Προς το περιεχόμενο

Φθηνά Προϊόντα Super Market

Heatspreader

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Αυτό με τα δημητριακά είναι όντως τραγικό. Το κλασσικό που λένε οι περισσότεροι είναι: τα δημητριακά που δεν είναι κάποια γνωστή μάρκα τα φτιάχνουν σε βρώμικα εργοστάσια, τα πετάνε κάτω κλπ.

Ναι, ενώ τα kellogg's τα βάζουν αμέσως σε κρυστάλλινα βάζα και τα μεταφέρουν στο σούπερμάρκετ με την άμαξα της σταχτοπούτας :P

@@ τουμπανα. ασε που τα kellog's εχουν την χειροτερη γευση απ ολα. ειναι πικρα ρε πουστη και σαν καμενα. ελεος δλδ

---------- Προσθήκη στις 18:01 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 17:59 ----------

Μεγαλη δεν θα πεις τιποτα....

Μεγαλες κουβεντες....Τι καλη διαχειρηση να κανεις οταν εχεις ενα προγραμματισμο και ξαφνικα σου κοβουν 650 ευρω τον μηνα απο μισθο εκτος τις επιβαρυνσεις απο ΦΠΑ κλπ ?

κοβεις τα αχρηστα. δεν χρειαζεται η γυναικα σου να πηγαινει κομμωτηριο καθε μηνα πχ ουτε το παιδι σου να φοραει ρουχαλακια μαρκας

• Απαντ. 179
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
@@ τουμπανα. ασε που τα kellog's εχουν την χειροτερη γευση απ ολα. ειναι πικρα ρε πουστη και σαν καμενα. ελεος δλδ

---------- Προσθήκη στις 18:01 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 17:59 ----------

κοβεις τα αχρηστα. δεν χρειαζεται η γυναικα σου να πηγαινει κομμωτηριο καθε μηνα πχ ουτε το παιδι σου να φοραει ρουχαλακια μαρκας

Σε διαβεβαιω οτι τιποτα απο αυτα δεν γινεται....Κομμωτηριο 2-3 φορες τον χρονο και αν ....Ρουχακια no name 90%.

Δημοσ.
Τι καλη διαχειρηση να κανεις οταν εχεις ενα προγραμματισμο και ξαφνικα σου κοβουν 650 ευρω τον μηνα απο μισθο εκτος τις επιβαρυνσεις απο ΦΠΑ κλπ ?

Προφανώς και εννοεί ότι θα κόψεις από παντού και θα ζήσεις ταπεινά.

Αν και δεν είναι το σωστό θέμα αυτό, θα πρέπει να πούμε ότι το να κάνεις κάποια καλή ζωή, διασκεδάζοντας δεν είναι κάτι το δευτερεύον.

Κινηματογράφος, θέατρο, να γνωρίζεις και να φοράς μάρκες ρούχων (Όχι υπερβολές - Ένα Energy - Diesel παντελόνι), αυτοκινήτων, να βγαίνεις για ποτό, όπου κουβεντιάζεις, βλέπεις πράγματα, να γνωρίζεις κόσμο, να έχεις ένα καλό PC, να έχεις Gadgets, να μπορείς να φας μία φορά την εβδομάδα έξω σ' ένα εστιατόριο τάξης La Pasteria (Όχι κάτι πολύ πιο Super), ή έστω να πας για σουβλάκια, ή για Pizza, να μπορείς να αγοράζεις το αγαπημένο σου παιχνίδι στο Playstation, στη τελική να μπορείς να πάρεις 5κιλά παιδάκια και να καλέσεις φίλους σου να πιείτε μπύρες και να τα πείτε, να πάρεις ένα περιοδικό, να πας σε μία συναυλία, κλπ...

Όλα αυτά δεν αποτελούν πολυτέλειες.

Εκφράζουν πολιτισμό.

Να φας παιδάκια?

Ναι!

Η μιζέρια και η φτώχεια, σίγουρα δεν προβάλει και εκφράζει πολιτισμό...

Το να είσαι όλη μέρα σπίτι σου, επειδή δεν μπορείς να κάνεις πολλά από αυτά και να μετράς τα λεφτά σου αγχωμένος αν θα σου φτάσουν για το ενοίκιο αν πάρεις 100DVD Taiyo Yuden 20Ευρώ ή να ιδρώνεις στη σκέψη ότι θα ήθελες να πάρεις δύο πακέτα μπισκότα και λίγες Coca Colas, είναι κατάντια και δεν είναι ζωή.

Μία ζωή την έχεις γαμ@ τη π@υτάνα μου, και να βγεις πρέπει, να κεράσεις, να αφήσεις και τα πουρμπουάρ σου, να πας και το cinema σου και να κάνεις τέλος πάντων μερικά από αυτά που έχω περιγράψει από πάνω.

Διαβάζοντας τα παραπάνω κάποιος μπορεί να σκεφτεί και να πει, "τι νομίζεις ότι είσαι ρε μεγάλε? Πρίγκιπας?"

Αν τα σκεφτεί κάποιος πιο πέρα πιστεύω να καταλάβει τι εννοώ...

Όλοι λίγο πολύ τα χαζοκάνουμε, θέλουμε να τα κάνουμε, πρέπει να τα κάνουμε...!!!

Δημοσ.
Μεγαλη δεν θα πεις τιποτα....

Μεγαλες κουβεντες....Τι καλη διαχειρηση να κανεις οταν εχεις ενα προγραμματισμο και ξαφνικα σου κοβουν 650 ευρω τον μηνα απο μισθο εκτος τις επιβαρυνσεις απο ΦΠΑ κλπ ?

Τι καλύτερη διαχείριση,όταν ήδη τα λεφτά σε έφταναν ίσα για να ζεις και δεν είχες λεφτά για πολυτέλειες.Δεν έχουν όλοι δάνεια για σπίτια 250 m^2 ούτε 3000 μισθό κάθε μήνα. Κάποιοι έχουν μάθει να ζουν με τα λίγα. Ξαναλέω αυτοί που θα έχουν ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ πρόβλημα θα είναι αυτοί που δούλευαν για να αγοράζουν σαβούρα. Θα πεινάσουν όσοι έπαιρναν δάνεια οριακά με τους μισθούς τους, σε αυτό δε τους φταίει κανένας. Όταν οι δυνατότητες σου φτάνουν για ένα σπίτι 100 m^2 και λόγω δελεαστικών όρων της τράπεζας πας για ένα διπλασίων τετραγωνικών και βγαίνεις ίσα-ίσα δε φταίει κανένας άλλος εκτός από το κεφάλι σου. Όταν θεωρείς τα πάντα δεδομένα (αυτό περισσότερο για τους Δ.Υ.) ίσως αυτό αποτελέσει ένα καλό μάθημα για το πως λειτουργεί το οικονομικό σύστημα του καπιταλισμού. Όταν σε μια οικογένεια 4 άτομων υπάρχουν 4 αυτοκίνητα, ναι θα υπάρξει πρόβλημα. Όταν έχεις συνηθίσει να αγοράζεις davidoff με 5 ευρώ,να αγοράζεις ΜΑΡΚΕΣ σε όλα τα είδη του σπιτιού κ στην ένδυση Ναι θα υπάρξει πρόβλημα. Όταν ξοδεύεις αλόγιστα για ηλεκτρονικές σαβούρες (κινητά, TV 40+ ιντών, ipod,ipad,πλυντήρια με προγράμματα που δε θα χρησιμοποιηθούν ποτέ, υπολογιστές με κάρτες γραφικών 800 ευρώ κα) ΝΑΙ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΣΟΒΑΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. Αυτό είναι η λιτότητα. Λιτότητα σημαίνει απλός τρόπος ζωής (επιβίωσης) για τα απολύτως αναγκαία. Απολύτως αναγκαία είναι το φαγητό,στέγη,ένδυση και ενέργεια. Το σαββατόβραδο στον Κιάμο και οι καφέδες 8 φορές τη βδομάδα ΔΕΝ είναι.Για να μην παρεξηγηθώ τίποτα δεν ήταν προσωπικό. Τα περισσότερα που θίγω αφορούν τη μαλακία που δέρνει το Νεοέλληνα.:devil:

---------- Προσθήκη στις 21:25 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 21:21 ----------

Προφανώς και εννοεί ότι θα κόψεις από παντού και θα ζήσεις ταπεινά.

Αν και δεν είναι το σωστό θέμα αυτό, θα πρέπει να πούμε ότι το να κάνεις κάποια καλή ζωή, διασκεδάζοντας δεν είναι κάτι το δευτερεύον.

Κινηματογράφος, θέατρο, να γνωρίζεις και να φοράς μάρκες ρούχων (Όχι υπερβολές - Ένα Energy - Diesel παντελόνι), αυτοκινήτων, να βγαίνεις για ποτό, όπου κουβεντιάζεις, βλέπεις πράγματα, να γνωρίζεις κόσμο, να έχεις ένα καλό PC, να έχεις Gadgets, να μπορείς να φας μία φορά την εβδομάδα έξω σ' ένα εστιατόριο τάξης La Pasteria (Όχι κάτι πολύ πιο Super), ή έστω να πας για σουβλάκια, ή για Pizza, να μπορείς να αγοράζεις το αγαπημένο σου παιχνίδι στο Playstation, στη τελική να μπορείς να πάρεις 5κιλά παιδάκια και να καλέσεις φίλους σου να πιείτε μπύρες και να τα πείτε, να πάρεις ένα περιοδικό, να πας σε μία συναυλία, κλπ...

Όλα αυτά δεν αποτελούν πολυτέλειες.

Εκφράζουν πολιτισμό.

Να φας παιδάκια?

Ναι!

Η μιζέρια και η φτώχεια, σίγουρα δεν προβάλει και εκφράζει πολιτισμό...

Το να είσαι όλη μέρα σπίτι σου, επειδή δεν μπορείς να κάνεις πολλά από αυτά και να μετράς τα λεφτά σου αγχωμένος αν θα σου φτάσουν για το ενοίκιο αν πάρεις 100DVD Taiyo Yuden 20Ευρώ ή να ιδρώνεις στη σκέψη ότι θα ήθελες να πάρεις δύο πακέτα μπισκότα και λίγες Coca Colas, είναι κατάντια και δεν είναι ζωή.

Μία ζωή την έχεις γαμ@ τη π@υτάνα μου, και να βγεις πρέπει, να κεράσεις, να αφήσεις και τα πουρμπουάρ σου, να πας και το cinema σου και να κάνεις τέλος πάντων μερικά από αυτά που έχω περιγράψει από πάνω.

Διαβάζοντας τα παραπάνω κάποιος μπορεί να σκεφτεί και να πει, "τι νομίζεις ότι είσαι ρε μεγάλε? Πρίγκιπας?"

Αν τα σκεφτεί κάποιος πιο πέρα πιστεύω να καταλάβει τι εννοώ...

Όλοι λίγο πολύ τα χαζοκάνουμε, θέλουμε να τα κάνουμε, πρέπει να τα κάνουμε...!!!

Σε εποχή λιτότητας τα παραπάνω ΕΙΝΑΙ πολυτέλειες.Δυστυχώς. Συμφωνώ οτι σε όλους αρέσουν και σε μένα το ίδιο. Απλά τα προηγούμενα χρόνια είχαμε χάσει κάθε μέτρο. Και συνήθως όταν όλα πάνε υπερβολικά καλά κάτι πρέπει να σε τρώει και να σου βρωμάει. Εμένα μου άρχισε να μου βρωμάει μετά το 2006 και από τότε έχω αλλάξει τρόπο ζωής. Έχει κ τα καλά του βέβαια γιατί εκτιμάς πολύ περισσότερο μια έξοδο για καφέ κι έχεις και κάτι να πεις όταν βγαίνεις μετά από καιρό. Αυτό που σιχαίνομαι όμως είναι ότι έχω τον ίδιο υπολογιστή από το 2005 κι ακόμα κι ο firefox μου κάνει τη ζωή δύσκολη ώρες-ώρες.

Δημοσ.

Εγώ πάντω δεν έχω βρει δημητριακά που να μου αρέσουν σε εκπτωτικές φίρμες. Μπάρες έχω βρει πολύ ωραίες και στο καρφουρ και στο λιντλ και αλντι, αλλά σοκολατένια για το γάλα δεν...

Δημοσ.
Εγώ πάντω δεν έχω βρει δημητριακά που να μου αρέσουν σε εκπτωτικές φίρμες. Μπάρες έχω βρει πολύ ωραίες και στο καρφουρ και στο λιντλ και αλντι, αλλά σοκολατένια για το γάλα δεν...

Σοκολατένια για να σε απαλλάξω από τον κόπο, δε πρόκειται να βρείς σε φθηνά. Έχω ψάξει τα πάντα. Είναι από τα φθηνά προιόντα που πρέπει να είσαι ΜΑΚΡΙΑ.

Δημοσ.

επαιρνα απο το αλντι. ωραια ηταν, αλλα ειναι παχυντικα γενικως οπως ολα τα σοκολατενια:P

Δημοσ.
Σοκολατένια για να σε απαλλάξω από τον κόπο, δε πρόκειται να βρείς σε φθηνά. Έχω ψάξει τα πάντα. Είναι από τα φθηνά προιόντα που πρέπει να είσαι ΜΑΚΡΙΑ.

Στα σοκολατένια όντως, δεν ξέρω τι σκατά τους κάνουν και δεν λιώνει η σοκολάτα τους. Και μισό πακέτο να βάλεις μέσα στο πιάτο, το γάλα άσπρο θα μείνει. Αλλά κάθε πότε να τρως σοκολατένια; Κάθε μέρα; Θα σε πηγαίνει τρεις και μια :P (τουαλέτα :P )

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Το θεμα, με τοσα που ακουγονται για καρκινογονα μεταλλαγμενα κλπ ειναι οτι καπου φοβουνται οι πιο πολλοι και δεν παιρνουν τροφιμα αγνωστα κι ας ειναι πολυ φθηνα

Στα αλλα ειδη ειναι καπως πιο ευκολο να αγορασει κανεις

πχ το υγρο παπι τουαλετας WC GEL που εχει το καρφουρ ειναι οτι καλυτερο και σε μυρωδια και σε πλυσιμο γιατι οσες φορες εχω βαλει τα επωνυμα παπια μου εχουν βαψει τη λεκανη μπλε χωρις να μπορω να την καθαρισω με αποτελεσμα να καταστραφει

Θα το δοκιμάσω να δω, ελπίζω να μην είναι μια ακόμα πατάτα του καρφουρ! Άμα είναι όπως τα λες θα είναι μεγάλη είδηση...

Δημοσ.
Το θεμα, με τοσα που ακουγονται για καρκινογονα μεταλλαγμενα κλπ ειναι οτι καπου φοβουνται οι πιο πολλοι και δεν παιρνουν τροφιμα αγνωστα κι ας ειναι πολυ φθηνα

Στα αλλα ειδη ειναι καπως πιο ευκολο να αγορασει κανεις

πχ το υγρο παπι τουαλετας WC GEL που εχει το καρφουρ ειναι οτι καλυτερο και σε μυρωδια και σε πλυσιμο γιατι οσες φορες εχω βαλει τα επωνυμα παπια μου εχουν βαψει τη λεκανη μπλε χωρις να μπορω να την καθαρισω με αποτελεσμα να καταστραφει

Θα το δοκιμάσω να δω, ελπίζω να μην είναι μια ακόμα πατάτα του καρφουρ! Άμα είναι όπως τα λες θα είναι μεγάλη είδηση...

Δημοσ.

παιρνε ασπρο παπι τουαλετας με χλωρινη. το φτηνο εε. εκει να δεις δουλεια. σκατα να φαν οι μαρκες

Δημοσ.

παιρνε ασπρο παπι τουαλετας με χλωρινη. το φτηνο εε. εκει να δεις δουλεια. σκατα να φαν οι μαρκες

Δημοσ.

με τράβηγμα καζανάκι και σκουπάκι δε βολεύεστε δηλαδή

Ποτέ δε κατάλαβα γιατί πρέπει να είναι καθαρό το μέσα μέρος της λεκάνης. Λες και θα ακουμπήσεις.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...