Προς το περιεχόμενο

Περιπτεράς να σου πετύχει...

god4

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν ξέρω αν το πρότεινε κάποιος άλλος, αλλά την επόμενη φορά να πας να τον πληρώσεις με μονόλεπτα. Αλλά. Αν αυτό που πήρες κάνει 2 ευρώ, εσύ θα τον πληρώσεις 3 ευρώ και θα του πεις "Θέλω ρέστα" ώστε να τα μετρήσει θέλει δεν θέλει.

• Απαντ. 78
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Και να τον μειώσεις, σιγά μην το καταλάβει (ή αν το καταλάβει, σιγά μην το πάρει στα σοβαρά).

Και να μην αγοράσεις, στην ουσία χάρη θα του κάνεις, επειδή για να στα ζητάει ακριβώς, ψιλοχέστηκε αν θα το πάρεις ή όχι.

Οπότε του σπας τα νεύρα. Κάθε φορά. Και αν σου πει "δεν έχεις ρέστα" ή "δεν τα μετράω", πιάνεις ολόκληρο το κουτί με σοκολάτες της αρεσκείας σου, λες "αυτό καλύπτει τα ρέστα μου" και φεύγεις.

Δημοσ.
Εντάξει, όλοι αν ήμασταν σε ένα χώρο 1χ1 για τόσες ώρες θα είχαμε ψυχολογικά.

Αυτό δεν είναι διακιολογία για κανέναν. Εγώ έχω ψυχολογικά που είμαι σε έναν χώρο 10χ10 κάθε μέρα αλλά δεν βρίζω τόσο χυδαία κόσμο. Κάθε δουλειά έχει τη δυσκολία της, άμα δεν του αρέσει να μην την κάνει. Όταν εξυπηρετείς κόσμο για οποιονδήποτε λόγο οφείλεις να τηρήσεις κανόνες κοινωνικής επαφής, και δεν λέω να σου στρώνει κόκκινα χαλιά κι έστι, ούτε και την καλημέρα του θέλω, αλλά το βρίσιμο πάει πολύ.

Το ωραίο είναι ότι το είπε σε κοπέλα ο κ*λόγερος, ας του έδινε 50άρι κανένα κτήνος 2 μέτρα τίγκα στην πρωτεϊνη και θα σου ελεγα εγώ για πότε θα έβρισκε ψιλά.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...