F33L Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 ρε τρολλ topic starter.. το θεωρεις αστειο?? τοτε ανοιξε το στο offtopic.. please move it and dont forget .!. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
moldovan20 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 ρε τρολλ topic starter.. το θεωρεις αστειο?? τοτε ανοιξε το στο offtopic.. please move it and dont forget .!. Μου φάνηκε πολύ καλή προσφορά και το έβαλα στην κατάλληλη ενότητα . Εσύ τη είσαι ,υπάλληλος του πλαισίου ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickarmy Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 θέλω δύο κουτιά να έχω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sigamhsoupw Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Κατά τη γνώμη μου είναι προφανές πως το μόνο λάθος στις εικόνες είναι το σηματάκι του ευρώ (έπρεπε να λέει "δρχ."). Πριν από μας, για μάς λοιπόν, οι ιθύνοντες προέβλεψαν τα παρακάτω: -Χρεωκοπία της χώρας, -Έξοδο της χώρας από την ευρωζώνη, -Υποτίμηση της δραχμής κατά 80% προκειμένου να γίνουν ανταγωνιστικές οι εξαγωγές μας. Άλλωστε το λέει και η πρώτη εικόνα: Είμαι περίεργος να δώ τις υπόλοιπες προφητείες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
moldovan20 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Κατά τη γνώμη μου είναι προφανές πως το μόνο λάθος στις εικόνες είναι το σηματάκι του ευρώ (έπρεπε να λέει "δρχ."). Πριν από μας, για μάς λοιπόν, οι ιθύνοντες προέβλεψαν τα παρακάτω:-Χρεωκοπία της χώρας, -Έξοδο της χώρας από την ευρωζώνη, -Υποτίμηση της δραχμής κατά 80% προκειμένου να γίνουν ανταγωνιστικές οι εξαγωγές μας. Άλλωστε το λέει και η πρώτη εικόνα: Είμαι περίεργος να δώ τις υπόλοιπες προφητείες Σωστός , μαρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eliascm21 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 ρε τρολλ topic starter.. το θεωρεις αστειο?? τοτε ανοιξε το στο offtopic.. please move it and dont forget .!. "photoshop" Βεβαια η ουσια ειναι αυτη που θιγει εμμεσα ο moldovan με το humor του οτι οι τιμες/εκπτωσεις/προσφορες του Πλαισιου ειναι για τα καρναβαλια! Δεν είναι Photoshop. Και σε μένα το κάνει. Παλιότερα μου το είχε κάνει με τις τιμές των προϊόντων που ήταν στο καλάθι. Έβγαζε ότι να ' ναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators matrixxx Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Moderators Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Δεν είναι Photoshop. Και σε μένα το κάνει. Παλιότερα μου το είχε κάνει με τις τιμές των προϊόντων που ήταν στο καλάθι. Έβγαζε ότι να ' ναι. Μα φαινεται οτι ειναι επεξεργασμενες οι φωτο αν δεις προσεκτικα τις "σβυσμενες/αρχικες" τιμες, που εχουν γραμμη και που οχι, που ειναι κομματι κομματι κλπ. Αλλωστε την ωρα που ποσταρε ο φιλος εκανα πολλα refresh και δεν επαιζε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eliascm21 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Μα φαινεται οτι ειναι επεξεργασμενες οι φωτο αν δεις προσεκτικα τις "σβυσμενες/αρχικες" τιμες, που εχουν γραμμη και που οχι, που ειναι κομματι κομματι κλπ. Αλλωστε την ωρα που ποσταρε ο φιλος εκανα πολλα refresh και δεν επαιζε... Σε μένα παίζει! Μήπως είναι πρόβλημα σε συγκεκριμένους browsers;; Εγώ τώρα είμαι με Mozilla 3.5.7 σε XP. Οι τιμές σε ποντίκια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
moldovan20 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Μα φαινεται οτι ειναι επεξεργασμενες οι φωτο αν δεις προσεκτικα τις "σβυσμενες/αρχικες" τιμες, που εχουν γραμμη και που οχι, που ειναι κομματι κομματι κλπ. Αλλωστε την ωρα που ποσταρε ο φιλος εκανα πολλα refresh και δεν επαιζε... Δεν είναι photoshop μπορώ να σου ανεβάσω όσες θες ακόμα έτσι μου τα βγάζει . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eliascm21 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Τρελή προσφορά και στους επεξεργαστές. Προλάβετε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
polaki Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Αυτη η καραμελα "ειναι fake, standar Photoshop" καποια στιγμη πρεπει να τελειωσει.. λολ απλα..προφανως ειναι θέμα browser encoding η κατι τετοιο.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hydro9 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Ολες οι εταιριες πριν τις εκπτωσεις, ανεβαζουν λιγακι τις τιμες τους. Ε, αυτοι το παρα'καναν... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
louben Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 ειμαι περιεργος αν παραγγειλω ενα προιον με την τιμη των εκατομμυριων θα μου το στειλουν η οχι?Τους εχω ικανους να το στειλουν.......... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antnatal Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 ειμαι περιεργος αν παραγγειλω ενα προιον με την τιμη των εκατομμυριων θα μου το στειλουν η οχι?Τους εχω ικανους να το στειλουν.......... αντκαταβολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
louben Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Eννοειται.Γιατι κατι μου λεει οτι αν(λεμε αν)υπηρχε καποιος και το περναγε στην καρτα θα του εκαναν τη χρεωση κανονικα ενω οταν γινεται λαθος χαμηλης τιμης ακυρωνουν την παραγγελια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.