Προς το περιεχόμενο

Περιπτεράς να σου πετύχει...

god4

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ΡΕ βαλτοί είστε, μου έχουν αφήσει τρία 50ρικα σε μία ώρα, εγώ πού διάολο να βρω ρέστα, από τον ποπό μου να τα βγάλω;

Εσάς σας κακοφαίνονται 24 δίευρα ρέστα AAA;;;;

:P

(και όχι δεν είναι δικό μου το μαγαζί να κερνάω καφέδες αβέρτα)

• Απαντ. 78
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Εντάξει, το αυτοί έχουν την ανάγκη μας παίζει βέβαια ε. Δηλαδή έχεις τη γκόμενα σπίτι και θες καπότες 3 το βράδυ και έχεις ΠΕΝΗΝΤΑΕΥΡΟ. Τι κάνεις, ψάχνεις άλλο περίπτερο;!

Ωραία όλα αυτά, αλλά εγώ ρε παιδιά βαριέμαι τραγικά να ασχοληθώ..

Πηγαίνω πάντα με 10ευρω, μαξ 20ευρω, και τελειώνει εκεί η υπόθεση. Το ίδιο ισχύει και με καφέδες, ταξί κλπ. Κάποια στιγμή μου έτυχε να μην έχω, ο ταρίφας να μην έχει ρέστα τελικά (ενώ τον πληροφόρησα από την αρχή ότι δεν έχω ψιλά) ε και εκείνο το βράδυ γνώρισα τον προαναφερθέντα περιπτερά. Υπερπαραγωγή, έβγαλα τον ταρίφα από το ταξί να συνεννοηθεί μαζί του γιατί το μόνο που θα έκανα αν έπρεπε να το λύσω εγώ εκείνη την ώρα θα ήταν να αδειάσω το ντεπόζιτο του ταρίφα στο περίπτερο.

Μία φορά μόνο θυμάμαι να έχω γίνει έξαλλη και αυτό σε ταξί: τον άφησα απληρωτο και του έκανα λακκούβα στην πόρτα βγαίνοντας.

Αυτό που λέει ο αποπάνω ισχύει, κι εγώ όταν τους ζητάω -ευγενέστατα φυσικά =ρ- ψιλά και μου λένε "δεν έχω" ενώ στην πραγματικότητα βλέπω ότι απλά βαριούνται να ψάξουν, πάω στην ταμειακή και παίρνω εικοσάλεπτα-δεκάλεπτα-πεντάλεπτα και τους λέω -εξίσου γλυκά- "τώρα έχεις".

Δημοσ.

Σιγά την ανάγκη! Γεμίσαμε ανάγκες ρε γκαρνέλε γι αυτό την έχουν δεί όλοι γαμάω με σκατένια συμπεριφορά και καταντήσαμε να τους λέμε κι ευχαριστώ που δε μας βιάζουν κιόλας!

'Οχι, καλύτερα χίλιες φορές ΝΑ ΜΗΝ πετσώσω τη γκόμενα εκείνο το βράδι (που έτυχε να αμελήσω να ανεφοδιάσω το πλήρες στόκ με καπότες που διατηρώ συνήθως- πράγμα καρασπάνιο) παρά να δείξω στο γύφτο αρούγκανο περιπτερά οτι τον έχω ανάγκη, δίνοντας σ' αυτόν και την άσχημη συμπεριφορά του λόγο ύπαρξης.

'Ασε που θεωρώ λουζεριά να λές στη γκόμενα "μισό, έρχομαι, μη φύγεις!" και να τρέχεις για καπότες τελευταία στιγμή, πρέπει να έχεις τουλάχιστον μεγάλο κουτί σπίτι και 2-3 πρόχειρες πάνω σου ανά πάσα στιγμή.

Υ.Γ. Με το τίγκα σεξιστικό σου πόστ ναούμ.

Δημοσ.
και το πενηντάευρω να το βάλεις στον γκώλο σου".

ΡΕ βαλτοί είστε, μου έχουν αφήσει τρία 50ρικα σε μία ώρα, εγώ πού διάολο να βρω ρέστα, από τον ποπό μου να τα βγάλω;

Μια χρήσιμη εφεύρεση...

ΤΟ ΠΟΡΤΟΦΟΛΙ

wallett.jpg

Περισσότερες πληροφορίες:

http://en.wikipedia.org/wiki/Wallet

Δημοσ.

Ρε, δεν είναι σεξιστικόοοο...

Συμφωνώ για τις καπότες και το παθέτικ της υπόθεσης να ψάχνεις 3 η ώρα ανοιχτό περίπτερο για να ΠΕΤΣΩΣΕΙΣ, απλώς είναι ένα ράντομ παράδειγμα καθημερινό και ευκολάκι να τύχει. Θα μπορούσε να είναι η κοπέλα σου που έπαθε κρίση υπογλυκαιμίας και λιποθύμησε και εσύ πας να της πάρεις σοκολάτα λέμετωρα.

Από την άλλη, το πόιντ μου δεν ήταν αυτό τόσο, όσο το ότι αν επιλέγει κανείς να κυκλοφορεί με 100ευρα, ε αναγκαστικά κάποια στιγμή θα πέσει σε κάποιον που δε θα έχει ρέστα. Τώρα το αν ο τελευταίος πει "αυτό να το βάλεις στο γκώλο σου" παίζει με τις πιθανότητες εγώ να είμαι τρελή και να περιμένω περίοδο και να μην αντιδράσω ευγενικά ή με κατανόηση για το πρόβλημα του.

Αν ψάχνεις αφορμή να μαλώσεις γενικά μπορείς να βρεις καθημερινά πάμπολλες ευκαιρίες, και αυτό είναι που λέω κι εγώ ότι ΒΑΡΙΕΜΑΙ να κάνω. Danke schön, Bitte schön, χαμογελάκι και τέτοια.

Δημοσ.
Εντάξει, το αυτοί έχουν την ανάγκη μας παίζει βέβαια ε. Δηλαδή έχεις τη γκόμενα σπίτι και θες καπότες 3 το βράδυ και έχεις ΠΕΝΗΝΤΑΕΥΡΟ. Τι κάνεις;

Κόρη :-) :-)

Δημοσ.

Sellers θες να παίξουμε ένα παιχνίδι;

Θα έρθεις σε οποιαδήποτε ανύποπτη στιγμή θελήσεις, και θα ανοίξεις το πορτοφόλι μου.

Ότι χάρτινο έχει μέσα δικό σου, αλλά ότι λείπει το συμπληρώνεις, μέσα;

ε-ε;

---------- Προσθήκη στις 21:03 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 21:00 ----------

Θα μπορούσε να είναι η κοπέλα σου που έπαθε κρίση υπογλυκαιμίας και λιποθύμησε και εσύ πας να της πάρεις σοκολάτα λέμετωρα.

Την ΠΕΤΣΩΝΕΙΣ και της περνάει.

Αν δεν της περάσει ακόμα καλύτερα.

Δημοσ.
Την ΠΕΤΣΩΝΕΙΣ και της περνάει.

Τον βουτάς στο μέλι και της το δίνεις στο στόμα.

Είναι σεξίστρια, μη τη λυπάσαι.

Κόρη :-) :-)

Ρε απίστευτε τύπε..

κάτσε να σηκωθώ από την καρέκλα

Δημοσ.

Πριν σκέφτηκα το suck on my chocolate salty balls, αλλά μου φάνηκε πολύ σεξιστικό και δεν το πόσταρα ΝΤΑΞΕΙ; Πάω να παίξω με τις κούκλες μου, έρχομαι στο μπλαμπλά και με λέτε σεξίστρια, γράφω στον κινηματογράφο και μου στέλνουν πμ σαραντάρες λεσβίες, σιχτίρ πια.

Δημοσ.
Τον βουτάς στο μέλι και της το δίνεις στο στόμα.

Είναι σεξίστρια, μη τη λυπάσαι.

Δε λυπάμαι αυτή, ΤΟ ΜΕΛΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΑΚΡΙΒΟ!

Δημοσ.

'Οχι ρε γκαρνέλε μείνε, κι εγώ Ο ΑΝΤΡΑΣ θα πάω να πάρω καπότες στου διαόλου το κέρατο νυχτιάτικα και θα τις πληρώσω κιόλας, θα δείρω τον περιπτερά που σου μίλησε άσχημα και τον ταρίφα που σε πείραξε, θα τραμπουκίσω τον πελάτη που βαριέται να σου δώσει ρέστα και θα τρέξω να σου πάρω καραμελοσοκολατίτσα αν λιποθυμήσεις. ΒΑΣΙΛΗΣΑ ΘΑΣΕΧΟ, το πουκάμισο σιδερωμένο το πρωί, ένα πιάτο φαί το μεσημέρι και μια ζεστή αγκαλιά το βράδη θέλω μόνο.

Δημοσ.

Ρε απίστευτε τύπε..

κάτσε να σηκωθώ από την καρέκλα

Γιατί ρε συ τα κοριτσάκια είναι πολύ πιο συμπαθητικά απο τα αγορακια.. Μετα μετατρέπονται στις μέγαιρες που μας βασανίζουν για μια λάθος απόφαση ένα κρυο βράδυ που είχαμε πενηνταευρω και ο περιπτεράς δεν μας έδινε ρέστα.

Δημοσ.

Θα σε βάλω να δεις dirty diaries να στρώσεις μανίτσα μου.

gbrz.jpg

νταφόε φοντρίερ για πάντα ζωντανοί

χιλιάδων φεμινιστριών σκληροί τιμωροί

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...