dimitris2006 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Το τελευταίο τετράμηνο του 2009, τα έσοδα της Intel ξεπέρασαν ακόμα και τις πλέον αισιόδοξες προβλέψεις των οικονομικών αναλυτών. Πιο συγκεκριμένα, η Intel ανακοίνωσε τα αποτελέσματα του κύκλου εργασιών για το οικονομικό έτος 2009, παρουσιάζοντας αύξηση 875% στα έσοδά της για τους τέσσερις τελευταίους μήνες του έτους. Αναλυτικότερα, τα έσοδα για τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο, έφτασαν τα $10.6 δις, ενώ κατά το ίδιο διάστημα του 2008 είχαν ανέλθει στα $234 εκατομμύρια. Αρκεί να σημειωθεί ότι τα αποτελέσματα του τελευταίου τετραμήνου του 2009 ξεπερνούν κατά 28% τα συνολικά αποτελέσματα του οικονομικού έτους 2008. Τέλος, η πρόβλεψη της Wall Street για το πρώτο τετράμηνο του 2010, κάνει λόγο για έσοδα της τάξης των $9.7 δις. Εικόνα: Χρηματοοικονομική παρουσίαση εσόδων της Intel 2007-09 Site: mashable.com
Nomedor Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Μα καλά δεν υπάρχει κρίση εκεί έξω? Και το ρωτάω για να μάθω αν απέλυσαν κι αυτοί κόσμο όπως και άλλοι τόσοι στο όνομά της παρόλο που είχαν κέρδη. Edit--- Και απαντάω μόνος μου. http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?t=265816
Sadamiraq Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Δεν θα λεμε για πολυ καιρο τα ιδια,οσοι γνωριζουν περι το τι γινεται,ξερουν κατα ποσο πραγματικη ηταν η οχι αυτη η κριση (αληθεια εχουμε ακομα κριση η τελειωσε? ) Μα καλά δεν υπάρχει κρίση εκεί έξω?Και το ρωτάω για να μάθω αν απέλυσαν κι αυτοί κόσμο όπως και άλλοι τόσοι στο όνομά της παρόλο που είχαν κέρδη. Edit--- Και απαντάω μόνος μου. http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?t=265816
grimpr Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Για εσάς, μόλις αρχίζει. Συνεχίστε να ταΐζετε την Intel όταν δεν έχετε να φάτε.
Re-man Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Η ιντελ μπορει και κανει.Δηλαδη η αμδ δεν θα εξασκουσε παρομοιες πολιτικες αν μπορουσε? Οσο λαθος ειναι να τρεχεις πισω απο ενα ονομα επειδη ειναι πρωτο αλλο τοσο και το να τρεχεις πισω απο τον δευτερο.Παντως τρεχεις.Καθε εταιρια ενα σκοπο εχει - το κερδος.
Meraklis56 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 grimpr μήπως θα πρεπε να κάνουμε έρανο για την amd μπας και φτάσει την intel?! άμα και αυτό το thread γεμίσει με ati vs intel,μην αναρωτιόμαστε τον λόγο
tolis_01 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Για εσάς, μόλις αρχίζει. Συνεχίστε να ταΐζετε την Intel όταν δεν έχετε να φάτε. Δεν νομίζω πως αγόρασε ποτέ κανείς ακριβό επεξεργαστή ενώ δεν είχε να φάει (έστω και μεταφορικά). Κατά τα άλλα, κάνεις δεν είναι άγιος, ούτε η intel, ούτε η amd, αλλά λογικό είναι αυτός που έφτασε πιο ψηλά να έφτασε με περισσότερες αθέμιτες μεθόδους (κανείς δεν έφτασε στην κορυφή μόνο απ'την ποιότητα των προϊόντων του).
grimpr Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Είδες πουθενά να αναφέρω την AMD; Επισημαίνω μια πραγματικότητα, αρκετοί "βλάχοι" στην Ελλάδα που δεν έχουνε να φάνε θα κάνουν το σκατό τους παξιμάδι για να πάρουν Intel, μην τους πούνε γύφτους και νιώθουν κόμπλεξ κατωτερότητας, μιλάμε για τέτοια γκαβάδια, και μην ισχυριστείς ότι δεν συμβαίνει.
Sadamiraq Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Να ρωτησω κατι τον grimpr,μαγκια σου που υποστηριζεις την amd και εισαι επιθετικος στο καθε τι εχει σχεση με intel,δεν θα σε πω ομως φανμποι,γιατι φαν μποι για μενα ειναι καποιος που απλα υποστηριζει μια εταιρια χωρις να βλεπει το δικο του συμφερον,αλλα επιδη του αρεσει το "σημα",γιαυτο και θα σε ρωτησω,η amd δεν εκανε απολυσεις?Η amd δεν ειχε κερδη φετος?Αν οχι απο τις cpu της,τοτε σιγουρα απο τις καρτες,και την σειρα 4000 και την 5000,σαν ζεστα ψωμακια φευγανε,αρα ειχε η δεν ειχε κερδος? Και θα συμφωνισω σε αυτο που λες για τους "βλαχους" και το κομπλεξ που διακατεχει καποιους,αλλα μην τους βαζεις ολους στο ιδιο σακι
tolis_01 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Είδες πουθενά να αναφέρω την AMD; Επισημαίνω μια πραγματικότητα, αρκετοί "βλάχοι" στην Ελλάδα που δεν έχουνε να φάνε θα κάνουν το σκατό τους παξιμάδι για να πάρουν Intel, μην τους πούνε γύφτους και νιώθουν κόμπλεξ κατωτερότητας, μιλάμε για τέτοια γκαβάδια, και μην ισχυριστείς ότι δεν συμβαίνει. Α, εντάξει, σε αυτό δεν διαφωνώ. Αν και πειδή τυχαίνει να μιλάς με τον υπέρτατο τσιγγούνη, πριν από 3-4 μήνες μου έκατσε η ιδέα να πάρω desktop και μιας που δεν χειρίζομαι επαγγελματικά προγράμματα, ούτε παίζω games, πήρα σχεδόν ότι πιο φθηνό βρήκα (βλ. υπογραφή). Και είναι intel (θα συμφωνήσω βέβαια στο ότι και έστω 20-25 ευρώ παραπάνω να έδινα, θα είχα διπύρηνο με 2GB μνήμη, απλά δεν με ένοιαζε )
benign Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 (επεξεργασμένο) Κοιταξτε και εγω υποστηριζω την AMD για τους εξης λογους: 1. Τα προιοντα της ειναι απο το 2005 μεχρι τωρα τα καλυτερα στον κοσμο για τον μεση χρηστη του γνωμονα κοστους/τιμης. Ειναι δεδομενο οτι ο μεσος χρηστης που θα παιξει ακομη και ενα απαιτητικο game που ισως ειναι και η πιο βαρια εφαρμογη του αντε να κανει και κανενα βιντεακι επεξεργασια ποτε ποτε ειναι 1000% καλυμμενος με τον φτηνοτερο 4απυρηνο της AMD. Και ουτε κανει βιντεοεπεξεργασια καθε μερα.Ισως να ειναι και πολυ πιο ισχυρο απο οτι χρειαζεται.Και βασικα ο μεσος Δυτικος χρηστης PC ειναι ψιλοασχετος και τον χρησιμοποιει υποτυπωδως.Εκει παει και η εξυπνοτατη αλλα και ειρωνικη υπογραφη του Grimpr. 2.H AMD ειναι πολυ πιο πρωτοπορα εταιρεια και να μην ξεχναμε οτι πρωτη αυτη εβγαλε το πρωτο 64bit επεξεργαστη οταν η Intel ειχε βγαλει τον Prescc-hot μια αθλια cpu που εψηνες φασολια πανω στο cooler και την εδινε και ακριβα. 3. Η Intel παντα πουλαει φυκια για μεταξωτες κορδελες ,εννοωντας οτι ακομη και τα αξιολογα προιοντα της τα δινει πανακριβα.Τωρα αν προσπαθησω πολυ σκληρα και με επιεικια ισως καταλαβαινω καποιον να του αρεσουν τα προιοντα της,αλλα να θελει να τα παιρνει ακριβα,ε τοτε ειναι μαζοχιστης.Θεωρω οτι στην Ελλαδα εχουμε πολλους τετοιους,αν κρινουμε και απο τις εναλλαγες των δυο μεγαλων κομματων στην εξουσια. Τωρα θα μου πειτε γιατι πηρες τον 940 τοτε?Ας οψεται το στοιχημα που κερδισα 1300 ευρω,και το εχω σκυλομετανοιωσει,οχι γιατι ειναι κακο cpu,ειναι μια χαρα ,αλλα δεν τον χρειαζομαι. Μπορουσα με τρομερα λιγοτερα χρηματα να ειχα παρει ενα AMD υπεραρκετο για τις σεμνες αλλα ποιοτικες ως προς το περιεχομενο των games απαιτησεων μου(χεστηκα για τα frames)και να ειμαι ευτυχισμενος.Δεν βρισκεται δυστυχως κανενα κοροιδο να τον αγορασει.(Τον δινω σε καλη τιμη και με εγγυηση.) (Ελπιζω αυτο να μη θεωρηθει εμμεση αγγελια. χαχαχα) Επεξ/σία 15 Ιανουαρίου 2010 από benign
skrats Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Αυτό πάει να πεί μονοπώλειο! Επίσης το μάρκετινγκ της Intel είναι απο τα κορυφαία μήν σας πώ το ΚΟΡΥΦΑΙΟ σε ολες τις επιχειρήσεις εκτός απο την Coca Cola! Η AMD είναι σαν ...μαγαζάκι μπροστά της στο θέμα μάρκετινγκ. Βέβαια στο θέμα ποιός χρειάζεται και πώς/αν αξιοποιείται η τεχνολογία των πολλών πυρήνων, όλων αυτών των υπερ-τεχνολογιών κτλ απο τη στιγμή που το software είναι πίσω... κανεις δε θα μας το πει. Έτσι... αντί για να δίνετε 200-300 ευρώ για ενα chip που σε λίγους μήνες θα έχει καταργηθεί... δώστε τα μίνιμουμ χρήματα και πάρτε το top chip του ανταγωνιστή π.χ Ένας που είναι συμφέρουσα αγορά... AMD Phenom II x4 965 (AM3, 3.4GHz, Cache 8MB, Box) = 164,98 € (Πλαισιο/e-shop)
clevercitizen Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Οι παρατηρήσεις μου: 1ον Όταν διάβασα την είδηση στην 1η σελίδα αμέσως σκέφτηκα και εγώ για το πόσους εργαζόμενους θα απέλυσε η ιντέλ στο όνομα της "κρίσης"... Φυσικά και δεν είχε καμία κρίση η εν λόγω εταιρεία και αυτό φαίνεται από τα νούμερα.* 2ον Το amd vs intel δεν είναι καθόλου μα καθόλου μα καθόλου εύστοχο να γίνεται για διαφορετικές χρονικές στιγμές. Το 2004 πήρα amd (athlon xp) σε desktop γιατί η σχέση απόδoσης κόστους ήταν πολύ καλύτερη σε σχέση με τους p4 της ιντέλ. Το 2007 πήρα intel σε laptop γιατί εκείνη την εποχή η amd δεν είχε κάτι αντίστοιχα αξιόλογο να προσφέρει. Φέτος πήρα amd πάλι γιατί ο 965 είναι από τις καλύτερες επιλογές σε αυτά τα χρήματα. 3ον Αναγνωρίζω στην ιντελ ότι έχει πολύ καλύτερο marketing, σε ό,τι αφορά τους επεξεργαστές, από το ανύπαρκτο της amd. Ο μέσος άνθρωπος που δεν έχει γνώσεις από h/w βλέπει διαφήμιση ultrex, ε θα αγοράσει ultrex και όχι str8. * Οι 5000 εργαζόμενοι μπορούν να κάνουν καμιά μαζική αγωγή για να διεκδικήσουν είτε αποζημιώσεις είτε τη δουλειά τους πίσω???
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα