Moderators matrixxx Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Moderators Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Σε μένα παίζει! Μήπως είναι πρόβλημα σε συγκεκριμένους browsers;; Εγώ τώρα είμαι με Mozilla 3.5.7 σε XP. Ok τοτε. Σε μενα δεν ξερω γιατι ειναι οκ. Τελος παντων δεν θα τους δωσω αλλα hits στη σελιδα τους. Και εγω παντως εχω τον (Ελληνικο) 3.5.7 firefox σε Ελληνικα XP 32bit Pro version 2002 με SP2. ΥΓ Εχω ΑMD (μονο AMD απο το 1999), μηπως εχεις Ιntel ;
nek4d Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 :lol: ωραίο θέμα (κρίμα που σε μένα φαίνεται κανονικά και πριν κ τωρα ...)
F33L Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Τρελή προσφορά και στους επεξεργαστές. Προλάβετε! εμενα οχι, συνεπως εχεις bug... ουτε με chrome Ουτε με εξπλορερ.. ουτε με firefox 3.5.7 εσυ ποια εκδοση εχεις πανω σε τι OS? και οχι δεν ειμαι του πλαισιου.. μηπως εισαι εσυ ομως? ---------- Προσθήκη στις 18:19 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 18:17 ---------- γιατι σε κανενα σας δεν βλεπω browser + ειναι κομμένες οι πικ? ---------- Προσθήκη στις 18:22 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 18:19 ---------- γιατι σε κανενα σας δεν βλεπω browser + ειναι κομμένες οι πικ?
-_~^3lik0-^~_- Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 ρε παιδιά αν τα παραγγείλουμε, λέτε να μας πούνε και αυτοί ότι εξαντλήθηκαν όπως τα games του Γερμανού? τελικά και με τέτοιες τιμές πάλι διαφήμιση τους κάναμε... εύγε!
F33L Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 ρε παιδιά αν τα παραγγείλουμε, λέτε να μας πούνε και αυτοί ότι εξαντλήθηκαν όπως τα games του Γερμανού? τελικά και με τέτοιες τιμές πάλι διαφήμιση τους κάναμε... εύγε! μπηκες στο σαιτ κ εχεις το ιδιο προβ? επειδη εγω ΟΧΙ
totalius Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Εμένα μου βγάζει κανονικά τις τιμές αλλά κ πάλι πέθανα στο γέλιο όταν είδα τις προσφορές,
-_~^3lik0-^~_- Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 μπηκες στο σαιτ κ εχεις το ιδιο προβ? επειδη εγω ΟΧΙ μπήκα και δεν υπάρχει πρόβλημα απλως είπα να κάνω χαβαλέ...
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Καλές οι πλάκες, αλλά να μπαίνεις στο forum των προσφορών και να βλέπεις τα μισά ποστ να αφορούν (δικαιολογημένες) ειρωνείες για υψηλές τιμές ή λάθη στα τιμολόγια είναι θόρυβος. Ξεκινήστε ένα thread "αντι-προσφορές" να βάζουμε εκεί κάτι τέτοια μαργαριτάρια. Προσωπικά έχω βαρεθεί να μπαίνω σε threads του τύπου "εκπληκτική προσφορά Playstation3 στο κατάστημα τάδε" για να βρίσκω τιμή 400 ευρώ και φατσούλες. Άμα είναι να αναπαράγουμε κάθε βλακεία που διαβάζουμε εδώ μέσα, δεν θα μείνει καθόλου χώρος για το πραγματικό αντικείμενο του forum, που είναι οι προσφορές.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Παρακαλούνται τα μέλη να αναφέρουν μέσω της Αναφοράς Μηνύματος οποιοδήποτε παρόμοιο thread για να κλειδώνεται αμέσως και να επιβάλλονται οι ανάλογες κυρώσεις στον topic starter.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.