kikonec Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 παιδια σας γραφω απο τον δευτερο μου pc το laptop το οποιο μπαινει κανονικα στο ιντερνετ.... λοιπον αστο πιασουμε απο την αρχη ο υπολογιστης δουλευε κανονικα πριν 3 ωρες εφυγα να παω γυμναστηριο το προγραμματισα να γραψει μια εκπομπη στο ραδιο που θα εφευγα και οταν ηρθα στο σπιτι η εκπομπη ειχε γραφτει κανονικα...και επαιζε ακομα το ραδιο....δλδ ειχε ιντερνετ ειμουνα και μεσα στο μσν!!! αλλα οταν πηγα να μπω στο mozilla τπτ τον κανω επανακινηση παλι τπτ παω να μπω στο μσν δεν μπαινει και γραφει οτι εχω προβλημα στο DNS και στις βασικες θυρες.... δεν γινεται τπτ με την επιδιορθωση...τι μπορει να φταιει καποιος καλως να δωσει μια γρηγορη απαντηση περιπου που να ψαξω..???
leontasss Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 κανε μια επανεκινηση του router και αμα δεν διορθωθει δες μηπως εχεις ορισει καποιο proxy στον browser επειτα σιγουρεψου οτι το pc εχει εποικοινωνια με τον gateway και αμα τα προαναφερθεντα ειναι σωστα δοκιμασε να βαλεις καρφωτα τους dns του isp σου στο royter.
kikonec Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 κανε μια επανεκινηση του router και αμα δεν διορθωθει δες μηπως εχεις ορισει καποιο proxy στον browser επειτα σιγουρεψου οτι το pc εχει εποικοινωνια με τον gateway και αμα τα προαναφερθεντα ειναι σωστα δοκιμασε να βαλεις καρφωτα τους dns του isp σου στο royter. εν το μεταξυ μετα απο λιγο ειχε σταματησει και το λαπτοπ να δουλευει το iντερνετ και λεω κατι αλλο ειναι και εκανα reset το ρουτερ και ολα μια χαρα!!!! παντως thanks!!!
DDoS Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 Βαλτου κανα πιο καινουργιο firmware. Ποιο ρουτερ εχεις?
kikonec Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Βαλτου κανα πιο καινουργιο firmware. Ποιο ρουτερ εχεις? smc 7904wbra2 πρωτη φορα μου το εκανε στο εξαμηνο που το εχω!!! εχω και αλλα....να το αλλαξω λες?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.