Προς το περιεχόμενο

Φθηνά Προϊόντα Super Market

Heatspreader

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Tα προιοντα ιδιωτικης ετικετας παρασκευαζονται απο τις ιδιες μοναδες οπως και τα επωνυμα.

Σκεφτειτε, δεν ειναι δυνατον καθε super market που πουλα private label προιοντα να εχει για καθε προιον δικη του μοναδα παραγωγης (απο κοστος και μονο).

Προσωπικα γοραζω τακτικα τετοια προιοντα και εχω μεινει ικανοποιημενος.

Μαλιστα σε αρκετες περιπτωσεις τα plabel προιοντα εχουνε ακριβως τον ιδιο τυπο συσκευασιας (Σχημα,μεγεθος κτλ) με τα επωνυμα.Οποτε ευκολα αναγνωριζει κανεις ποια επωνυμη εταιρια τα παραγει.

• Απαντ. 179
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Δουλεύω σε μια εταιρεία η οποια κανει παραγωγή...

Τα προιόντα private label, είναι ελάχιστα χειρότερα σε ποιότητα από τα κανονικα.

Δεν τα παράγουν (ως επι το πλείστον) τα ιδια τα σουπερ μαρκετς, αλλά οι εταιρείες! (πχ, ΤΥΧΑΙΟ παράδειγμα, ο νικας παραγει το ζαμπόν του ΑΒ, ο υφαντής το μπέικον του καρφουρ, κλπ).

Η διαφορά γευστικά είναι σίγουρα ελαχιστοτατη, και πιθανοτατα μη ανιχνεύσιμη, και η διαφορά στην τιμή είναι αρκετή.

Καταρχήν, πράγματι το κόστος διαφήμισης μεταφερεται απο την ιδια την εταιρεία στο ΣΜ, ενώ ρόλο παίζει κ η μικρή διαφορά στην τεχνική προδιαγραφή, για τη μείωση του κόστους, και κυρίως στα υλικά συσκευασίας.

Υπάρχουν και αλλα βεβαια, αλλά χοντρικά αυτα, περι του θεεματος :)

---------- Προσθήκη στις 16:11 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 16:08 ----------

λοιπόν πριν γίνω πυροσβέστης πέρασα από 2 σμ ,1 της επαρχίας και 1 της Αθήνας

1ον στα τρόφιμα δεν πετιέται ΤΙΠΟΤΑ ( τρώμε τόσα ληγμένα που δεν μπορούμε να φανταστούμε)

2ον στα όσπρια μπαίνει εντομοκτόνο για να μην "μαμουδιάσουν"

θα μας πεις ποια ΣΜ ειναι αυτα? Λογω (και) δουλειας της...κοπέλας μου (βασικα,μελλουσας γυναικας,αλλά δε μου ακουγεται καλα), ξέρω ότι κάποια ΣΜ είναι ΠΟΛΥ αυστηρα με τις ημερ/ιες λήξης και τις καταστροφες...

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Με τα προϊοντα των δυο γερμανικων καταστηματων τροφιμων lidl και aldi ξερει καποιος κατι ???

Οσες φορες πηγα στο lidl παλια εβλεπα μια κακομοιρια που ηταν απωθητικη.Χθες πηγα στο aldi και μου φανηκε πιο καλο...

Δημοσ.
Οσες φορες πηγα στο lidl παλια εβλεπα μια κακομοιρια που ηταν απωθητικη.Χθες πηγα στο aldi και μου φανηκε πιο καλο...

Μάλλον επειδή βλέπεις περισσότερη κακομοιριά τριγύρω σου και στη τσέπη σου! :-)

Δημοσ.

τα lidl προϊόντα δεν τα συμπαθώ για άσχετους λόγους (πχ είναι μακρυά τα σουπερ μαρκετ τους από τα υπόλοιπα), αλλά για τα aldi μπορώ να σε πω.

Υπάρχουν προϊόντα που τα θεωρώ πολύ καλά, πχ λαχανικά διότι έχουν μεγάλη κατανάλωση και είναι ψιλοφρεσκότερα από τα υπόλοιπα σ/μ, επίσης το κρέας είναι τίμιο και με ημερομηνίες κοντινές για τη λήξη του, τα αβγά στη μισή τιμή από τα υπόλοιπα σουπερ μάρκετ. Συγκεκριμένα αλλαντικά πχ Abrahams που διαθέτει είναι κορυφαία, όπως και τυριά, όπως και συγκεκριμένες σοκολάτες και κονσέρβες, όχι πείτε μου ποια είναι η διαφορά στα επώνυμα κονσέρβα μανιτάρια από τα aldi που τα πρώτα έχουν 3πλάσια τιμή.

Δε μου αρέσουν: τα αλκοολούχα του, τα μακαρόνια του κάνουν 2 μέρες να βράσουν και βγάζουν ένα πράμα σα χυλό, το ρύζι δεν τρώγεται όπως και κάποια από τα κατεψυγμένα πχ πίτες και πίτσες.

Τα λουλούδια αν είσαι τυχερός ή πρωινός τύπος μπορείς να αγοράσεις πανέμορφα και φρεσκα σχετικά.

Γενικά, διάλεξε τα προϊόντα που σου αρέσουν και πήγαινε συστηματικά και αγόραζε τα, είναι σίγουρα φτηνότερα και μετά σε κανονικό σουπερ μάρκετ για τα υπόλοιπα.

Σημείωση: Από τα lidl να αγοράζετε κωλόχαρτο. ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ με διαφορά.

Δημοσ.

οτι ειπε ο απο πανω μου. εμενα απο το αλντι δεν μου αρεσουν τα κρεατα του. θεμα γουστου ισως, τα λουλουδια του ειναι πολυ καλη ευκαιρια. χαρτοπετσετες χαρτομαντηλα κτλ επισης πολυ καλα. μεχρι και μαντηλακια ντεμακιγιαζ παιρνω και ειναι καλυτερα απο διαφορα επωνυμα (η αδερρφη μου που ειναι μεγα αλλεργικη ειναι τα μοναδικα που χρησιμοποιιει και δεν την πειραζουν) φρουτα καποια ειναι καλα καποιο οχι. απο αλλαντικα καλα αλλα εχω δοκιμασει και καλυτερα. αλλα εχει τα πιο φοβερα cookies ever

Δημοσ.

Δεν θα απαντήσω στην ερώτηση γιατί τα επώνυμα μακαρόνια είναι πιο ακριβά από τα υπόλοιπα ενώ είναι σχεδόν ίδια (άλλωστε δεν το γνωρίζω) , αλλά θέλω να πω ότι η αγορά του επώνυμου είναι για τους περισσότερους μας μια λύση για το φόβο που έχουμε μήπως αν αγοράσουμε το φθηνό θα πάθουμε κάτι κακό (καμιά δηληρτηρήσιαση ..κτλ.. ). Είναι που λέμε άμα κολλήσει ο ανθρώπινος νους κάππου δεν ξεκολλάει με τίποτα :shock:

Δημοσ.
Δεν θα απαντήσω στην ερώτηση γιατί τα επώνυμα μακαρόνια είναι πιο ακριβά από τα υπόλοιπα ενώ είναι σχεδόν ίδια (άλλωστε δεν το γνωρίζω) , αλλά θέλω να πω ότι η αγορά του επώνυμου είναι για τους περισσότερους μας μια λύση για το φόβο που έχουμε μήπως αν αγοράσουμε το φθηνό θα πάθουμε κάτι κακό (καμιά δηληρτηρήσιαση ..κτλ.. ). Είναι που λέμε άμα κολλήσει ο ανθρώπινος νους κάππου δεν ξεκολλάει με τίποτα :shock:

σωωωωπα. παραδειγμα

δημητριακα kellog's μαρκα κανουν 5,50 με 6+ ευρω :shock::shock:

παρομοια δημητριακα αγωστης μαρκας 2,50 και το κουτι ειναι το ιδιο 500 γρ

bars δημητριακων της kellog's παλι 2,75 η συσκευασια των 6

η αλλη αγωστη μαρκα τα εχει 0,92 τα 8! και ειναι και πιο νοστιμα

δλδ ελεος παιρνεις την τριπλασια ποσοτητα

Δημοσ.
σωωωωπα. παραδειγμα

Αυτό με τα δημητριακά είναι όντως τραγικό. Το κλασσικό που λένε οι περισσότεροι είναι: τα δημητριακά που δεν είναι κάποια γνωστή μάρκα τα φτιάχνουν σε βρώμικα εργοστάσια, τα πετάνε κάτω κλπ.

Ναι, ενώ τα kellogg's τα βάζουν αμέσως σε κρυστάλλινα βάζα και τα μεταφέρουν στο σούπερμάρκετ με την άμαξα της σταχτοπούτας :P

Δημοσ.

Το θεμα, με τοσα που ακουγονται για καρκινογονα μεταλλαγμενα κλπ ειναι οτι καπου φοβουνται οι πιο πολλοι και δεν παιρνουν τροφιμα αγνωστα κι ας ειναι πολυ φθηνα

Στα αλλα ειδη ειναι καπως πιο ευκολο να αγορασει κανεις

πχ το υγρο παπι τουαλετας WC GEL που εχει το καρφουρ ειναι οτι καλυτερο και σε μυρωδια και σε πλυσιμο γιατι οσες φορες εχω βαλει τα επωνυμα παπια μου εχουν βαψει τη λεκανη μπλε χωρις να μπορω να την καθαρισω με αποτελεσμα να καταστραφει

Δημοσ.
σωωωωπα. παραδειγμα

ειδικα τα πρασινα που ειναι με φρουτα ειναι ολα τα λευτα...

αγορασα μια 12αδα προχτες.... απο το καρφουρ...

Δημοσ.

Φοβούνται δε φοβούνται μερικοί θα αναγκαστούν να ξεχάσουν πολυτέλειες όπως επώνυμα προϊόντα κ όταν καταλάβουν ότι τόσο καιρό πλήρωναν όνομα και μόνο (στα περισσότερα όχι όλα) δε θα ξαναγυρίσουν πίσω ακόμα κι αν τους περισεύουν λεφτά.

Δημοσ.
Μπορεί να ακούγεται πολύ βαρύ, αλλά έρχεται μεγάλη πείνα παιδιά!

Η πείνα αργεί αν υπάρχει καλή διαχείριση. Αν τώρα ως μαλάκας λαός καθόμαστε να μας κόβει η πείνα,για να βγούμε οπωσδήποτε για καφέ κ για ποτό όπως βγαίναμε και κόβουμε λεφτά από το φαί για να αγοράσουμε τσιγάρα, ε τι να πεις.

Δημοσ.
Μπορεί να ακούγεται πολύ βαρύ, αλλά έρχεται μεγάλη πείνα παιδιά!

Μεγαλη δεν θα πεις τιποτα....

Η πείνα αργεί αν υπάρχει καλή διαχείριση. Αν τώρα ως μαλάκας λαός καθόμαστε να μας κόβει η πείνα,για να βγούμε οπωσδήποτε για καφέ κ για ποτό όπως βγαίναμε και κόβουμε λεφτά από το φαί για να αγοράσουμε τσιγάρα, ε τι να πεις.

Μεγαλες κουβεντες....Τι καλη διαχειρηση να κανεις οταν εχεις ενα προγραμματισμο και ξαφνικα σου κοβουν 650 ευρω τον μηνα απο μισθο εκτος τις επιβαρυνσεις απο ΦΠΑ κλπ ?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...