katerina_a_86 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Έχω τον maxtor onetouch 750 GB. Με αφορμή αυτή την συμβουλή σε αυτό το topic έτρεξα το Disk Sentinel και ξαφνικά μου διέγνωσε πρόβλημα από το πουθενά στον εξωτερικό μου δίσκο που τον έχω για backup (ενώ τον άλλον για τον οποίο έκανα το test μου τον έβγαλε υγιέστατο τελικά...) [Παραθέτω εικόνες]. Επιπλέον σήμερα με το που άνοιξα το pc μου έβγαλε μήνυμα ότι ο δίσκος κάτι έχει και αν θέλω να τον κάνω format να πατήσω ΟΚ, πάτησα cancel και μετά δεν τον εμφάνιζε και με restart τον ξαναεμφάνισε. Παρατήρησα στην συνέχεια ένα μικροκόλλημα στο σύστημα όσο τον έιχα συνδεδεμένο χωρίς να είμαι βέβαιη όμως ότι δεν φταίει κάτι άλλο. Το HDtune μου τον είχε βγάλει υγιή χθες (προ του μηνύματος) αλλά θα το ξαναδοκιμάσω. Το πρόγραμμα του κατασκευαστή στο τεστ ενός λεπτόύ που έκανε μου τον έβγαλε υγιή (εικόνα 3), θα τον εξετάσω και με το seatools (η maxtor έγινε seagate, να δω τι θα βγάλει) Εγγύση 5 ετών (είμαι εντός) Κάτι πρέπει να παίζει με το ρεύμα μου, δεν μπορεί να τα παίζουν στην τύχη όλοι οι δίσκοι. Μπορώ να κάνω κάτι για να το διαπιστώσω? Τι συμβαίνει επιτέλους με τους δίσκους μου???????? H E L P ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟ !!!!!!!!
STORM1978 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 εχεις κανενα ups...??? αν οχι παρε κανενα και μην τσιγκουνευτεις στα λεφτα παρε κανα καλο 600-850 VA να εχεις το κεφαλι και τις συκσευες σου υσυχα...εγω εχω το MGE Ellipse MAX 850 http://www.multirama.gr/products/product?pid=0283161&catid=030500 και ειιναι κορυφη. δεν λεω να παρεις αυτο αλλα ενα καλο εκει με περιπου 90-120 ευρω να ησυχασεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.