Liakos_LILIS Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Ολοι μας γνωριζουμε το ring of death της microsoft,ολοι οσοι εχουν xbox360 λεγαμε σιγα μην τυχει σε μενα αφου το προσεχω ... ΚΑΙ να που ετυχε σε σενα και σε μενα και στον παραδιπλα..... αν και τωρα εχει αλλαξει σκηνικο στην MICROSOFT με την νεα μητρικη jasper πλεον ειναι σχεδον απιθανο να το παθει κανεις.... και τι γινεται με οσους εχουν παλαιοτερη μητρικη? μην αγχωνεστε δεν υπαρΧει λογος χθες το βραδυ καθως επαιζα μου κολισε και εβγαλε τα γνωστα 3 rings of death το εψαξα λιγο και βρηκα στο youtube αυτο: [ame] [/ame][ame] [/ame] απλα κοιταξτε το βιντεακι δεν χρειαζετε να ξερετε αγγλικα απλα καντε οτι κανει το μονο πραγμα που θα χρειαστειτε ειναι μια θερμαγωγιμη παστα! δεν χρειαζετε Εξειδικευμένες γνωσεις τεχνικου βιδα βγαζεις βιδα βαζεις πιο απλο δεν γινετε
Phantolino Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 Tο RROD μετα την δικη μου ερευνα ειναι γενικη ενδειξη hardware failure, συνηθως σε παλιοτερης φουρνιας XBOX αντιστοιχει σε overheat της CPU,GPU και εχει διαφορες επιπτωσεις στην μητρικη. Παρολαυτα ενας απο τους λογους ειναι και η παστα στην CPU οποτε αμα δεν εχει καποιος εγγυηση και του τυχει δεν εχει να χασει τιποτα, χρησιμο και ενδιαφερον το βιντεακι Liakos .
ghostgr_a_n Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 Παλι καλα οσοι εχουμε jasper δεν εχουμε κινδινο.
Rubin074 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Στα πόσα χρόνια είναι πλέον η εγγύηση για RROD; Τρία;
11demian111 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 ναι,3 χρονια.παλι καλα βεβαια γτ τις 2 τελευταιες μερες το ειχα ανοικτο για 5-6 ωρες κ ζεσταθηκε αρκετα (λογω MW2...)
Liakos_LILIS Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 ναι 3 χρονια ειναι . και οσον αφορα για το συγκεκριμενο 3 rings of death και ομως ειναι μονο για την παστα και την θερμοκρασια εγγυημενα πραγματα το εχω κανει ηδη σε 3 xbox360 ξεγραμμενα και δουλευουν ρολοι
teofross Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2010 360 και χωρις προβληματα δεν παιζει οσο & να μας στεναχωρει.Εγω ειχα jasper και κολλαγαν τα games απο την δευτερη μερα.Στην 5η μερα εβγαλε ROD...
Labfrog Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Να ρωτήσω και γω σαν νουμπί που μαι? Τι μπορούμε να κάνουμε για να αποτρέψουμε,όσο αυτό είναι δυνατό, το rrod? Εκτός από το να μην χρησιμοποιούμε την κονσόλα.
klainmaingr Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 360 και χωρις προβληματα δεν παιζει οσο & να μας στεναχωρει.Εγω ειχα jasper και κολλαγαν τα games απο την δευτερη μερα.Στην 5η μερα εβγαλε ROD... Πόσο σίγουρος είσαι οτι είχες jasper? Να ρωτήσω και γω σαν νουμπί που μαι? Τι μπορούμε να κάνουμε για να αποτρέψουμε,όσο αυτό είναι δυνατό, το rrod? Εκτός από το να μην χρησιμοποιούμε την κονσόλα. Να αερίζεται καλά πάνω απο όλα. Να έχει περιθώριο απο πίσω, αριστερά δεξιά ΚΑΙ απο κάτω (εγω την έχω φλάτ υπερυψωμένη 15cm με 2 stand στις άκρες ώστε να κυκλοφορεί ο αέρας και απο κάτω). Φυσικά όχι πάνω σε χαλιά, δίπλα σε καλοριφέρ ή σε αποπνικτικούς χώρους.
gothrylos Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 360 και χωρις προβληματα δεν παιζει οσο & να μας στεναχωρει.Εγω ειχα jasper και κολλαγαν τα games απο την δευτερη μερα.Στην 5η μερα εβγαλε ROD... Μήπως το πήρες από κανένα Ebw; Γιατί το πιο πιθανό είναι να φαίνεται εξωτερικά σαν Jasper αλλά μέσα να έχει καμιά Falcon μητρική.
teofross Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Μήπως το πήρες από κανένα Ebw; Γιατί το πιο πιθανό είναι να φαίνεται εξωτερικά σαν Jasper αλλά μέσα να έχει καμιά Falcon μητρική. δεν το ειχα παρει απο εκει.η μητρικη του ηταν κανονικα jasper γιατι το ανοιξα και το ειδα με τα ματια μου.και απο εκει που το πηρα μου το αντικατεστησαν κατευθειαν.Ηταν το 4ο χαλασμενο και το τελευτεο 360 που ασχοληθηκα μεσα σε 3 χρονια.Για κλαματα η MS.
Liakos_LILIS Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2010 μπορεις να κανεις το εξης παρε ενα ανεμηστηρακι και βαλτο στα πλαγια απο το xbox στις ''σιτες'' απο την αντιθετη μερια του σκλιρου και να φυσαει προς τα μεσα κατι αλλο δεν μπορεις να κανεις θα το κανεις <<plug and pray>> μετα hehe
Socratis_g Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 360 και χωρις προβληματα δεν παιζει οσο & να μας στεναχωρει.Εγω ειχα jasper και κολλαγαν τα games απο την δευτερη μερα.Στην 5η μερα εβγαλε ROD... εσύ είσαι και εξαίρεση και γκαντέμης. Εγω εχω 3 τζάσπερ. εχουνε σταξει στη λειτουργεία. μιλάμε για 8ωρα συνεχόμενα. και δεν εχει πάθει κανένα τίποτα. αλλοι 3 φιλοι μου έχουνε τζάσπερ με το ίδιο σκεπτικό και επίσης δεν εχουνε πάθει τίποτα.
frou-frou Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Όπως και να έχει το ποσοστό βλαβών σε hardware έχει μειωθεί από τις αρχικές του 2005 από 15-20% κάτω από 2-3%. Οπότε ανήκεις μέσα σε αυτό το 2-3% teofross. Είμαι υπεύθυνος χρόνια σε τμήμα Gaming και επέτρεψέ μου να έχω δεί περισσότερα από σένα. Πιο πολλά laser του ps3 έχουν πρόβλημα τελευταία παρά xbox. Έχω ξεχάσει τα προβλήματα σε xbox. Aκόμα και η τελευταία παρτίδα σε falcon με 175watt τροφοδοτικό ήταν αψεγάδιαστη. Για jasper ούτε καν λόγος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.