angmar Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Τι κομπίνες έχουν κάνει οι δύο κατηγορούμενοι;
Ethnikos14 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Μήπως είναι β' διαλογείς τα φθηνά σκέφτομαι.Όσον αφορά τις γεύσεις, μπορεί και ανάμεσα σε δύο επώνυμα να προτιμάς το ένα από αυτά. Το ίδιο και με το φθηνό, ανάμεσα σε επώνυμα ή και μεταξύ φθηνών να σου αρέσει κάποιο από αυτά. Όσον αφορά τα μακαρόνια, ρε παιδιά είναι τεράστια η διαφορά. Τα Barrilla έχουν 1,36Ευρώ και τα Carrefour έχουν 0,30Ευρώ! Και να σας πω κάτι? Αν τα βράσεις λιγότερο γίνονται τέλεια! Δοκιμάστε το και θα δείτε! Επίσης ποτέ δεν κατάλαβα γιατί θέλουμε να είναι το κρέας ελληνικό? Και καλά ότι είναι από χωριό!? Για εμένα όταν είναι ελληνικό είναι ένας λόγος να μη το πάρω. Ο κλασσικός Έλληνας λαμόγιο που ταίζει ότι να'ναι τα ζώα του για να μειώσει το κόστος! Κάποιος θα πει ότι και στο εξωτερικό γίνεται αυτό, ναι μπορεί, αλλά αφενός θεωρώ τους Έλληνες (μαζί με Ιταλούς) πιο λαμόγια, αφετέρου, πιστεύω ότι στο εξωτερικό υπάρχουν καλύτεροι έλεγχοι! Στα ΑΒ Βασιλόπουλος τα έτοιμα κρέατα σε κεσεδάκι με ημερομηνία σφαγής, τα θεωρώ πολύ καλά και ψωνίζω αρκετές φορές. Σε γενικές γραμμές σίγουροι δεν μπορούμε να είμαστε για τίποτα, απλά άνοιξα το θέμα επειδή μου κάνει εντύπωση πως γίνεται να πουλάνε τόσο χαμηλά σε σχέση με τους άλλους. Στην Ελλάδα υποτίθεται ότι μεγαλώνουν σε αγρούς και με φυσιολογικό τρόπο ενώ στο εξωτερικό είναι κλεισμένα σε κλουβιά για να μην κάνουν καύσεις!
Heatspreader Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Στην Ελλάδα υποτίθεται ότι μεγαλώνουν σε αγρούς και με φυσιολογικό τρόπο ενώ στο εξωτερικό είναι κλεισμένα σε κλουβιά για να μην κάνουν καύσεις! Ακριβώς... υποτίθεται .
Ethnikos14 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Τι κομπίνες έχουν κάνει οι δύο κατηγορούμενοι; Το Carrefour είναι η No1 αλυσίδα super market σε παραβιάσεις (σάπια και χαλασμένα προϊόντα, κομπίνες με τις τιμές, εικονικές προσφορές κτλ). Ο Γαλαξίας με τα υπό-προϊόντα του και με την παραπληροφόρηση του καταναλωτή, πχ σου βαφτίζει το άσπρο τυρί σε φέτα και στο πουλάει σε τιμή φέτας. ---------- Προσθήκη στις 21:16 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 21:11 ---------- Ακριβώς... υποτίθεται . Πάντως για τα κοτόπουλα ισχύει, τουλάχιστον στην Ελλάδα έχουν όλα τα μέλη τους(πόδια, φτερούγες κτλ) και είναι σε ένα τεράστιο δωμάτιο με ταΐστρες.
angmar Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Ευχαριστώ για τις πληροφορίες, δεν τα είχα ακούσει ξανά αυτά πράγμα βέβαια που μου φαίνεται λίγο περίεργο. Υπάρχει καμιά πηγή πρόχειρη να ενημερωθώ παραπάνω;
censOred Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Το Carrefour είναι η No1 αλυσίδα super market σε παραβιάσεις (σάπια και χαλασμένα προϊόντα, κομπίνες με τις τιμές, εικονικές προσφορές κτλ). Ο Γαλαξίας με τα υπό-προϊόντα του και με την παραπληροφόρηση του καταναλωτή, πχ σου βαφτίζει το άσπρο τυρί σε φέτα και στο πουλάει σε τιμή φέτας. εγώ απλα θέλω να ρωτήσω.αυτα περι carrefour τα χεις διαβάσει κάπου γραμμένα η ειναι απο την προσωπική σου εμπειρία? γιατί εγώ που ψωνίζω συστηματικά από carrefour ουτε σαπιο προιον εχω πετυχει ποτέ.ουτε παραλογες τιμές,ισα ισα θεωρώ οτι ειναι απο τα οικονομικότερα σουπερμαρκετ (ας πούμε μασουτης και αρβανιτίδης ειναι πιασοκολληδες για ΜΕΝΑ παντα) και ούτε εικονικές προσφορές εχω διακρίνει μεχρι στιμγής.τι να λέμε τώρα δινανε πριν τις γιορτές wii στην χαμηλοτερη τιμή του ανταγωνισμού. οσο για τον γαλαξ'ία δεν μπορώ να εχω αποψη αλλα στα τρικαλα ο πατερας μου αρκετες φορές τον πρτοιμά λογω ποιοτητας-τιμής.
Ethnikos14 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Ευχαριστώ για τις πληροφορίες, δεν τα είχα ακούσει ξανά αυτά πράγμα βέβαια που μου φαίνεται λίγο περίεργο. Υπάρχει καμιά πηγή πρόχειρη να ενημερωθώ παραπάνω; Για τον Γαλαξία όχι, πηγή είμαι εγώ :lol: Για το CARREFOUR ένα μικρό μέρος: Σάπια κρέατα Ληγμένα προϊόντα προς πώληση, βρωμιά και διαφορά ράφι με ταμείο Παραπλανητικές προσφορές Παραπληροφόρηση Βρώμικα Αλλοιωμένα Τρόφιμα Λουκέτο για υγειονομικές και αγορανομικές παραβάσεις Αλλοιωμένα Τρόφιμα Νοθευμένα προϊόντα Λουκέτο για απαράδεκτες υγειονομικά συνθήκες
angmar Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Για τον Γαλαξία όχι, πηγή είμαι εγώ :lol: Για το CARREFOUR ένα μικρό μέρος: Σάπια κρέατα Ληγμένα προϊόντα προς πώληση, βρωμιά και διαφορά ράφι με ταμείο Παραπλανητικές προσφορές Παραπληροφόρηση Βρώμικα Αλλοιωμένα Τρόφιμα Λουκέτο για υγειονομικές και αγορανομικές παραβάσεις Αλλοιωμένα Τρόφιμα Νοθευμένα προϊόντα Λουκέτο για απαράδεκτες υγειονομικά συνθήκες Τραγικές καταστάσεις όμως...
Ethnikos14 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Τραγικές καταστάσεις όμως... Άμα λειτουργούσε και η κολοαναζήτηση της Νομαρχίας θα έβρισκα και άλλα πολλά! Ελπίζω στα κοινωνικά παντοπωλεία να μην τους πηγαίνει τα ληγμένα! ---------- Προσθήκη στις 21:58 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 21:55 ---------- εγώ απλα θέλω να ρωτήσω.αυτα περι carrefour τα χεις διαβάσει κάπου γραμμένα η ειναι απο την προσωπική σου εμπειρία?γιατί εγώ που ψωνίζω συστηματικά από carrefour ουτε σαπιο προιον εχω πετυχει ποτέ.ουτε παραλογες τιμές,ισα ισα θεωρώ οτι ειναι απο τα οικονομικότερα σουπερμαρκετ (ας πούμε μασουτης και αρβανιτίδης ειναι πιασοκολληδες για ΜΕΝΑ παντα) και ούτε εικονικές προσφορές εχω διακρίνει μεχρι στιμγής.τι να λέμε τώρα δινανε πριν τις γιορτές wii στην χαμηλοτερη τιμή του ανταγωνισμού. οσο για τον γαλαξ'ία δεν μπορώ να εχω αποψη αλλα στα τρικαλα ο πατερας μου αρκετες φορές τον πρτοιμά λογω ποιοτητας-τιμής. Γαλαξίας μου την έσπασε μια με την μαϊμού-φέτα μέχρι να παραδεκτούν πως δεν πουλάνε φέτα, με τα αλλαντικά του που έβρισκα κομματάκια μαύρα και άσπρα, με τα σνακ του που δεν τρωγόντουσαν!
Toufas Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 τα κοτοπουλα στον "μεγαλο" χωρο ειναι απλα ντροπη για οποιον αγοραζει τετοια. δεν υπαρχουν κατηγοριες οπως θα πρεπε. αλλο 16 κοτοπουλα στο 1χ1 και αλλο να κοβει βολτες εξω. αλλο να τρωει 23 ωρες την μερα και αλλο οποτε θελει.
freedubus Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Φίλε τούφα αν πετύχει το κάρυ τύφλα να χει το κοτόπουλο.
Physics_Rulez Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Μην πάρετε ποτέ πίκλες carrefour.Επίσης τα πατατάκια τους είχαν έντονη γεύση λαδιού 0W-40. Τα αμπελόφυλλα χάλια. Γενική συμβουλή: Μην αγοράζεται φτερούγες κοτόπουλου, μπούτια κοτόπουλου ή στήθη κοτόπουλου. Μόνο ολόκληρα κοτόπουλα. Τα κομμάτια μπορεί να είναι από άρρωστα, κουλά και ποιος ξέρει τι. Inside info.
moldovan20 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 Τα πατατάκια του Μαρινόπουλου όντως πολύ λάδι , σοκοφρέτες τέλειες , κόκα κόλα απο της καλύτερες "no name" ,μαγιονέζα κρέμα γάλακτος μανιτάρια κονσέρβα και πάρα πολλά ακόμα όλα μια χαρά . <----Γνώμη Φοιτητή .
BritGreek Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 Μήπως έδωσε κακής διαλογής μπέικον?Και γιατί να το δώσει πιο φθηνά και να μη το πουλήσει όπως πουλάει και τα δικά του, δηλαδή ακριβά? Και εγώ πάντα προϊόντα με την επωνυμία του Super Market! Για να αυξήσει το μερίδιό του στην αγορά και για να αποκτήσει μερίδιο από τους πελάτες που επιλέγουν (είτε λόγω ανάγκης, είτε λόγω άποψης) οικονομικά προϊόντα. Απλά είναι ακόμα ένα από τα κόμπλεξ του νεοέλληνα που για να είναι κάτι καλό πρέπει να κοστίζει 10 κ 15 φορές παραπάνω από αυτό που θα έπρεπε.Υπάρχουν βέβαια κ περιπτώσεις και σε άλλα προϊόντα όπως η κόκα-κόλα και τα απορρυπαντικά κυρίως αλλά guess what? Υπάρχουν κι επώνυμα προϊόντα που είναι παρόμοια χάλια. Απλά στα "φτηνιάρικα" δε παίζει το μάρκετινγκ και η διαφήμιση μέσα ώστε να ανεβαίνει το κόστος.Εμ βέβαια μόνο η χλωρίνη KLINEX είναι απολυμαντική.Οι υπόλοιπες είναι για βρωμίζουν το χώρο με χλώριο. Ξεκολλάτε από τα κόμπλεξ του παρελθόντος για να γίνουμε καλύτεροι. Αυτό με την KLINEX όντως ισχύει. Έχει απολυμαντικούς παράγοντες και συστατικά στη σύνθεσή της, τα οποία λείπουν από άλλες φτηνότερες μάρκες και αυτό αναγράφεται και στη σύστασή τους. Μπορεί να περιέχουν και οι άλλες μάρκες χλώριο, αλλά σε μικρότερη ποσότητα, με εντελώς διαφορετική σύνθεση. Σας παροτρύνω να διαβάσετε τα συστατικά του Liptop Ice Tea. Θα μείνετε άφωνοι βλέποντας ότι περιέχει μόλις 2% τσάι... Όλο το υπόλοιπο, δηλαδή, είναι νερό, ζάχαρη και χρώμα. Τέλος, εγώ, τα αλλάντικά του Lidl τα τιμώ δεόντως. Είναι εξαιρετικά φτηνά και πάρα πολύ νόστιμα.
angmar Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 ...Γενική συμβουλή: Μην αγοράζετε φτερούγες κοτόπουλου... Τα κομμάτια μπορεί να είναι από άρρωστα, κουλά και ποιος ξέρει τι. Paradox... Ναι δεν έχω και πολλά να κάνω τώρα thanx for the tip πάντως, συνήθιζα να αγοράζω κομμάτια, αλλά λέω να σταματήσω τώρα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.