Προς το περιεχόμενο

Απίστευτη Προσφορά Πλαίσιο !

moldovan20

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
ρε τρολλ topic starter.. το θεωρεις αστειο?? τοτε ανοιξε το στο offtopic..

please move it

and dont forget .!.

Μου φάνηκε πολύ καλή προσφορά και το έβαλα στην κατάλληλη ενότητα . Εσύ τη είσαι ,υπάλληλος του πλαισίου ?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Κατά τη γνώμη μου είναι προφανές πως το μόνο λάθος στις εικόνες είναι το σηματάκι του ευρώ (έπρεπε να λέει "δρχ."). Πριν από μας, για μάς λοιπόν, οι ιθύνοντες προέβλεψαν τα παρακάτω:

-Χρεωκοπία της χώρας,

-Έξοδο της χώρας από την ευρωζώνη,

-Υποτίμηση της δραχμής κατά 80% προκειμένου να γίνουν ανταγωνιστικές οι εξαγωγές μας.

Άλλωστε το λέει και η πρώτη εικόνα:

prosf.jpg

Είμαι περίεργος να δώ τις υπόλοιπες προφητείες :confused:

Κατά τη γνώμη μου είναι προφανές πως το μόνο λάθος στις εικόνες είναι το σηματάκι του ευρώ (έπρεπε να λέει "δρχ."). Πριν από μας, για μάς λοιπόν, οι ιθύνοντες προέβλεψαν τα παρακάτω:

-Χρεωκοπία της χώρας,

-Έξοδο της χώρας από την ευρωζώνη,

-Υποτίμηση της δραχμής κατά 80% προκειμένου να γίνουν ανταγωνιστικές οι εξαγωγές μας.

Άλλωστε το λέει και η πρώτη εικόνα:

prosf.jpg

Είμαι περίεργος να δώ τις υπόλοιπες προφητείες :confused:

Σωστός , μαρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι :-D

ρε τρολλ topic starter.. το θεωρεις αστειο?? τοτε ανοιξε το στο offtopic..

please move it

and dont forget .!.

"photoshop"

Βεβαια η ουσια ειναι αυτη που θιγει εμμεσα ο moldovan με το humor του οτι οι τιμες/εκπτωσεις/προσφορες του Πλαισιου ειναι για τα καρναβαλια!

:-)

Δεν είναι Photoshop. Και σε μένα το κάνει. Παλιότερα μου το είχε κάνει με τις τιμές των προϊόντων που ήταν στο καλάθι. Έβγαζε ότι να ' ναι.

• Moderators

Δεν είναι Photoshop. Και σε μένα το κάνει. Παλιότερα μου το είχε κάνει με τις τιμές των προϊόντων που ήταν στο καλάθι. Έβγαζε ότι να ' ναι.

Μα φαινεται οτι ειναι επεξεργασμενες οι φωτο αν δεις προσεκτικα τις "σβυσμενες/αρχικες" τιμες, που εχουν γραμμη και που οχι, που ειναι κομματι κομματι κλπ.

Αλλωστε την ωρα που ποσταρε ο φιλος εκανα πολλα refresh και δεν επαιζε...

Μα φαινεται οτι ειναι επεξεργασμενες οι φωτο αν δεις προσεκτικα τις "σβυσμενες/αρχικες" τιμες, που εχουν γραμμη και που οχι, που ειναι κομματι κομματι κλπ.

Σε μένα παίζει! Μήπως είναι πρόβλημα σε συγκεκριμένους browsers;; Εγώ τώρα είμαι με Mozilla 3.5.7 σε XP.

Οι τιμές σε ποντίκια

58000230.jpg

Δεν είναι photoshop μπορώ να σου ανεβάσω όσες θες ακόμα έτσι μου τα βγάζει .

ειμαι περιεργος αν παραγγειλω ενα προιον με την τιμη των εκατομμυριων θα μου το στειλουν η οχι?Τους εχω ικανους να το στειλουν..........

αντκαταβολή

Eννοειται.Γιατι κατι μου λεει οτι αν(λεμε αν)υπηρχε καποιος και το περναγε στην καρτα θα του εκαναν τη χρεωση κανονικα ενω οταν γινεται λαθος χαμηλης τιμης ακυρωνουν την παραγγελια.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...