Nikos.thd Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Γεια σας φίλοι. Είχα τηλέφωνο από τον ΟΤΕ και στο ασύρματο μου (panasonic kx-a145exm) είχα κανονικά αναγνώριση κλήσης. Αλλαξα και πήγα στην forthnet και σταμάτησε η αναγνώριση. Οταν βγάζω το φιλτράκι του ADSL ή αναγνώριση λειτουργεί, όταν το ξαναβάζω εξαφανίζεται. Ξέρει κανείς τι φταίει;
tonis22pap Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Το Splitter σου φταίει πάρε άλλο, πρόσεξε αν έχεις pstn να πάρεις για αυτό
Nikos.thd Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Το έκανα. Αγόρασα άλλο, αλλά τα ίδια. Είναι για PSTN όπως είναι και η γραμμή μου.
Ethnikos14 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 Πείρες την Forthnet μπας και ξέρουν κάτι παραπάνω?
clevercitizen Δημοσ. 19 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2010 Έχω και γω το ίδιο πρόβλημα με τον topic starter. Στο σπίτι έχω 4 πρίζες τηλεφώνου, χρησιμοποιώ τις 3 από αυτές. Επίσης έχω 2 συσκευές thomson(πρίζες 1 και 2) και μία telco(πρίζα 3). Στο telco(πρίζα 3) δε μου δείχνει ποτέ αναγνώριση αλλά στα άλλα δυο μου δείχνει πάντα. Επίσης, όταν συνδέω τα thomson στην πρίζα 3 τότε βλέπω κανονικά αναγνώριση. Αγόρασα καινούρια συσκευή (IQ) αλλά και πάλι δεν έχω αναγνώριση στην πρίζα 3. Με τον ΟΤΕ είχα κανονικά αναγνώριση σε όλες τις συσκευές σε όλες τις πρίζες με όλους τους συνδυασμούς. Οι συσκευές είναι ενσύρματες. Ήρθε τεχνικός και είπε ότι έχει πρόβλημα η γραμμή. Αλλά εγώ προβληματίζομαι γιατί τα thomson να έχουν αναγώριση και το telco να μην έχει. Είναι πιθανό να παίζει τίποτα με τα ρεύματα, δηλαδή τα thomson να έχουν λιγότερες απαιτήσεις και γι αυτό να εμφανίζει σε αυτά την αναγνώριση? Υπάρχει πιθανότητα η αναγνώριση κλήσεων του δικτύου της forthnet να υποστηρίζεται από συγκεκριμένες συσκευές?
leftermann Δημοσ. 21 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2010 πριν καιρό είχα διαβάσει σε κάποιο blog ότι ισχύει αυτό,ότι δηλαδή κάποιες συσκευές δεν είναι συμβατές με την αναγνώριση κλήσης της forthnet. Δεν έχω λινκ δυστυχώς...
user12 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 Και εγω ειχα το ιδιο προβλημα και αναγκαστηκα να αλλαξω μαρκα για το φιλτρακι ειχα 4 τις ιδιας μαρκας και δεν επιανε κανενα,αλλαζα ασυρματα τιποτα τελικα αλλαξα μαρκα απο το φιλτρακι και το ειδε.
clevercitizen Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 πριν καιρό είχα διαβάσει σε κάποιο blog ότι ισχύει αυτό,ότι δηλαδή κάποιες συσκευές δεν είναι συμβατές με την αναγνώριση κλήσης της forthnet. Δεν έχω λινκ δυστυχώς... Παίζει να το είχα διαβάσει και στο insomnia... Και εγω ειχα το ιδιο προβλημα και αναγκαστηκα να αλλαξω μαρκα για το φιλτρακι ειχα 4 τις ιδιας μαρκας και δεν επιανε κανενα,αλλαζα ασυρματα τιποτα τελικα αλλαξα μαρκα απο το φιλτρακι και το ειδε. Θα το δοκιμάσω κ αυτό, δεν το είχα σκεφτεί, ευχαριστώ. Αν και είχα δοκιμάσει και χωρίς φίλτρο και πάλι δεν δούλευε...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.