Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα μπορείς να διαβάσεις ένα βιβλίο, χωρίς να βγάλεις τα μάτια σου δηλαδή, σε οθόνη που δεν είναι e-Ink;

Κοροϊδευόμαστε τώρα;

Δημοσ.
Ρε παιδια συγνωμη και με ολο τον ...σεβασμο στους υπερμαχους του αλλα σας αρσει αυτο το "πραμα" ??? Τουλαχιστον το iphone με ολα τα κουσουρια που του ειχαν ηταν κομψοτατο.Και απο οτι καταλαβα δεν ειναι και κινητο αυτο...

Κατσε να το δεις απο κοντα.

Εμενα με ξενερωνει που θυμιζει μεγαλο iphone. Περιμενα σχεδιαστικη καινοτομια πανω σε αυτο το νεο προιον.

Αφου η apple παλι δεν πονταρε στις αυξημενες δυνατοτητες φανταζομαι και πρεπει να πονταρει στον sci-fi παραγοντα που αποπνεει αυτη η συσκευη.

Κακα τα ψεμματα το ipad ειναι οτι πιο κοντινο εχουμε δει σε star trek! :lol::lol:

ΑΠΟΡΙΑ: εγω για να διαβασω μεγαλο κειμενο σε pc μου παιρνει 10ωρες και με κουραζει απιστευτα (κυριως γιατι χανω τις σειρες) . Ολα αυτα τα ebooks εχουν καποια λειτουργια για να σε βοηθανε? πχ να κανουν highlight την σειρα που διαβαζεις B):cool:B)

Δημοσ.

Είμαι σίγουρος οτι ακόμα κι αν ήταν άδειο από μέσα και δεν είχε τίποτα πολλοί θα πέρνανε δάνειο για να το πάρουν μόνο και μόνο επειδή λέει Apple και είναι IN......Για άλλη μια φορά η apple υπερκοστολογεί ένα προϊόν που τις στοίχησε το 1/10 από αυτά που ζητάει...

Δημοσ.

Τελικά έχω μία απορία... Ποια η λογική στο να μην έχει USB ή/και card reader?

Εντάξει, δεν έχει flash γιατί η apple κοιτάει στο μέλλον (και μας αναγκάζει να βλέπουμε μεγάλα κενά στο παρόν). Δεν έχει multitasking, γιατί δεν είναι κομπιούτερ, και ποιός θα κάτσει να κατεβάσει αρχεία και να τρέξει εφαρμογές στις διακοπές, για παράδειγμα. Οχι κάμερα, εντάξει, ποιός κάνει βιντεο τσατ; Καλά όλα αυτά.

Όταν όμως το είδα πρώτη φορά, αυτό που σκέφτηκα ήταν "καλό είναι γαι να το έχεις στις διακοπές, και να περνάς επί τόπου τις φωτό (και τα βιντεο) για να τις βλέπεις και να τις επεξεργάζεσαι". Με το multitouch, το software και την ταχυτητα που διαφημιζει, ήταν η μόνη εμπειρία που πραγματικά έβρισκα ελκυστική.

Τι έγινε ρε παιδιά; Αυτο δεν έχει να κάνει τιποτα με δικαιολογίες του τύπου "η συσκευή ανήκει σε μια κατηγορία από μόνη της". Αν αυτη η καινούργια 'κατηγορία' δεν μπορεί να κάνει κατι τόσο απλό χωρίς έξτρα hardware και software, ε, τότε δε τη χρειάζομαι αυτή τη κατηγορία, ούτε νομίζω και κανείς άλλος (αν δεν κολλήσουν στον sci-fi factor ή στα "μαγικα" και "εκθαμβωτικά" που ακούστηκαν στη παρουσίαση απο τον Στηβ).

Αν μπορεί να τα κάνει αυτά η κατηγορία αυτή, τότε γιατί κουτσούρεψαν το μηχάνημα;

Δημοσ.
Τελικά έχω μία απορία... Ποια η λογική στο να μην έχει USB ή/και card reader?

Τι έγινε ρε παιδιά; Αυτο δεν έχει να κάνει τιποτα με δικαιολογίες του τύπου "η συσκευή ανήκει σε μια κατηγορία από μόνη της". Αν αυτη η καινούργια 'κατηγορία' δεν μπορεί να κάνει κατι τόσο απλό χωρίς έξτρα hardware και software, ε, τότε δε τη χρειάζομαι αυτή τη κατηγορία, ούτε νομίζω και κανείς άλλος (αν δεν κολλήσουν στον sci-fi factor ή στα "μαγικα" και "εκθαμβωτικά" που ακούστηκαν στη παρουσίαση απο τον Στηβ).

Αν μπορεί να τα κάνει αυτά η κατηγορία αυτή, τότε γιατί κουτσούρεψαν το μηχάνημα;

Την ίδια απορία είχα κι εγώ και άκου τι έμαθα από το άλλο thread.

Επειδή ακριβώς η Apple κοιτάει πολύ μπροστά, στο μέλλον κανείς δεν θα έχει φορητές συσκευές πάνω του, όλα θα γίνονται από το ιντερνετ. Οι φωτογραφίες, τα βίντεο, τα τραγούδια τα πάντα. Οπότε εφόσον η φιλοσοφία της έχει φανεί ήδη από τα iTunes, iBook, iGmsu κτλ δεν χρειάζεται να παίρνει usb. Ναι δεν έκαναν πλάκα, ήταν σοβαρή απάντηση και μάλιστα όχι από fanboy.

Αν από του χρόνου βέβαια βγει συσκευή χωρίς οθόνη θα λένε ότι το έκαναν γιατί η φιλοσοφία της Apple προσανατολίζεται στο μέλλον και στο μέλλον τα πάντα θα είναι ολογράμματα.

Δημοσ.

Επειδή ακριβώς η Apple κοιτάει πολύ μπροστά, στο μέλλον κανείς δεν θα έχει φορητές συσκευές πάνω του, όλα θα γίνονται από το ιντερνετ. Οι φωτογραφίες, τα βίντεο, τα τραγούδια τα πάντα. Οπότε εφόσον η φιλοσοφία της έχει φανεί ήδη από τα iTunes, iBook, iGmsu κτλ δεν χρειάζεται να παίρνει usb. Ναι δεν έκαναν πλάκα, ήταν σοβαρή απάντηση και μάλιστα όχι από fanboy.

Παντως σιγουρα δεν το παρελειψαν λογω κοστους ή αδυναμιας. Αυτη ειναι η φιλοσοφια της apple και ειχε φανει απο το iphone (ελλειψη bluetooth ,αρχικα και mms κλπ).

Ρε παιδια αυτο πουλαει η apple , φιλοσοφια και αντιληψη ζωης και γι αυτο την προτιμαει το αγοραστικο της κοινο. Γιατι σωνει και καλα να την βαζετε σε συγκρισεις επιδοσεων/δυνατοτητων.

Αυτοι που αγοραζουν τα προιοντα της δεν τους ενδιαφερουν ουτε οι maximum δυνατοτητες , ουτε η επεκτασιμοτητα. Τους ενδιαφερει μια design-ατη , ευχρηστη και χρηστικη συσκευη που το μονο που θα απαιτει απο αυτους ειναι να την βγαλουν απο τη ζελατινα.

Μεχρι να αρχισουν να αγοραζουν το iphone οι επιδειξιες της καφετεριας κανει δεν ασχολιοταν με την apple, δεν νομιζετε οτι ειναι αδικο τοσο μενος? :rolleyes:

Δημοσ.

Απο που κι ως που "μένος", ρε παιδιά; Μη με μπλέκετε στην όλη fanboi/hater διαμάχη... Εμένα μου άρεσε η ιδέα εξαρχής, και μη γελιόμαστε, όλοι καπως έτσι φανταζόμασταν το επόμενο βήμα στη φορητότητα. Αλλά με την συνδεσιμοτητα που αυτό συνεπάγεται. Ειναι τώρα "μενος" να στενοχωριέμαι που η εταιρια μου στέρησε μια δυνατότητα που το μηχάνημα θα έκανε καταπληκτικα, και που θα ηταν φανταστικος πόλος έλξης αγοραστών;

Αν η 'φιλοσοφία' της Apple ειναι να μας δώσει έναν απλό "browser του καναπέ" που είναι όμορφος και ντιζαϊνάτος και αυτά, εντάξει, ας τον πάρουν αυτοι που αυτό θέλουν (και ναι, ξέρω πως είναι πολλοί). Εγω απλά θα ψωνίσω από άλλο 'φιλοσοφάδικο'.

Δημοσ.

Αν από του χρόνου βέβαια βγει συσκευή χωρίς οθόνη θα λένε ότι το έκαναν γιατί η φιλοσοφία της Apple προσανατολίζεται στο μέλλον και στο μέλλον τα πάντα θα είναι ολογράμματα.

Εντάξει δε νομίζω να το είπαν αυτό σοβαρα... Την έλλειψη του flash μπορεί κανείς να πει πως τη σκέφτηκαν λόγω HTML5. Αλλα αυτό θα έρθει όπου να ναι... Εσείς πότε λέτε να έχουμε κάμερες που θα αποθηκεύουν φωτογραφίες και βίντεο απευθείας στο "cloud"? Σοβαρά τώρα.
Δημοσ.

Εγώ δεν καταλαβαίνω .... γιατί κάποιος να πάρει κάτι τέτοιο σε αυτήν την τιμή ??? που σίγουρα θα είναι τσουχτερή ! Δηλαδή σε τι θα χρησιμεύσει παραπάνω απο ένα netbook , laptop με 13αρα οθόνη που μπορείς να κάνεις και πολύ περισσότερα ενδεχομένως... Δεν ξέρω αλλά μου φαίνονται υπερβολή όλα αυτά.

Δημοσ.
Εντάξει δε νομίζω να το είπαν αυτό σοβαρα... Την έλλειψη του flash μπορεί κανείς να πει πως τη σκέφτηκαν λόγω HTML5. Αλλα αυτό θα έρθει όπου να ναι... Εσείς πότε λέτε να έχουμε κάμερες που θα αποθηκεύουν φωτογραφίες και βίντεο απευθείας στο "cloud"? Σοβαρά τώρα.

Όχι σοβαρά το έλεγαν. Κοίτα αν δεις την φιλοσοφία της Apple όντως ακολουθεί αυτό το ρεύμα, οπότε δεν το βλέπω εντελώς εξωφρενικό να ισχύει κάτι τέτοιο, αν κι ελπίζω να προσθέσουν αυτή τη δυνατότητα στο μέλλον.

Για το άλλο που είπες η τεχνολογία υπάρχει ήδη, εξαρτάται πότε θα αρχίσουν να βγαίνουν παρόμοιες συσκευές. Η Apple ήδη έκανε την αρχή πάντως.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...