Προς το περιεχόμενο

Igo 8.3 και poi

EXARXEIA_CITY

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κατεβάζω τα poi από το http://index.pois.gr/ για igo8.3 τα οποία έχουν κατάληξη .upoi (αλήθεια αυτη πρεπει να ειναι η κατάληξη ; ) και τα βαζω στο φάκελο poi του igo 8.3.

Όταν κάνω όμως αναζήτηση poi μέσα απο το πρόγραμμα δεν βρίσκω αυτά που έβαλα μέσα.

Δημοσ.

1. Μέσα στο φάκελο "content" δημιουργείς νέο φάκελο με όνομα "userdata" και μετά μέσα σε αυτό φάκελο με όνομα "poi"

2. Κατεβάζεις ότι θέλεις με κατάληξη "kml" και το αποθηκεύεις στο φάκελο "poi" που δημιούργησες.

3. Εάν θέλεις μπορείς να επεξεργαστείς ή να φτιάξεις δικά σου poi ανοίγοντας το "google earth" και αποθηκεύοντας τα poi με μορφή "kml"

Δημοσ.
Ευχαριστω για την απαντηση. Το εκανα αυτο, αλλα οταν κανω αναζητηση poi δεν βρισκω αυτα που εβαλα.

Πριν λίγο κατέβασα από εδώ http://index.pois.gr/poicard.asp?POI_ID=205

το πάνω αριστερά (iGO kml)

Μετά το αντέγραψα στο φάκελο poi (αυτόν που έφτιαξα μέσα στο "content\userdata"

Μετά άνοιξα το iGO.

Πήγα στο Εύρεση

Μετά στο POI

Μετά στο γύρω από τη Διεύθυνση

Έβαλα Ελλάδα, Αθήνα και μία τυχαία οδό και αριθμό.

Τότε μου εμφάνισε την ομάδα Μουσεία.

Επιλέγοντας την ομάδα Μουσεία εμφάνισε όλα τα μουσεία που είχε το αρχείο Museums.kml που κατέβασα πριν.

Εάν πάλι θέλεις να φαίνονται τα poi στον χάρτη καθώς κινείσαι τότε εκτός των παραπάνω περί δημιουργίας των φακέλων που σου είπα και αντιγραφή του αρχείου μα κατάληξη kml κάνεις τα παρακάτω

Διαχείρηση

POI

Δίπλα από την ομάδα (στην συγκεκριμένη περίπτωση Μουσεία) έχει επεξεργασία. Το πατάς. Επιλέγεις το κοντά (ή ότι άλλο θέλεις. Έχει σχέση με την εμφάνιση του χάρτη). Μετά βελάκι αριστερά. Από εδώ και πέρα η συγκεκριμένη ομάδα poi θα εμφανίζεται στο χάρτη.

Κάνε τα παραπάνω βήματα και εάν δεν δουλέψει τότε πες μου να σου στείλω με pm το site (Ελληνικό) που μπορεί να σε βοηθήσουν καλύτερα από εμένα.

Εάν δουλέψει και θες βοήθεια για την δημιουργία POI με το googleEart τότε πες να σε βοηθήσω.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...