Προς το περιεχόμενο

LOGITECH 910-001203 M500 CORDED MOUSE

eliascm21

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αποφάσισα να αντικαταστήσω το 8 χρόνων μου ποντίκι με ένα καινούργιο, κυρίως γιατί ήθελα να έχει και πλαϊνά κουμπιά για το back forward (αλλά και γιατί βαρέθηκα το παλιό).

Έτσι πείρα αυτό: MICROSOFT INTELLIMOUSE EXPLORER DSP

Οι πρώτες εντυπώσεις απογοητευτικές. Πρώτον το μεσαίο κλικ της ροδέλας είναι πολύ σκληρό, και δεύτερο η ροδέλα δεν έχει διαβαθμίσεις (κάτι που μου είναι πολύ χρήσιμο) αλλά κάνει ομοιόμορφο scrolling!

Λέω να το αλλάξω (το πείρα από e-shop, θα μου το αλλάξουν; ) και να πάρω το LOGITECH 910-001203 M500 CORDED MOUSE. Το έχει κανείς;;; Ποιες οι εντυπώσεις σας; Η ροδέλα έχει διαβαθμισμένη κίνηση που θέλω; Πατιέται εύκολα;

Ευχαριστώ

Δημοσ.
Αφού πήγες στα 30€ θα σου πρότεινα αυτό αλλά αυτή τη στιγμή δεν το έχει το e-shop :mad::mad:

Και εγώ αυτό ήθελα αλλά όντος δεν το' χει :-(. Το έχεις εσύ να φανταστώ; Πως είναι το ροδάκι; Πατιέται εύκολα; Κυλάει διαβαθμισμένα;

Δημοσ.
Και εγώ αυτό ήθελα αλλά όντος δεν το' χει :-(. Το έχεις εσύ να φανταστώ; Πως είναι το ροδάκι; Πατιέται εύκολα; Κυλάει διαβαθμισμένα;

Δεν το έχω , θα το πάρω όμως . Το έχω χρησιμοποιήσει πολλές ώρες σε πολλά internet cafe και είναι ότι πιο βολικό έχω πιάσει .

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...