Προς το περιεχόμενο

Φθηνά Προϊόντα Super Market

Heatspreader

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Τα φρεναρίσματα έχουν να κάνουν με την ποιότητα της λεκάνης αλλά και την ποιότητα των σ**των αλλά μάλλον με την ποιότητα της λεκάνης γιατί σε ξένες λεκάνες μου τυχαίνουν ροδιές!

---------- Προσθήκη στις 00:39 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 00:38 ----------

χαχαχα αυτό δεν το σκέφτηκα και λογικό!

μαλον ειναι η ποιοτητα των σκ... γτ εμενα δεν μου εχει συμβει περα απο 2-3 φορες στην ζωη μου.

και δεν ειναι μονο αυτα που πετας στο καλαθακι (αντρες τωρα που να τα σκεφτεις)

βαμβακακια, μπατονετες, τουφες μαλλια απο την χτενα μαντηλακια ντεμακιγιαζ και δεν συμαζευται

• Απαντ. 179
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Τα φρεναρίσματα έχουν να κάνουν με την ποιότητα της λεκάνης αλλά και την ποιότητα των σ**των αλλά μάλλον με την ποιότητα της λεκάνης γιατί σε ξένες λεκάνες μου τυχαίνουν ροδιές!

---------- Προσθήκη στις 00:39 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 00:38 ----------

χαχαχα αυτό δεν το σκέφτηκα και λογικό!

μαλον ειναι η ποιοτητα των σκ... γτ εμενα δεν μου εχει συμβει περα απο 2-3 φορες στην ζωη μου.

βαμβακακια, μπατονετες, τουφες μαλλια απο την χτενα μαντηλακια ντεμακιγιαζ και δεν συμαζευται

Δημοσ.
Μάλλον είναι βρώμικες και άγνωστες οι ξένες λεκάνες και διστάζουν να πέσουν μέσα γι' αυτό φρενάρουν.

:lol::lol::lol: τα κακόμοιρα και δυστυχώς είναι μονόδρομος για αυτά!

Δημοσ.
Μάλλον είναι βρώμικες και άγνωστες οι ξένες λεκάνες και διστάζουν να πέσουν μέσα γι' αυτό φρενάρουν.

:lol::lol::lol: τα κακόμοιρα και δυστυχώς είναι μονόδρομος για αυτά!

Δημοσ.
Μάλλον είναι βρώμικες και άγνωστες οι ξένες λεκάνες και η ποιότητα του ύδατος οπότε διστάζουν να πέσουν μέσα γι' αυτό φρενάρουν.

Ναι, ξέχασα, εσύ τα βάζεις ατόφια τα τρίποντα σα τον Αλβέρτη και πιτσιλίζεσαι.

ειλικρινα στην ακρη των δαχτυλων την εχω την σιχαμενη απαντηση :P

Δημοσ.
Μάλλον είναι βρώμικες και άγνωστες οι ξένες λεκάνες και η ποιότητα του ύδατος οπότε διστάζουν να πέσουν μέσα γι' αυτό φρενάρουν.

Ναι, ξέχασα, εσύ τα βάζεις ατόφια τα τρίποντα σα τον Αλβέρτη και πιτσιλίζεσαι.

ειλικρινα στην ακρη των δαχτυλων την εχω την σιχαμενη απαντηση :P

Δημοσ.

Ρε όλα μέσα. Τασάκια, αποφάγια, φαράσια, όλα εκεί πάνε. Καλαθάκια και τρίχες.

Δημοσ.

Ρε όλα μέσα. Τασάκια, αποφάγια, φαράσια, όλα εκεί πάνε. Καλαθάκια και τρίχες.

Δημοσ.
Εσύ όλες με ταμπλό τις βάζεις, χλατσωτή καμία;;

Tι κάθε βδομάδα; Και οι ροδιές τα φρεναρίσματα πώς φεύγουν;

κλαίω, ευχαριστώ...

Δημοσ.
Εσύ όλες με ταμπλό τις βάζεις, χλατσωτή καμία;;

Tι κάθε βδομάδα; Και οι ροδιές τα φρεναρίσματα πώς φεύγουν;

κλαίω, ευχαριστώ...

Δημοσ.

Που σημαίνει ότι ανακαλύπτεις ροδιές άλλων..για να λες ότι είναι η ποιότητα των σκ..ων όσο για το βουρτσάκι το έχω σε κρυφό σημείο γιατί με κάτι επισκέπτες είχαμε πρόβλημα λόγω κακής χρήσης!!

Δημοσ.

Που σημαίνει ότι ανακαλύπτεις ροδιές άλλων..για να λες ότι είναι η ποιότητα των σκ..ων όσο για το βουρτσάκι το έχω σε κρυφό σημείο γιατί με κάτι επισκέπτες είχαμε πρόβλημα λόγω κακής χρήσης!!

Δημοσ.

δεν ειναι κεντρο διερχομενων το σπιτι μου :P παντως τωρα που το σκεφτομαι, ειναι αδυνατο στην δικη μου τουαλετα να γινει αυτο, ειναι τελειως καθετα τα τοιχωματα:lol:

και γαμω την σκατοσυζητιση νυχτιατικα

Δημοσ.

δεν ειναι κεντρο διερχομενων το σπιτι μου :P παντως τωρα που το σκεφτομαι, ειναι αδυνατο στην δικη μου τουαλετα να γινει αυτο, ειναι τελειως καθετα τα τοιχωματα:lol:

και γαμω την σκατοσυζητιση νυχτιατικα

Δημοσ.

Καλά η εύα παίζει να πηγαίνει και σε διαιτολόγο να της γράφει ειδική δίαιτα έτσι ώστε η ποιότητα των περιττωμάτων της να είναι τέτοια ώστε να μην αφήνουν ροδιές.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...