iLiaC Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 παιδια επειδη με απασχολει το θεμα με την ακτινοβολια του κινητου...εαν το εχω στο flight mode δεν την δεχομαι καθολου? το iphone(3GS) σαν κινητο εχει πολυ ακτινοβολια?
firewalker Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Όταν είναι σε flight mode δεν εκπέμπει. Μόνο το wifi του και το bluetooth που δεν ξέρω αν απενεργοποιούνται αυτόματα. Η ακτινοβολία του είναι σίγουρα εντός ορίων. Τώρα, λίγο πάνα λίγο κάτω από διάφορα εφάμιλλα κινητά θα είναι.
eko13 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Το πανω κατω ειναι προς συζητηση... Για iphone Apple iPhone (4GB) 0.974 Apple iPhone (8GB) 0.974 Apple iPhone 3G (16GB) 1.38 Apple iPhone 3G (8GB) 1.38 Apple iPhone 3G S (16GB) 0.79 Apple iPhone 3G S (32GB) 0.79 οριο ειναι το 2 0,79 θεωρειται φυσιολογικο, το 1,38 αρκετο... τωρα τι ποσοτητες ειναι αυτες δεν ξερω αν σου πω ακομα και το 2 μπορει να ειναι πολυ μικρη ποσοτητα...
mariosCS Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Εγώ πάντως που είχα ένα κινητό με 1,3 , είχα κάποιους πονοκεφάλους όταν μιλούσα. Με 0,7 που είχα αργότερα και τώρα ένα άλλο με κάπου εκεί, δεν έχω κάποιο πρόβλημα. p.s. Απαράδεκτη η apple με το 1,38 του iphone3g πάντως :/ και κρίμα που δεν το βλέπει ο κόσμος σαν ανατρεπτικό παράγοντα !
Ethnikos14 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 Για τα κινέζικα γνωρίζεις τίποτα? Λέγεται ότι ξεπερνάν το όριο αλλά κάτι επίσημο δεν έχω δει με νούμερα!
mariosCS Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 άμα δεν το βρεις γραμμένο κάπου, λίγο δύσκολο να το βρεις από μόνος σου. Εγώ από ψάξιμο στο google βρήκα για αυτά που με ενδιέφεραν. Δοκίμασε με το μοντέλο του κινητού και με την λέξη "SAR" δίπλα..
Th3Beh0ldeR Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 Και πάλι για τα κινέζικα δεν μπορείς να είσαι 100% σίγουρος μιας και δεν τηρούν τα όρια που θέτει η ευρωπαική ένωση στο sar των κινητών τους(κάπου το είχα διαβάσει αυτό) και καλό είναι χρησιμοποιείς κάποιο ακουστικό bluet(για όλα τα κινητά βασικά). Το 0,79 του 3gs είναι ένα καλό νούμερο τουλάχιστον μέσα στα όρια.
pp6210 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2010 Και πάλι για τα κινέζικα δεν μπορείς να είσαι 100% σίγουρος μιας και δεν τηρούν τα όρια που θέτει η ευρωπαική ένωση στο sar των κινητών τους(κάπου το είχα διαβάσει αυτό) και καλό είναι χρησιμοποιείς κάποιο ακουστικό bluet(για όλα τα κινητά βασικά). Το 0,79 του 3gs είναι ένα καλό νούμερο τουλάχιστον μέσα στα όρια. 100% σίγουρος δεν μπορείς να είσαι για κανέναν! Αυτό δεν σημαίνει οτι όλα τα κινέζικα είναι χάλια, έτσι και αλλιώς οι πλακέτες που χρησιμοποιούν είναι φασόν από τις επώνυμες εταιρίες, οπότε σε πομποδέκτες μάλλον έχουν τους ίδιους... Αλλά το γενικότερο σχόλιο είναι γιατί δεν προβληματιζόμαστε έτσι και αλλιώς για το γεγονός οτι υπάρχουν (και μοσχοπουλιούνται) κινητά με πάνω από 1,00 sar..... και νοκια, και σόνυ έρικσον και σαμσουνγκ, μια χαρά ψηστήρια είναι... ΥΓ: έχω 2 sony ericsson και 1 κινέζο, αλλά μιλάω πάντα με ΒΤ.
firewalker Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2010 Μπορεί να μου πει κάποιος τι ακριβώς είναι το SAR και τι προκαλεί προκαλεί; Τι σημαίνει τιμή 1; Το όριο πως θεσπίστηκε; Τι σχέση έχει το SAR με την ένταση του ηλεκτρομαγνητικού πεδίου; Τι θα πει SAR σε 10 gr ιστού και σε 1 gr ιστού; Είναι συγκρίσιμα μεγέθη; Το SAR που μου δίνει ο κατασκευαστής είναι για το κεφάλι ή είναι για το πόδι; Ποια η διαφορά στα αποτελέσματα που προκαλεί το SAR 1 και το SAR 1.78; Έπρεπε να βάλουν κάποιο όριο και έβαλαν. Όταν περάσου καμιά 20~ χρόνια θα δούμε αν τα όριο αυτά είναι οκ.
Nauseas Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2010 SAR ειναι η ενέργεια που απορροφάται /μαζα ανθρώπινου ιστου(kgr) αν ψάξεις λίγο, ο κατασκευαστής δίνει δύο sar, ένα για το κεφάλι και ένα για τον κορμό πχ δες εδω με την πρώτη τιμή ναι έιναι όπως θα περιμενε κάποιος μεγαλύτερη της τελευταίας. Τα υπόλοιπα ερωτήματα σου είναι ευλογα αλλά θα αργήσουμε να τα απαντήσουμε μαλλον καθώς είναι του στυλ "στα ποσα τσιγάρα παθαίνω καρκίνο"
athenslb Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 Τα κινητά τηλέφωνα δεν εκπέμπουν καμία μα καμία ακτινοβολία. Ακτινοβολία εκπέμπουν τα ραδιενεργά υλικά κ είναι εξαιρετικά βλαβερή για την υγεία. Τα κινητά τηλέφωνα εκπέμπουν ραδιοσυχνότητες σε συγκεκριμένες συχνότητες, με ανάλογη ένταση αυτής. Εάν στο κόσμο που ζούμε οι συχνότητες ήταν ορατές,τότε δεν θα μπορούσαμε να δούμε ούτε καν την μύτη μας. Από το ραδιοφωνάκι κ την τελεόραση, έως τους δορυφόρους κ τα blutooth, όλα έχουν θέση στο τεράστιο φάσμα. Sent from my iPhone using Insomnia.app
NT1G Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 Τα κινητά τηλέφωνα δεν εκπέμπουν καμία μα καμία ακτινοβολία. Ακτινοβολία εκπέμπουν τα ραδιενεργά υλικά κ είναι εξαιρετικά βλαβερή για την υγεία. Τα κινητά τηλέφωνα εκπέμπουν ραδιοσυχνότητες σε συγκεκριμένες συχνότητες, με ανάλογη ένταση αυτής. Εάν στο κόσμο που ζούμε οι συχνότητες ήταν ορατές,τότε δεν θα μπορούσαμε να δούμε ούτε καν την μύτη μας. Από το ραδιοφωνάκι κ την τελεόραση, έως τους δορυφόρους κ τα blutooth, όλα έχουν θέση στο τεράστιο φάσμα. Sent from my iPhone using Insomnia.app Και τα ραδιοκύματα των κινητών ακτινοβολία θεωρούνται.
pp6210 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 Τα κινητά τηλέφωνα δεν εκπέμπουν καμία μα καμία ακτινοβολία. Ακτινοβολία εκπέμπουν τα ραδιενεργά υλικά κ είναι εξαιρετικά βλαβερή για την υγεία. Τα κινητά τηλέφωνα εκπέμπουν ραδιοσυχνότητες σε συγκεκριμένες συχνότητες, με ανάλογη ένταση αυτής. Sent from my iPhone using Insomnia.app Μας μπέρδεψες λίγο με τους ορισμούς σου, ακτινοβολία είναι η εκπομπή κάθε μορφής ηλεκτρομαγνητικής ενέργειας (ραδιενεργής ή όχι) : http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%97%CE%BB%CE%B5%CE%BA%CF%84%CF%81%CE%BF%CE%BC%CE%B1%CE%B3%CE%BD%CE%B7%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE_%CE%B1%CE%BA%CF%84%CE%B9%CE%BD%CE%BF%CE%B2%CE%BF%CE%BB%CE%AF%CE%B1 και ραδιοσυχνότητες είναι το φάσμα των συχνοτήτων στις οποιές εκπέμπεται η παραπάνω ενέργεια: http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A1%CE%B1%CE%B4%CE%B9%CE%BF%CF%83%CF%85%CF%87%CE%BD%CF%8C%CF%84%CE%B7%CF%84%CE%B1 άντε γιατί θα ξεχάσουμε και αυτά που ξέρουμε σε λίγο....
kondr Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2010 Ακτινοβολία εκπέμπουν τα ραδιενεργά υλικά κ είναι εξαιρετικά βλαβερή για την υγεία. Μπέρδεψες την ακτινοβολία με την ραδιενέργεια...
9volto Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2010 Δυστυχώς όπως και αν το πεις βλάπτει για τα καλά τον ανθρώπινο εγκέφαλο Παραθέτω ένα link με κάποιες παρατηρήσεις: http://9volto.gr/blog/?p=816 Όσον αφορά τις μετρήσεις SAR κι αυτές για το θεαθήναι γίνονται. Οι προδιαγραφές ποικίλουν ανάλογα με τα standard που βάζει η κάθε χώρα! Ασφαλείς είμαστε μόνο εάν βάλουμε εμείς τα δικά μας όρια και λάβουμε μόνοι μας μέτρα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.