Προς το περιεχόμενο

Tvtool problem

Dreamcatcher

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

exw nea provlima me to tvtool.exw tin teleutea ekdosi(full) tin 6.8.4 kai kano kanonika register(ginonte grizoi oi xaraktires) kai meta apo ena tetarto tou programatos se litourgia (na dixni diladi stin tv) mou petaei to minima :There seems to be a problem with your user data .......ktlp kai me petaei xana sto monitor tou pc .auto to minima sto petaei an den exeis kanei register kai perasoun 15 lpt omos egw kano kanonika register k ine san min to vlepei.Dokimasa k palioteri ekdosi tou programatos k ginete pali to idio.

Xerei kaneis ti mporei na fteei ?

Δημοσ.

Εγώ είμαι με 98se και παίζει κανονικά σε ότι και αν έχω

δοκιμάσει εδώ και κάνα χρόνο περίπου, αλλά τσέκαρε

και το e-mail σου καλού κακού.

sc

Δημοσ.

κι εγω παλια ειχα το ΙΔΙΟ ακριβως προβλημα.

πριν λιγο καιρο εκανα φορματ και εβαλα το 6.8.4 full with serial, και ειδα επιτελους Ολοκληρη ταινια χωρις προβληματα!!

Δημοσ.

thanx madsc alla to exo dokimasei to 6.8.2 to provlima ine oti den vlepei genika oti exw kanei register.skeftome kati apithano alla den xerw ti alo na skefto mipos fteei kapio apo ta services sta xp pou exw klisei

Δημοσ.

Βασικα εχει βαλει καλυτερο αλγοριθμο ασφαλειας ο προγραματιστης..αυτο ειναι ολο..το μηνυμα ειναι παραπλανητικο..θα μπορουσε να μας βγαζει το κλασσικο μηνυμα οτι το προγραμμα ειναι demo..

εγω εχω ενα αλλο προβλημα..τρεχω το tvtool και βλεπω στην τηλεοραση την Επ.εργασειας..τρεχω το φιφα 2003...μπαινει στο μενου..κι οταν ειναι να παιξω μου το γυρναει στην οθονη του υπολογιστη...γιατι?

Δημοσ.

Dreamcatcher η 6.52 με μια άλλη 6.52 δεν είναι απαραίτητα η "ίδια". (ανάλογα με το από που την έχεις κατεβάσει). Πόσο μάλλον σε διαφορετικές εκδόσεις.

(Ποιά 6.82;;; για την 6.52 μιλάω)

Finn δοκίμασε να αλλάξεις την ανάλυση στο monitor σου σε 800x600 πριν να μπεις στο παιχνίδι, άσχετα αν δεν έχει άμεση σχέση, και δώσε το ίδιο στο Fifa.

sc

Δημοσ.

Το πρόγραμμα διαβάσει από τη registry το sn.

Τσέκαρε Local Machine - Software - TvTool (τουλάχιστον σε εμένα) τα strings Latency = sn, & Map Mask = e-mail, όπου sn & e-mail αυτά που σου δίνει το kg. Αν δεν είναι παρόν πρόσθεσε τα, & ξαναδοκίμασε.

Αν το είχες κάνει πρώτα reg με κάποιο "λάθος" κωδικό, πρέπει να χρησιμοποιήσεις το αρχείο unreg, και μετά να του βάλεις το σωστό.

Αυτά που σου γράφω δεν λειτουργούν σε καμία έκδοση από tvtool.de

sc

Δημοσ.

Μάλλον κάτι δεν κάνεις σωστά, σε ότι λειτουργικό έχω δοκιμάσει δουλεύει κανονικά. Σου έχει παρουσιαστεί κάπου αλλού πρόβλημα με εγγραφές στη registry ή στο κάνει μόνο στο tvtool;

sc

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...