus και είμαι στον ίδιο όροφο βέβαια με το ρούτερ μας χωρίζει ένας τοίχος αλλά το δωματιό μου έχει και πόρτα προς το μέρος του ρουτερ οπότε γιαυτό έχω σήμα αλλά 3-4/5...όχι 5άρι....

τώρα για όροφο που λες εσύ δεν ξέρω και ποιο είναι δυνατό....

Να ρωτήσω και εγώ κάτι.... για να βγάλω ένα στην ταράτσα να πιάνει όλη την γειτονιά σε καλή απόσταση ποιο είναι καλό? Και επειδή είναι αρκετά τα μέτρα του usb θέλω ενισχυτή ή τπτ τέτοιο? :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...