Drop_Dead Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Καταρχην δεν ξερω αμα το θεμα ταιριαζει απολυτα σε αυτο το section , αμα ειναι ας το αλλαξει καποιος admin. Insomniaκιδες θα χρειαστω αλλη μια φορα την βοηθεια σας ! Εχω μια 5870 και θα ηθελα να χρησιμοποιησω την λειτουργεια eyefinity για να συνδεσω 3 monitors μαζι. 1) Τα μονιτορς ειναι 20-22-19 ιντων . Θα μπορεσω να τα βαλω να δουλεψουν μαζι ? Ρωταω γιατι εχουν διαφορετικο μεγεθος. 2) Η καρτα μου εχει 2 DVI θυρες 1HDMI και μια αλλη θυρα που δεν καταλαβα ακριβως τι ειναι . Noμιζω DP αλλα δεν εχω ιδεα τι ειναι αυτο. Πως μπορω να συνδεσω τις οθονες , οι οποιες δεν εχουν ΗDMI ? Τι καλωδια θα χρειαστω ? 3) Το εχει δοκιμασει κανεις απο δω ? 4) Ευχαριστω εκ των προτερων
tmjuju Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Δύσκολα τα πράγματα. Από τις τρείς οθόνες, πρέπει η μια να υποστηρίζει DisplayPort… Έχω καταφέρει να βάλω ανόμοια panels – παλεύοντας λίγο με τις αναλύσεις – καθώς οι οθόνες δεν είχαν καν την ίδια native ανάλυση. Αλλά αν θές την άποψή μου … στην τελική δεν αξίζει τόσο πολύ να το κάνεις με διαφορετικές οθόνες. Μόνο για το πείραμα και τη χαρά του πειράματος.
Drop_Dead Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Kαι εγω μονο γι αυτο το κανω. Μονο για την εμπειρια , ετσι και αλλιως σε εναν φιλο μου θα παμε και θα το δοκιμασουμε. Υπαρχει καλωδιο που να ειναι DP to dvi ή vga ?
tmjuju Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2010 AFAIK Λυπάμαι αλλά είναι ακριβοί οι αντάπτορες… δες εδώ http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=355059 (φυσικά εάν βρεθεί κάτι σε λογική τιμή ειδοποιήστε)
LeonidasD Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 Εχτές έστησα το δικό μου setup με 3 οθόνες, 2 DVI και 1 DSUB μέσο adapter. Αντί για Display Port χρησιμοποίησα το SAPPHIRE Active DisplayPort Adapter DisplayPort to DVI Interface (44000-02-40R) που παρήγγειλα από εξωτερικό με 21 € και δουλεύει άψογα. Οπότε δεν χρειάζεστε να καταξοδευτείς με πανάκριβα adapter των 100e. Ούτε με κάποια οθόνη με DP.
Drop_Dead Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 Εχτές έστησα το δικό μου setup με 3 οθόνες, 2 DVI και 1 DSUB μέσο adapter. Αντί για Display Port χρησιμοποίησα το SAPPHIRE Active DisplayPort Adapter DisplayPort to DVI Interface (44000-02-40R) που παρήγγειλα από εξωτερικό με 21 € και δουλεύει άψογα. Οπότε δεν χρειάζεστε να καταξοδευτείς με πανάκριβα adapter των 100e. Ούτε με κάποια οθόνη με DP. Απο που το πηρες 20Ε
LeonidasD Δημοσ. 17 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2011 Μέσω γνωστού απευθείας από Saphire. Άλλα και στα καταστήματα ( πάντα e-shops εξωτερικού ) που το έχω βρει δεν πάει πάνω από 25.
Doc1355 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2011 Μέσω γνωστού απευθείας από Saphire. Άλλα και στα καταστήματα ( πάντα e-shops εξωτερικού ) που το έχω βρει δεν πάει πάνω από 25. Μπορώ να γίνω γνωστός με τον γνωστό σου?
Drop_Dead Δημοσ. 17 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 17 Μαρτίου 2011 Μέσω γνωστού απευθείας από Saphire. Άλλα και στα καταστήματα ( πάντα e-shops εξωτερικού ) που το έχω βρει δεν πάει πάνω από 25. Link'em! Sent from my iPhone using Insomnia
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.