Garnele Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Να, ορίστε, όλοι κρύβουν έναν περιπτερά/ταρίφα μέσα τους. Κάποιοι μάλιστα είναι κιόλας. Πάω για μπύρες, χαβ φαν.
Lucifer Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Κατάλαβες φρηντάμπα, τις αφήνουνε να μπαίνουν και σε μπυραρίες τη σήμερον ημέρα.
ikaruga24 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Τι μπυραριες? Εδω εριξαν το τελευταιο ανδροκρατουμενο ανδρο (strip club).
Lucifer Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 ...Εσύ πήγαινες σε αυτά που γδυνόντουσαν μουστακαλήδες;
De@th L0rd Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Καλά ξηγήθηκες που του έσκασες με τα ψιλά. 'Exω ένα βάζο γεμάτο "φακές" (1-2λεπτα) ειδικά για τέτοιες περιπτώσεις, αν θέλεις στο χαρίζω. Γενικά θέλει να τους εξηγείς πόσο μαλάκες είναι, και να τους παρατάς και να φεύγεις, έχει κι άλλο περίπτερο κτλ. παραδίπλα. Πάντως 2 φορές τα έχω πάρει άσχημα, μία με την κοπελίτσα στο ταμείο του e-shop που της έβγαλα 50ευρω για κάπου 12 ευρώ παραγγελία κι έκανε "τσκ" στραβωμένη οπότε της φωνάζω "ΦΕΡΤΟ ΠΙΣΩ" και έφυγα χωρίς να πάρω την παραγγελία. Κι άλλη μια με ταρίφα- κλασικά- που του έβγαλα πάλι 50ευρω (για 10-15 ευρώ κούρσα) και άρχισε κάτι απίστευτες φωνές και γκρίνιες "πωπωπωπω τι μου κάνεις τωρα ρε μεγάλε αμάν δε μπορούσες να το πείς εξαρχής οτι δεν έχεις ψιλά τι να τα κάνω τώρα αυτά" τρελαίνομαι εγώ κι όπως είμαι ανοίγω την πόρτα και φεύγω χωρίς να πληρώσω και αυτός άνοιξε το παράθυρο και μου φώναζε "έλα ρε φίλε σε παρακαλώ πλάκα έκανα συγγνώμη έλα να με πληρώσεις". Ρε πάρε το μπούλο κι εσύ κι η άλλη! Καλή η μαγκιά κι η τρέλα αλλά αυτοί έχουν την ανάγκη μας, όχι εμείς τη δική τους. Πόσο δύσκολο είναι αυτό να το καταλάβουν ορισμένα θύματα.
nick#18 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 23:00 (περιπου), Τριτη βραδυ καπου τον Οκτωβρη. Ειχα match (basket...) εκτος εδρας, ηταν και μακρια και μου λεει ο φαδα στο δρομο προς τα πισω παμε για κανενα σουβλακι του λεω παμε... Του λεω μου δινεια για καρτα? Λεει ναι παρε...δινει 20ρικο παω στο περιπτερο απεναντι... Πραγματικα αφου δεν μπηκα μεσα να του ....%@#$%@^#%!@ που ηθελε βραδιατικα και "παιχνιδακια" Λοιπον για να μην τα πολυλογουμε παω του λεω μια cosmoαρτα των 9 (πριν βγαλουν τις 10ρες) και αρχιζει... "Ποποοο αμαν ρε παιδια εσεις με τις 9ρες τις καρτες εχω βαρεθει να δινω, δεν της καταργουν λεω 'γω ειστε ολη μερα με ενα κινητο στο χερι να πουμε ολο καρτες βαζετε ολα τα κατεστραμενα..." με το υφακι ειμαι καπιος κλπ... του κανω φιλε δε σου ζητησα τιποτα παραπανω απο μια καρτα των 9 εχεις η οχι? καλα νταξι λεει...μετα αρχιζει με τα ρεσταααα (τα παιχνιδακια που λεγαμε πιο πανω) μου λεει τι εχεις εκει? 20 του λεω... λεει πιος στο δωσε? (τα πηρα εκεινη την ωρα) λεω "το γεννησα φιλος...προβλημα?" λεει "σοπα ρε φιλε πως?" του κανω "rtms" (τοπικη ωρολογια ας πουμε...the meaning: rwta th mana sou ) παει αυτο... μετα λεει ωραια... εχουμε 9 η καρτα κ ποσα θες ειπαμε ρεστα? 11 λεω..αα ναι λεει μπραβο.. ξεκιναει να μετραει τωρα...εεεεεεεεεεενα, δυυυο του λεω φιλε αργεις πολυ και εχω και δουλεια λεει ναι ναι...μετα μου τα δινει τα 11 και κατι συνεχιζε να λεει τον παρατησα και εφυγα με την χαρακτιριστικη χειρονομια, "σε εχει φαει η μλκια".... ΑΑΑΑΝΤΕ στο διαολο με το μαλακα το θυμαμαι και τα περνω...
BritGreek Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 Κόρη :-) Μακράν το πιο έξυπνο reply που έχω δει σε post εδώ και πολύ καιρό. :lol: Κλαίω. Έγραψες. Πάντως παιδιά, πρέπει να παραδεχτούμε ότι κι εμείς καμιά φορά πηγαίνουμε σ' αυτούς με ιδιαίτερο υφάκι του στύλ "δώσε μου, ταπεινέ περιπτερά...". Και μια που το' φερε η κουβέντα, να σας πω ότι εγώ προσωπικά ξέρω περιπτερά που έχει κάνει μεγαλύτερη περιουσία από καπετάνιο. Και όλα αυτά από ένα περίπτερο. Όσο για τους οδηγούς ταξί, εγώ προσωπικά πιστεύω ότι χωρίζονται σε 2 κατηγορίες. Τους επαγγελματίες, και τους ταριφιόληδες (το οποίο ξέρετε από πού προκύπτει). Δυστυχώς οι δεύτεροι είναι πάρα πολλοί. Όμως, ξέρω και ταξιτζήδες που είναι άψογοι, καθώς τυχαίνει να χρησιμοποιώ ράδιο-ταξι κάθε 2η μέρα 2 φορές. Όσο για τα ρέστα, είναι δικό του πρόβλημα, αλλά καλό είναι κι εμείς να φροντίζουμε να αποφεύγουμε τα 50άρικα για 4 ευρώ διαδρομή. Σκηνικό με εμένα, στο πάνω μέρος της Ερμού, στο ύψος του Συντάγματος. Σταματάει (ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ) και με παίρνει ένας για Πειραιά, αλλά πριν σταματήσει για να με πάρει είχε πάρει μια άλλη που στεκόταν λίγο πιο πάνω. Μου λέει, "η κυρία πάει στο Παλαιό Φάληρο (!). Θα την πάμε και μετά θα πάμε Πειραιά". Εννοείται, του λέω να σταματήσει να κατέβω. Πρίν προλάβει να σταματήσει, του είχε κάνει σήμα τροχονόμος λίγο πιο κάτω, ο οποίος είδε τη διπλή κούρσα (είδε εμένα να μπαίνω). Αφαίρεση πινακίδων, αφαίρεση διπλώματος, και δεν ξέρω τι άλλο. Όλα αυτά σε απόσταση ούτε 30 μέτρων. Δεν είχε δει το μπλόκο...
Ethnikos14 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 Μακράν το πιο έξυπνο reply που έχω δει σε post εδώ και πολύ καιρό. :lol: Κλαίω. Έγραψες. Πάντως παιδιά, πρέπει να παραδεχτούμε ότι κι εμείς καμιά φορά πηγαίνουμε σ' αυτούς με ιδιαίτερο υφάκι του στύλ "δώσε μου, ταπεινέ περιπτερά...". Και μια που το' φερε η κουβέντα, να σας πω ότι εγώ προσωπικά ξέρω περιπτερά που έχει κάνει μεγαλύτερη περιουσία από καπετάνιο. Και όλα αυτά από ένα περίπτερο. Όσο για τους οδηγούς ταξί, εγώ προσωπικά πιστεύω ότι χωρίζονται σε 2 κατηγορίες. Τους επαγγελματίες, και τους ταριφιόληδες (το οποίο ξέρετε από πού προκύπτει). Δυστυχώς οι δεύτεροι είναι πάρα πολλοί. Όμως, ξέρω και ταξιτζήδες που είναι άψογοι, καθώς τυχαίνει να χρησιμοποιώ ράδιο-ταξι κάθε 2η μέρα 2 φορές. Όσο για τα ρέστα, είναι δικό του πρόβλημα, αλλά καλό είναι κι εμείς να φροντίζουμε να αποφεύγουμε τα 50άρικα για 4 ευρώ διαδρομή. Σκηνικό με εμένα, στο πάνω μέρος της Ερμού, στο ύψος του Συντάγματος. Σταματάει (ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ) και με παίρνει ένας για Πειραιά, αλλά πριν σταματήσει για να με πάρει είχε πάρει μια άλλη που στεκόταν λίγο πιο πάνω. Μου λέει, "η κυρία πάει στο Παλαιό Φάληρο (!). Θα την πάμε και μετά θα πάμε Πειραιά". Εννοείται, του λέω να σταματήσει να κατέβω. Πρίν προλάβει να σταματήσει, του είχε κάνει σήμα τροχονόμος λίγο πιο κάτω, ο οποίος είδε τη διπλή κούρσα (είδε εμένα να μπαίνω). Αφαίρεση πινακίδων, αφαίρεση διπλώματος, και δεν ξέρω τι άλλο. Όλα αυτά σε απόσταση ούτε 30 μέτρων. Δεν είχε δει το μπλόκο... Όπως τα λες είναι, αλλά και ο περιπτεράς πρέπει να ακολουθεί της οδηγίες του αφεντικού του! Έχω δουλέψει σαν περιπτεράς και ένιωσα στο πετσί μου την κάθε μαλακία του πελάτη! Εγώ σαν υπάλληλος έπρεπε να ακολουθώ τις οδηγίες του αφεντικού μου ειδάλλως το πρωί άκουγα χριστοπαναγίες.πχ *δεν παίρνουμε 5λεπτα, *δεν δίνουμε εισιτήρια παρά μόνο στους δικούς μας πελάτες(εγώ έδινα σε όλους ), *δεν δίνουμε φτηνά τσιγάρα παρά μόνο στους δικούς μας πελάτες, *κλέβουμε πάντα τους τσιγγάνους στα ρέστα κτλ.
god4 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 *δεν παίρνουμε 5λεπτα, *δεν δίνουμε εισιτήρια παρά μόνο στους δικούς μας πελάτες(εγώ έδινα σε όλους ), *δεν δίνουμε φτηνά τσιγάρα παρά μόνο στους δικούς μας πελάτες, *κλέβουμε πάντα τους τσιγγάνους στα ρέστα κτλ. επαγγελματισμός φοβερός... πολύ @#@$%$#% ήταν ο εργοδότης σου.
Ethnikos14 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 επαγγελματισμός φοβερός...πολύ @#@$%$#% ήταν ο εργοδότης σου. Και όμως είχε τα δίκια του με εξαίρεση τα 5λεπτα γιατί τα φθηνά τσιγάρα του ανεβάζουν το τζίρο όπως και μετά εισιτήρια που δεν είναι υποχρεωμένος να πουλάει που και στην τελική αν τα αθροίσεις μπαίνεις μέσα(εφορία) αντί να βγάζεις κέρδος. Όσο για τους τσιγγάνους στην αρχή το παρεξήγησα αλλά μετά κατάλαβα πόσο ζώα είναι!
Lucifer Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 Και όμως είχε τα δίκια του με εξαίρεση τα 5λεπτα γιατί τα φθηνά τσιγάρα του ανεβάζουν το τζίρο όπως και μετά εισιτήρια που δεν είναι υποχρεωμένος να πουλάει που και στην τελική αν τα αθροίσεις μπαίνεις μέσα(εφορία) αντί να βγάζεις κέρδος. Όσο για τους τσιγγάνους στην αρχή το παρεξήγησα αλλά μετά κατάλαβα πόσο ζώα είναι! Εθνικέ, έχεις μπερδέψει στο μικρού κυβισμού σκεπτικό σου, το "δίκαιο" με το "συμφέρον". Και είναι κατανοητό, γιατί το δίκαιο δε σε συμφέρει καθόλου προσωπικά έξω στους δρόμους.
nickarmy Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 23:00 (περιπου), Τριτη βραδυ καπου τον Οκτωβρη. Ειχα match (basket...) εκτος εδρας, ηταν και μακρια και μου λεει ο φαδα στο δρομο προς τα πισω παμε για κανενα σουβλακι του λεω παμε... Του λεω μου δινεια για καρτα? Λεει ναι παρε...δινει 20ρικο παω στο περιπτερο απεναντι... Πραγματικα αφου δεν μπηκα μεσα να του ....%@#$%@^#%!@ που ηθελε βραδιατικα και "παιχνιδακια" Λοιπον για να μην τα πολυλογουμε παω του λεω μια cosmoαρτα των 9 (πριν βγαλουν τις 10ρες) και αρχιζει... "Ποποοο αμαν ρε παιδια εσεις με τις 9ρες τις καρτες εχω βαρεθει να δινω, δεν της καταργουν λεω 'γω ειστε ολη μερα με ενα κινητο στο χερι να πουμε ολο καρτες βαζετε ολα τα κατεστραμενα..." με το υφακι ειμαι καπιος κλπ... του κανω φιλε δε σου ζητησα τιποτα παραπανω απο μια καρτα των 9 εχεις η οχι? καλα νταξι λεει...μετα αρχιζει με τα ρεσταααα (τα παιχνιδακια που λεγαμε πιο πανω) μου λεει τι εχεις εκει? 20 του λεω... λεει πιος στο δωσε? (τα πηρα εκεινη την ωρα) λεω "το γεννησα φιλος...προβλημα?" λεει "σοπα ρε φιλε πως?" του κανω "rtms" (τοπικη ωρολογια ας πουμε...the meaning: rwta th mana sou ) παει αυτο... μετα λεει ωραια... εχουμε 9 η καρτα κ ποσα θες ειπαμε ρεστα? 11 λεω..αα ναι λεει μπραβο.. ξεκιναει να μετραει τωρα...εεεεεεεεεεενα, δυυυο του λεω φιλε αργεις πολυ και εχω και δουλεια λεει ναι ναι...μετα μου τα δινει τα 11 και κατι συνεχιζε να λεει τον παρατησα και εφυγα με την χαρακτιριστικη χειρονομια, "σε εχει φαει η μλκια".... ΑΑΑΑΝΤΕ στο διαολο με το μαλακα το θυμαμαι και τα περνω... αυτό θυμάμε κάπου να έχει συμβεί και σε έναν φίλο μου (μαζι είμασταν) αλλά το πείραμε χαλαρά και αρχίσαμε το σπαστικό γέλιο που τη σπάει στους άλλους και τελείωσε εκεί. Βέβαια δεν είναι όλη έτσι,είχα πάει σε ένα περίπτερο να πάρω κατι μπουκαλάκια νερό (καμια 7) και μου έπεσε η memory stick που είχα στο πορτοφόλι μου αλλά δεν το αντιλήφθηκα και έφειγα.Ίδη ήταν αργά το βράδυ και δεν πρόλαβα να ξαναπαώ. Το πρωί που πήγα να ρωτήσω ήταν μια γυναίκα που άνοιξε το περίπτερο (τη προηγούμενη βραδυά ήταν ένας νεαρός με λάποτπ μεσα) και τη ρωτησα αν εχει δει τίποτα και μου το έδωσε (μου είπε οτι το είδε ο νεαρός όταν έκελινε το περίπτερο και το άφεισε μήπος ξαναγύριζα). Η μνήμη ήταν 4γ και τότε κόστιζε ούτο λίγα.Για εμένα αυτή η πράξη του λέει πολλά
Ethnikos14 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 Εθνικέ, έχεις μπερδέψει στο μικρού κυβισμού σκεπτικό σου, το "δίκαιο" με το "συμφέρον". Και είναι κατανοητό, γιατί το δίκαιο δε σε συμφέρει καθόλου προσωπικά έξω στους δρόμους. :lol: Ναι δεν με συμφέρει, μαζί μοιραζόμασταν τα κέρδη! Όταν ανοίξεις την δικιά σου επιχείρηση κάνε το φιλανθρωπικό ίδρυμα!
Garnele Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 Ε για να λέμε και του στραβού το δίκιο, το φιλανθρωπικό ίδρυμα απέχει κάμποσο από το κλέβω τους τσιγγάνους γιατί είναι ζώα. Κάτι πιο στη μέση ρε παιδί μου δεν υπάρχει;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.