Προς το περιεχόμενο

Φθηνά Προϊόντα Super Market

Heatspreader

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλά η εύα παίζει να πηγαίνει και σε διαιτολόγο να της γράφει ειδική δίαιτα έτσι ώστε η ποιότητα των περιττωμάτων της να είναι τέτοια ώστε να μην αφήνουν ροδιές.

• Απαντ. 179
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Καλά η εύα παίζει να πηγαίνει και σε διαιτολόγο να της γράφει ειδική δίαιτα έτσι ώστε η ποιότητα των περιττωμάτων της να είναι τέτοια ώστε να μην αφήνουν ροδιές.

:lol::lol::lol: τωρα με πεθανες επισημως:lol::lol::lol:

Δημοσ.

:lol::lol::lol: τωρα με πεθανες επισημως:lol::lol::lol:

Δημοσ.
δεν ειναι κεντρο διερχομενων το σπιτι μου :P παντως τωρα που το σκεφτομαι, ειναι αδυνατο στην δικη μου τουαλετα να γινει αυτο, ειναι τελειως καθετα τα τοιχωματα:lol:

και γαμω την σκατοσυζητιση νυχτιατικα

Δηλαδή μιλάμε για πηγάδι!!!!!:mrgreen::mrgreen:

Δημοσ.
δεν ειναι κεντρο διερχομενων το σπιτι μου :P παντως τωρα που το σκεφτομαι, ειναι αδυνατο στην δικη μου τουαλετα να γινει αυτο, ειναι τελειως καθετα τα τοιχωματα:lol:

και γαμω την σκατοσυζητιση νυχτιατικα

Δηλαδή μιλάμε για πηγάδι!!!!!:mrgreen::mrgreen:

Δημοσ.
οι ποιες;

Οι ροδιές λέμε :

12326b.jpg

Εν τω μεταξύ, έχει κι η Εύα κάπου τα δίκια της για απόλυτη καθαριότητα.

Να μια περίπτωση που χρειάζεται να υπάρχει :

mobile.jpg

Τέλος, να και το απόλυτα ντεκαβλέ ντηζάιν τουαλέτας, για νοικοκυρά (μια και το πήρε το μάτι μου στο Γκουγκλ Ίματζις) :

gp-494-600.jpg

Δημοσ.
οι ποιες;

Οι ροδιές λέμε :

12326b.jpg

Εν τω μεταξύ, έχει κι η Εύα κάπου τα δίκια της για απόλυτη καθαριότητα.

Να μια περίπτωση που χρειάζεται να υπάρχει :

mobile.jpg

Τέλος, να και το απόλυτα ντεκαβλέ ντηζάιν τουαλέτας, για νοικοκυρά (μια και το πήρε το μάτι μου στο Γκουγκλ Ίματζις) :

gp-494-600.jpg

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Παλιοτερα το γαλα του Lidl το ειχαν εκτος ψυγειου στα ραφια.

Τωρα το εχουν στα ψυγεια.

Συσκευασια ιδια, δεν βλεπω καποια αλλαγη.

Τελικα τι ισχυει, ειναι γαλα μακρας διαρκειας και διατηρειται εκτος ψυγειου, ή ήταν μακρας διαρκειας παλια και τωρα οχι, γι αυτο και πλεον τα εχουν εντος ψυγειου;

Ή τα βαζουν εντος ψυγειου για εντελως προληπτικους λογους;

Γιατι ως γνωστον ολα τα γαλατα που ειναι υψηλης παστεριωσης-μακρας διαρκειας, αν δεν ανοιχτουν, διατηρουνται εκτος ψυγειου.

Βεβαια ποτε το γαλα του lidl δεν ελεγε 'μακρας διαρκειας΄

Τελικα μηπως ξερει κανεις τι ισχυει?

Ειναι κριμα να γεμιζω το ψυγειο μου αν μπορει να διατηρηθει πριν το ανοιγμα εκτος ψυγειου.

Δημοσ.

το μακρας διαρκειας δεν παθαινει τπτ εκτος ψυγειου. τωρα μπορει ισως λογο ζεστης να φοβηθηκαν, η καποιος εξυπνος να μην εχει ξαναδει γαλα μακρας διαρκειας , η να αλλαξαν το γαλα σε φρεσκο με ιδια συσκευασια.

Δημοσ.

Πλάκα είχε αυτό...διάβαζα όλο το thread από την αρχή και εκεί που είχα αποροφηθεί από τη σκατοσυζήτηση ξαφνικά ταξίδι στο χρόνο 3 μήνες μετά και ερώτηση για το γάλα του Lidl... lol

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

εγώ προιόντα του καρφούρ μπορεί να πιάσω καμμιά σκόνη οξυγόνου πλυσίματος ρούχων για καθάρισμα φλυτζανιών,χυμούς βιολογικούς καρφουρ από την Γαλλία(καλοί είναι),φέτα βιολογική καρφουρ,μπισκότα βιολογικά καρφουρ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...