Προς το περιεχόμενο

Συμβατότητα τροφοδοτικού με hardware

kizonis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά αναγκάστηκα να αγοράσω MTB και CPU γιατί τα παίξανε τα προηγούμενα, και κατέληξα να παραγγείλω έναν Athlon II x4 620 2.6 και μια MSI 785GM-E51(DDR3).

Μαζί με αυτά παρήγγειλα και ένα τροφοδοτικό, μια φτηνή λύση μαζί με case, το Supercase SKII-386 Black Case Midi με τροφοδοτικό 450W.

Έχω μια κάρτα HD2600PRO (λόγω περιορισμένου budget θα την κρατήσω για λίγο καιρό ακόμα) ,έναν WD 250άρη (IDE) και ένα DVDRW ASUS (sata).

Υπάρχει περίπτωση το τροφοδοτικό να είναι ανεπαρκές για το σύστημα που έχω φτιάξει?

Ρωτάω γιατί, 1ον δεν έχω τη δυνατότητα να ακυρώσω την παραγγελία, και 2ον δεν υπάρχει στο κατάστημα αυτό κάποιο κουτί με τροφοδοτικό στην ίδια τιμή (εάν τα πάρω ξεχωριστά θα πρέπει να δώσω τα διπλάσια!!!)

Οπότε αυτό που με ενδιαφέρει είναι εάν θα την παλέψει το μηχάνημα μέχρι να αξιωθώ να πάρω ένα τροφοδοτικό της προκοπής (νταξ άμα δουλεύει λέω να πάρω καμιά κάρτα πρώτα ;);))

Δημοσ.

110.000ε έκπτωση όμως δεν είναι και λίγα.

Σκέψου το, γλίτωσα σχεδόν ένα σπιτάκι!

---------- Προσθήκη στις 13:30 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 13:28 ----------

Κατά πάσα πιθανότητα δε θα έχεις πρόβλημα.

θένξ ντουντ.

Δημοσ.

Επιθεση στο site του Πλαισιου?χαχαχα! Μπραβο καλα τους κανανε.Αντε μηπως βαλουν μυαλο και προσφερουν καμμια αξιοπρεπη εκπτωση στον κοσμο.

Kizonis,

Λογικα ειναι οπως ειπε και ο Phanispal αλλα με την πρωτη ευκαιρια παρε αμεσως καλυτερο τροφοδοτικο.Ριχνε και καμμια ματια στα φορουμς πωλησεων γιατι μερικες φορες μπαινουν κατι ευκαιριουλες πολυ καλες.

Δημοσ.

μια χαρα θα κανεις την δουλεια σου απλως καλο ειναι να αγοραζες ενα καλο τροφοδοτικο στο μελλον καθως με ενα καλο τροφοδοτικο εισαι ανοιχτος σε οποια αναβαθμιση θες..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...