ιπποκαμπος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 ..ψαχνω μητρικη για laptop hp pavilion dv6000.Που μπορω να βρω σε καλη τιμη μεταχειρισμενη η καινουργια;
caution Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 ...μια αγγελία στο "Ζήτηση" για αρχή - αν και υπάρχει στις πωλήσεις ένας θαυματουργός laptop-διορθωτής
tasoslai Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Ρίξε και μια ματιά στο ebay σαν dv6000 motherboard, εγώ βρήκα μια 62$ ούτε 50 ευρώ νομίζω δηλαδή και με δωρεάν μεταφορικά. Απλά τσέκαρε και για τι cpu είναι κτλ.
ιπποκαμπος Δημοσ. 14 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 14 Μαρτίου 2010 Ρίξε και μια ματιά στο ebay σαν dv6000 motherboard, εγώ βρήκα μια 62$ ούτε 50 ευρώ νομίζω δηλαδή και με δωρεάν μεταφορικά. Απλά τσέκαρε και για τι cpu είναι κτλ. Σ'ευχαριστω πολυ για τις συμβουλες σου Τασο...να'σαι καλα και ολοι οσοι μου απαντησαν
aquasonic Δημοσ. 14 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2010 ..ψαχνω μητρικη για laptop hp pavilion dv6000.Που μπορω να βρω σε καλη τιμη μεταχειρισμενη η καινουργια; ΜΗΝ ΠΑΡΕΙΣ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ χωρις να δοκιμασεις να επισκευασεις την δικια σου. Και η καινουργια το 7600 η 8400 θα φοραει οποτε θα ξανακαει 100%. Σχεδον σιγουρα απλα εχεις το γνωστο προβλημα με την καρτα γραφικων, που περνει "επιδιορθωση"
ιπποκαμπος Δημοσ. 15 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 15 Μαρτίου 2010 ΜΗΝ ΠΑΡΕΙΣ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ χωρις να δοκιμασεις να επισκευασεις την δικια σου. Και η καινουργια το 7600 η 8400 θα φοραει οποτε θα ξανακαει 100%. Σχεδον σιγουρα απλα εχεις το γνωστο προβλημα με την καρτα γραφικων, που περνει "επιδιορθωση" ..οταν το πηγα σ'εναν τεχνικο μου ειπε οτι ειναι καμενο το τροφοδοτικο της μητρικης..και πρεπει ν'αλαξω μητρικη..εσυ τι λες? τι να κανω?ταχω παιξει...
aquasonic Δημοσ. 17 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2010 @@ καμμενο ειναι... φτιαχνεται σχεδον σιγουρα pm me
ιπποκαμπος Δημοσ. 19 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 19 Μαρτίου 2010 @@ καμμενο ειναι... φτιαχνεται σχεδον σιγουρα pm me Σε πιστευω aquasonic αλλα που να το παω για να μου το διορθωσουν? Σε κανα 2-3 που το πηγα μονο απ'τα ματια τους καταλαβα πως δεν ξερουν τι τους γινεται....Μετα ειναι και το αλλο,βρηκα στο ιντερνετ τυχαια καποιον να πουλαει την μητρικη μου και μπηκα στον πειρασμο και επικοινωνισα μαζι του..μου πε πως ειναι καινουργια και πως λογω λαθους παραγγελιας βρεθηκε στα χερια του..την πουλαει 180euro.Τι να κανω δεν ξερω..να δωσω 180+τα εργατικα...περιπου 250 δηλαδη και θα γινει? ή θα χασω τα λεφτα μου χωρις να διορθωθει? .....ΑΣΕ ΦΙΛΕ ΜΟΥ,ΕΧΩ ΦΡΙΚΑΡΕΙ
zanzavar Δημοσ. 19 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2010 @@ καμμενο ειναι... φτιαχνεται σχεδον σιγουρα pm me Για πόσταρε πληροφορίες.... Ξέρεις κάποιον (αξιόπιστο όμως) που επισκευάζει laptop? Έχω ένα και μου κάνει κάτι πολύ περίεργο μερικές μέρες τώρα... Εκεί που λειτουργούσε κανονικά, σβήνει , ανοίγει μόνο του και μου χωρίζει την εικόνα στη μέση (οριζόντια, βλέπω δύο φορές την οθόνη) ακόμα και κατά την διάρκεια που είναι στο BIOS. Γνωρίζεις τι μπορεί να φταίει?
ιπποκαμπος Δημοσ. 19 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 19 Μαρτίου 2010 Για πόσταρε πληροφορίες.... Ξέρεις κάποιον (αξιόπιστο όμως) που επισκευάζει laptop? Έχω ένα και μου κάνει κάτι πολύ περίεργο μερικές μέρες τώρα...Εκεί που λειτουργούσε κανονικά, σβήνει , ανοίγει μόνο του και μου χωρίζει την εικόνα στη μέση (οριζόντια, βλέπω δύο φορές την οθόνη) ακόμα και κατά την διάρκεια που είναι στο BIOS. Γνωρίζεις τι μπορεί να φταίει? ..δεν γνωριζω ρε φιλε τι μπορει να φταιει...σε τεχνικο το πηγες? ---------- Προσθήκη στις 15:07 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 14:57 ---------- ..γνωριζει κανεις εναν καλο τεχνικο στην θεσσαλονικη που να διωρθωνει λαπτοπ?(μου ειπαν πως ειναι καμενο το τροφοδοτικο της μητρικης και πως...αν βρω εναν καλο τεχνικο διωρθωνεται)Ο τυπος του υπολογιστη ειναι hp pavilion dv6000 (amd χωρις camera)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.