eliascm21 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Αποφάσισα να αντικαταστήσω το 8 χρόνων μου ποντίκι με ένα καινούργιο, κυρίως γιατί ήθελα να έχει και πλαϊνά κουμπιά για το back forward (αλλά και γιατί βαρέθηκα το παλιό). Έτσι πείρα αυτό: MICROSOFT INTELLIMOUSE EXPLORER DSP Οι πρώτες εντυπώσεις απογοητευτικές. Πρώτον το μεσαίο κλικ της ροδέλας είναι πολύ σκληρό, και δεύτερο η ροδέλα δεν έχει διαβαθμίσεις (κάτι που μου είναι πολύ χρήσιμο) αλλά κάνει ομοιόμορφο scrolling! Λέω να το αλλάξω (το πείρα από e-shop, θα μου το αλλάξουν; ) και να πάρω το LOGITECH 910-001203 M500 CORDED MOUSE. Το έχει κανείς;;; Ποιες οι εντυπώσεις σας; Η ροδέλα έχει διαβαθμισμένη κίνηση που θέλω; Πατιέται εύκολα; Ευχαριστώ
moldovan20 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Αφού πήγες στα 30€ θα σου πρότεινα αυτό αλλά αυτή τη στιγμή δεν το έχει το e-shop :mad:
eliascm21 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Αφού πήγες στα 30€ θα σου πρότεινα αυτό αλλά αυτή τη στιγμή δεν το έχει το e-shop :mad: Και εγώ αυτό ήθελα αλλά όντος δεν το' χει . Το έχεις εσύ να φανταστώ; Πως είναι το ροδάκι; Πατιέται εύκολα; Κυλάει διαβαθμισμένα;
moldovan20 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Και εγώ αυτό ήθελα αλλά όντος δεν το' χει . Το έχεις εσύ να φανταστώ; Πως είναι το ροδάκι; Πατιέται εύκολα; Κυλάει διαβαθμισμένα; Δεν το έχω , θα το πάρω όμως . Το έχω χρησιμοποιήσει πολλές ώρες σε πολλά internet cafe και είναι ότι πιο βολικό έχω πιάσει .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.