kfyros Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Δεν έχουμε καπιταλιστικό σύστημα αντρέα. Ούτε και σοσιαλιστικό - κουμμουνιστικό. Αν είχαμε καπιταλιστικό πιθανότατα θα συνέχιζες να δουλεύεις στα βυτία και δεν θα έβγαζες άχνα. Αν είχαμε κομμουνιστικό θα ήσουν δημόσιος υπάλληλος και θα έπαιρνες τα μισά λεφτά και δεν θα έβγαζες άχνα , και θα είμασταν όλοι στο δημόσιο και τα ίδια θα παίρναμε και δεν θα βγάζαμε άχνα , και οι περισσότεροι θα έκαναν πολύ πιο ευσυνείδητα τη δουλειά τους και δεν θα έβγαζαν άχνα. Έχουμε το ελληνικό σύστημα που συνοψίζεται στο "Όλοι στο δημόσιο, μέχρι να καταρρεύσει". Θεωρητικά έχουμε δημόσια δωρεάν υγεία και παιδεία. Στην πράξη πληρώνουμε από τα μεγαλύτερα κονδύλια για την παιδεία και την υγεία στην Ευρώπη (νόμιμα και μαύρα).Και δεν μπορούμε να βγάλουμε και κουβέντα. Κάποιο λάκκο έχει η φάβα ή κάνω λάθος?
apd453 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Ρε φίλε πραγματικά δε μπορώ να καταλάβω τη λογική σου. Δηλαδή τι περιμένεις, εμένα να έρθω και να διεκδικήσω τα δικά σου δικαιώματα; Όχι. Να μην είναι τα δικαιώματα σου πάνω από τα δικά μου. Τα δικαιώματα τα δικά σου να μην είναι εις βάρος των δικών μου. Το πιο οικονομικό σύστημα είναι το καλύτερο και δικαιότερο είναι μια συζήτηση που αν την ανοίξουμε το τοπικ θα κλείσει πριν αρχίσουμε.
andreasl Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Τι να πω, τα βλέπετε και μόνοι σας που πάνε τα λεφτά. Ομόλογα, ολυμπιακοί αγώνες, εξοπλισμοί, δημόσια έργα που δεν τελειώνουν ποτέ και απορροφούν δισεκατομμύρια, ερτ, βατοπαίδια, λαμόγια... η λίστα είναι ατελείωτη. Και μετά από όλα αυτά έρχεστε να τα βάλετε με τα δικά μου τα χίλια ευρώ + κάτι ψιλά; Γιατί, επειδή είμαι ο εύκολος στόχος; Ε, λοιπόν δεν είμαι και τόσο εύκολος...
kfyros Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 @kfyros: Ρε φίλε πραγματικά δε μπορώ να καταλάβω τη λογική σου. Δηλαδή τι περιμένεις, εμένα να έρθω και να διεκδικήσω τα δικά σου δικαιώματα; Η μήπως να μη διεκδικήσω εγώ τα δικά μου επειδή εσύ ανέχεσαι να σε κλωτσάνε, μην τυχόν και σου γλυτώσω καμιά κλωτσιά. Φυσικά και να διεκδικείς τα δικά σου δικαιώματα. Αλλά τα δικαιώματα σου ως τι ? Ως έλληνας πολίτης? Ως μέρος του κοινωνικού συνόλου? Ως λειτουργός εκπαίδευσης? Ή απλά ως κύριος Κακομοίρογλου δημόσιος υπαλληλάκος που γράφει στα αρχ... του τους μαθητές του στο δημόσιο σχολείο, γιατί τα κονομάει από τα ιδιαίτερα ? (δεν αναφέρομαι προσωπικά σε εσένα γιατί δεν σε γνωρίζω, αλλά στον κλάδο σου). Και τι έχει διεκδικήσει η "κάστα" σας όλα αυτά τα χρόνια για τη βελτίωση της παιδείας? Αυτό δεν είναι ΔΙΚΗ ΣΟΥ δουλειά? Ή μήπως πρέπει να πάω σε παιδαγωγική σχολή για να δω μετά τι χρειάζεται να αλλαχτεί στην παιδεία και να το διεκδικήσω από τα υπουργεία τις περιφέρειες και εσάς τους ίδιους?? Τι είδους διεκδίκηση πέρα από συντεχνιακή είναι ο εκβιασμός απέναντι σε γονείς, μαθητές και φοιτητές με τις απεργίες σε κάθε εξεταστική ( που γίνονταν κυρίως τα προηγούμενα χρόνια ), και τι παράδειγμα δίνεται καθημερινά μέσα στα σχολεία? Πλάκα μας κάνεις?
andreasl Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Τι είναι αυτά που ακούω θεέ μου; Περιμένετε από εμένα να κατέβω σε απεργία για να διεκδικήσω καλύτερη παιδεία; Να μείνω δηλαδή απλήρωτος, να μην έχω λεφτά να πληρώσω το νοίκι μου και να φάω, για να διεκδικήσω καλύτερη παιδεία για τα παιδιά σας; Διεκδικώ καλύτερες εργασιακές συνθήκες για μένα όπως θα έπρεπε να κάνετε κι εσείς. Αν θέλετε καλύτερη παιδεία να κάνετε εσείς κάτι γι' αυτό, για τα παιδιά σας είναι άλλωστε. Και μπορείτε να κάνετε πολλά. Εμένα για ποιόν με περάσατε, για το μ@$$^α της παρέας;
jimarass Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Τώρα τι συζητάμε? Τι διαπραγματευόμαστε? 1) Ότι στο Δημόσιο ΚΑΝΕΙΣ δε δουλεύει παρά μόνο οι εξαιρέσεις? 2) Ότι αυτοί που μπήκαν με ΑΣΕΠ (και μπράβο τους τα παιδιά!!) γίνανε πρότυπα ενώ θα έπρεπε να είναι ο κανόνας? Δε με νοιάζει αν ζηλεύω ή αν υπάρχει δικαιοσύνη. ΔΕ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ. Ότι έχει σπουδάσει ο καθένας μας είναι για την πάρτη του, όχι για να πάρει θέση στο Δημόσιο. Αυτό που ξέρω είναι ότι υπάρχει πολυάριθμο προσωπικό που απλά ΔΕΝ εργάζεται και χρεώνει το λογαριασμό του Κράτους. Δε θέλω να ξέρω, Θέλω ΜΕΤΡΑ αποδοτικότητας.......... Δε θέλω να τους μειώσουν το μισθό. Θέλω να μου αυξήσουν το Δικό μου αλλά και αυτοί να ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ. Αν δεν το κάνουν να φύγουν....... Απλά και σταράτα......
Lucifer Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Σωστός και περιεκτικός ο αποπάνω, το θέμα και συνάμα το πρόβλημα είναι ποιος θα κάνει την αξιολόγηση αφού θέλατε ντε και καλά αντίσταση το 1941.
jimarass Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Τι είναι αυτά που ακούω θεέ μου; Περιμένετε από εμένα να κατέβω σε απεργία για να διεκδικήσω καλύτερη παιδεία; Να μείνω δηλαδή απλήρωτος, να μην έχω λεφτά να πληρώσω το νοίκι μου και να φάω, για να διεκδικήσω καλύτερη παιδεία για τα παιδιά σας; Διεκδικώ καλύτερες εργασιακές συνθήκες για μένα όπως θα έπρεπε να κάνετε κι εσείς. Αν θέλετε καλύτερη παιδεία να κάνετε εσείς κάτι γι' αυτό, για τα παιδιά σας είναι άλλωστε. Και μπορείτε να κάνετε πολλά. Εμένα για ποιόν με περάσατε, για το μ@$$^α της παρέας; Διεκδικείς σκανδαλώδεις εργασιακές συνθήκες με δικαιολογία ότι ας το κάνουμε και εμείς, όταν ξέρεις ότι εσένα θα σου περάσει. Πόση άδεια έχεις? 3 μήνες? Δηλαδή να διεκδικίσουμε και εμείς 3 μήνες? Αυτό μας λες?? Έτσι θα ανταγωνιστούμε τις άλλες χώρες?? Το θράσος σου δεν είναι ότι υπερασπίζεσαι τον εαυτό σου. Εσύ μπορεί όντως να είσαι παραγωγικός. ΤΟ θράσος σου είναι ότι υπερασπίζεσαι τους ΔΥ όταν ξέρεις τι γίνονται πχ στα σχολία......ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΕΙΣ......
andreasl Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Μου ήρθε μια ιδέα. Δημιουργία blog με σκοπό να στηλιτεύουμε πρόσωπα και συμπεριφορές δημοσίων υπαλλήλων και δημοσίων υπηρεσιών επώνυμα. Δεν ήταν στη θέση του; Στον τάκο Δεν έκανε καλά τη δουλειά του; Στον τάκο Ήταν αγενής; Στον τάκο Ζήτησε μίζα; Στη φυλακή Εννοείται ότι στις σοβαρές περιπτώσεις πάντα πρέπει να κάνουμε επώνυμη καταγγελία ώστε να επακολουθήσει ΕΔΕ. Μπορεί ο υπάλληλος να τη βγάλει με μια απλή επίπληξη, αλλά μετά από 2-3 περιστατικά θα αρχίσουν να σφίγγουν τα λουριά.
jimarass Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Σωστός και περιεκτικός ο αποπάνω, το θέμα και συνάμα το πρόβλημα είναι ποιος θα κάνει την αξιολόγηση αφού θέλατε ντε και καλά αντίσταση το 1941. Σωστά, θα γλιτώναμε 69 χρόνια λαλακίας...... Τώρα οι ίδοι μας λένε τι να κάνουμε!!!!
Praetorianos Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Βάλτους. Ούτως ή άλλως τα ίδια λεφτά παίρνουμε όλοι και σε πληροφορώ ότι αν έχεις οικογένεια δεν φτάνουν για μπουζούκια πάνω από 1 φορά το χρόνο. Στον ιδιωτικό τομέα δεν ισχύει αυτό βέβαια. Ήσουν στον ιδιωτικό και προτίμησες το δημόσιο. Οποιαδήποτε σύγκριση κάνεις εκ των υστέρων και εκ του ασφαλούς σε βγάζει άκυρο, τουλάχιστον με την κοινή λογική. Να μου δείξεις πολλούς 700άρηδες ή 14ωρους που φτάνουν για μπουζούκια τα λεφτά τους, θα χαρώ. Για να τα γράφεις αυτά μάλλον αγνοείς ότι οι ξένες γλώσσες δεν δίνουν επίδομα, το μεταπτυχιακό δίνει 25 ευρώ καθαρά το μήνα και το διδακτορικό 35 ευρώ. Πιστεύεις δηλαδή ότι αξίζει να σκιστείς 4-5-6 χρόνια για να πάρεις 35 ευρώ το μήνα; Φυσικά όσοι κυνηγούν προσόντα είναι για να διεκδικήσουν μια καλύτερη θέση με καλύτερα λεφτά, όχι την ίδια θέση με ένα άθλιο επίδομα παραπάνω. Ειλικρινά αν έδιναν καλύτερα λεφτά θα είχα πάρει κι εγώ μεταπτυχιακό. Για να γράφω αυτά μάλλον ξέρω και δεν τα λέω στον αέρα. Το μόνο που χρειάζεται είναι να είσαι στην σωστή θέση ή να ξέρεις λιγάκι τον προϊστάμενο. Μια χαρά επίδομα παίρνουν οι γλώσσες και οι υπολογιστές ακόμα κι αν δεν ξέρεις πως ανοίγει ένας. Στα υπόλοιπα που είπες για να μην μείνουν λανθασμένες εντυπώσεις ναι, πολλοί παίρνουν ένα μεταπτυχιακό όχι μόνο για το έξτρα επίδομα αλλά κυρίως για τα μόρια και τώρα που θα τα πουλάνε κιόλας τα πτυχία να δεις τι έχει να γινει. Εξάλλου το bold κάτι λέει. Είναι ηλίθιο αντί να διεκδικείς πράγματα για σένα, να διεκδικείς να μειωθούν τα προνόμια από άλλους. Και ξέρεις γιατί είναι ηλίθιο; Γιατί εσύ θα είσαι πάντα καταπιεσμένος και χαμηλόμισθος. Ασχέτως τι θα κάνουν οι άλλοι. Ακόμη και όλοι οι Δ.Υ να έπαιρναν αύριο 50% λιγότερο μισθό εσύ πάλι 700 ευρώ θα έπαιρνες ελέω οικονομικής κρίσης. Ξυπνήστε ρε, αρχίστε να διεκδικείτε καλύτερες συνθήκες εργασίας και καλύτερους μισθούς. Μην τρώτε την καραμέλα της οικονομικής κρίσης που σας πρήζουν για να σας εκφοβίζουν ότι είστε αναλώσιμοι. Διεκδικήστε τα δικαιώματα σας. Όπως τα διεκδίκησες κι εσύ όταν ήσουν στον ιδιωτικό τόσο βροντερά που κατέληξες στο δημόσιο? Το ηλίθιο είναι να διεκδικείς πράγματα που ξέρεις ότι είναι εις βάρος άλλων αλλά εσένα στα παπούτσια σου γιατί δεν σε νοιάζει. Το bold σου δείχνει πλήρη άγνοια να δεις την συνολικότερη εικόνα. Τα λεφτά και τους φόρους που θα πληρώσουν έκτακτα οι υπόλοιποι χρειάζονται για να πληρώσουν πάγια αυτά που έφαγαν κάποιοι άλλοι. Εκτός αν θεωρήσουμε το πορτοφόλι του δημοσίου, το τσαντάκι του Sport Billy που μπορείς να βγάζεις να βγάζεις να βγάζεις και αυτό να δίνει. Αλλά τι λέω σε κάποιον που μιλάει για "καραμέλα περι οικονομικής κρίσης" αυτός ούτε που θα την ένιωσε, ότι άκουσε από τα κανάλια. Είπαμε μήνας μπαίνει, μήνας βγαίνει το ταμείο πλερώνει.. Θα φανώ υπερόπτης που θα το πω, αλλά με τον ταμία στο καρφούρ πιθανώς έχουμε μεγάλη διαφορά στα προσόντα εκτός από τις εργασιακές συνθήκες. Ξέρεις τι προσόντα χρειάζεται κάποιος σήμερα για να μπει πρωτοβάθμια εκπαίδευση ε? 1) Πολύ διάβασμα στην τρίτη λυκείου 2) Τέλος Αν εσύ ψήφισες καπιταλισμό, να τον λουστείς μόνος σου. Είναι αστείο να ψηφίζετε όλοι καπιταλιστικές κυβερνήσεις και μετά να διαμαρτύρεστε για ο,τιδήποτε. Έχω μελετήσει το ενδεχόμενο να φύγω μετανάστης κάποια στιγμή, μελέτησε το κι εσύ. Η Κούβα και η Κίνα είναι ορθάνοιχτες και σε περιμένουν. Αλλά εκεί πρέπει να ξεχάσεις το καπιταλιστικό 4ωρο/1000 ευρώ/4 μήνες διακοπές. Έλεος πια με αυτά που διαβάζω, μπλέξαμε και τον καπιταλισμό μέσα. Δεν συνεχίζω παρακάτω, με κάλυψε πλήρως ο kryfos. Δεν έχουμε καπιταλιστικό σύστημα αντρέα. Ούτε και σοσιαλιστικό - κουμμουνιστικό. Αν είχαμε καπιταλιστικό πιθανότατα θα συνέχιζες να δουλεύεις στα βυτία και δεν θα έβγαζες άχνα. Αν είχαμε κομμουνιστικό θα ήσουν δημόσιος υπάλληλος και θα έπαιρνες τα μισά λεφτά και δεν θα έβγαζες άχνα , και θα είμασταν όλοι στο δημόσιο και τα ίδια θα παίρναμε και δεν θα βγάζαμε άχνα , και οι περισσότεροι θα έκαναν πολύ πιο ευσυνείδητα τη δουλειά τους και δεν θα έβγαζαν άχνα. Έχουμε το ελληνικό σύστημα που συνοψίζεται στο "Όλοι στο δημόσιο, μέχρι να καταρρεύσει". Πολύ εύκολα ξεχνάς ρε συ Αντρέα. Κρίμα.Άσχετα από αυτά που γράφονται πραγματικά πιστεύω το τελευταίο που θα έπρεπε να γίνει είναι κοπούν κονδύλια από την παιδεία γενικός. Εκεί το μόνο που χρειάζεται είναι να πάρουν τον μπούλο όλα τα λαμόγια. Το πρόβλημα είναι ποιός θα κρίνει αν είναι κάποιος λαμόγιο ή όχι. Πράγμα αδύνατο με τις υπάρχουσες συνθήκες. Οπότε μάλλον παίρνει όλους η μπάλα. Δυστυχώς ρε συ Αντρέα δεν έχουν περισσέψει και πολλά για πάρουμε και εμείς. Γιατί εμείς και απεργία να κάνουμε στην καλύτερη δεν θα πληρωθούμε (λέμε τώρα). Δηλαδή όταν δούλευες σε φορτηγό τι μπορούσες να κάνεις για να βελτιωθούν οι συνθήκες της δουλειάς σου? Αφού έπαιρνες περισσότερα λεφτά εκεί γιατί δεν προσπάθησες να έχεις και καλύτερες συνθήκες εργασίας και είσαι μια χαρά? Πολύ εύκολα ξεχνάς ρε συ Αντρέα. Δεν μπορεί η παρέμβαση του κράτους για να «διορθώσει» ελαττώματα του συστήματος να γίνεται πάντα μόνο για να ικανοποιήσει τα θέλω αυτών που μπορούν και εκβιάζουν λόγο της θέσης που έχουν.
Super Moderators Snoob Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Σωστός και περιεκτικός ο αποπάνω, το θέμα και συνάμα το πρόβλημα είναι ποιος θα κάνει την αξιολόγηση αφού θέλατε ντε και καλά αντίσταση το 1941. Τι σημασία έχει η αξιολόγηση εφόσον υπάρχει μονιμότητα; Είναι σαν να σταθώ μπροστά στην αντιπροσωπεία της Ferrari και να λέω "αυτή μου αρέσει", "αυτή παραείναι κόκκινη". Μπορώ να τις αγγίξω; Όχι. Άντε και αξιολογείται ένας μονιμάς. Τι θα του κάνουν; Οπότε, με απλά λόγια (λίγο πριν αλλάξω τον τίτλο του thread γιατί απειλούμαστε από καταιγισμό spoiler έτσι και μας πάρουν πρέφα κάτι όψιμοι υπερευαίσθητοι) το πρόβλημα είναι ότι έχεις ένα σύνολο που υπό καθεστώς πολιτικής και διοικητικής ατιμωρησίας διαχειρίζεται ξένα λεφτά, ένα σύνολο στο οποίο συσσωρεύονται αχρείαστοι, ένα σύνολο δυσανάλογο με το μέγεθος της χώρας, ένα σύνολο στο οποίο η δημιουργικότητα αν δεν είναι επιζήμια (τι θες και ταράζεις τα νερά...) είναι τουλάχιστον περιττή. Χρειάζονται ριζικές αλλαγές και σε μια χώρα όπου το πολιτικό κόστος είναι χειρότερος μπαμπούλας από οποιαδήποτε Ε.Ε. το πράγμα δυσκολεύει.
jimarass Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Μου ήρθε μια ιδέα. Δημιουργία blog με σκοπό να στηλιτεύουμε πρόσωπα και συμπεριφορές δημοσίων υπαλλήλων και δημοσίων υπηρεσιών επώνυμα. Δεν ήταν στη θέση του; Στον τάκο Δεν έκανε καλά τη δουλειά του; Στον τάκο Ήταν αγενής; Στον τάκο Ζήτησε μίζα; Στη φυλακή Εννοείται ότι στις σοβαρές περιπτώσεις πάντα πρέπει να κάνουμε επώνυμη καταγγελία ώστε να επακολουθήσει ΕΔΕ. Μπορεί ο υπάλληλος να τη βγάλει με μια απλή επίπληξη, αλλά μετά από 2-3 περιστατικά θα αρχίσουν να σφίγγουν τα λουριά. ΌΧι, να υπάρχει αξιολόγηση του Καθηγητή από τα παιδιά!! Όπως γίνεται παντού!! Θέλω Ιδιωτικό Management στο Δημόσιο για να κρίνει τους υπαλλήλους ---------- Προσθήκη στις 18:12 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 18:09 ---------- Τι σημασία έχει η αξιολόγηση εφόσον υπάρχει μονιμότητα; Είναι σαν να σταθώ μπροστά στην αντιπροσωπεία της Ferrari και να λέω "αυτή μου αρέσει", "αυτή παραείναι κόκκινη". Μπορώ να τις αγγίξω; Όχι. Άντε και αξιολογείται ένας μονιμάς. Τι θα του κάνουν; Ένα ιδιωτικό management όπου οι αποδοτικοί υπάλληλοι θα αμοίβονται παραπάνω, είναι καλή αρχή..... Έπειτα, αν φας 5 πραγματικές καταγγελείες, να φεύγεις (υπάρχει τρόπο νομικά και γρήγορα να επιβεβαιώνονται δικαίως)
Lucifer Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Τι σημασία έχει η αξιολόγηση εφόσον υπάρχει μονιμότητα; Είναι σαν να σταθώ μπροστά στην αντιπροσωπεία της Ferrari και να λέω "αυτή μου αρέσει", "αυτή παραείναι κόκκινη". Μπορώ να τις αγγίξω; Όχι. Άντε και αξιολογείται ένας μονιμάς. Τι θα του κάνουν; Οπότε, με απλά λόγια (λίγο πριν αλλάξω τον τίτλο του thread γιατί απειλούμαστε από καταιγισμό spoiler έτσι και μας πάρουν πρέφα κάτι όψιμοι υπερευαίσθητοι) το πρόβλημα είναι ότι έχεις ένα σύνολο που υπό καθεστώς πολιτικής και διοικητικής ατιμωρησίας διαχειρίζεται ξένα λεφτά, ένα σύνολο στο οποίο συσσωρεύονται αχρείαστοι, ένα σύνολο δυσανάλογο με το μέγεθος της χώρας, ένα σύνολο στο οποίο η δημιουργικότητα αν δεν είναι επιζήμια (τι θες και ταράζεις τα νερά...) είναι τουλάχιστον περιττή. Χρειάζονται ριζικές αλλαγές και σε μια χώρα όπου το πολιτικό κόστος είναι χειρότερος μπαμπούλας από οποιαδήποτε Ε.Ε. το πράγμα δυσκολεύει. Es stimmt, ο συλλογισμός μου έχει φτάσει στα ιδεατά σκηνικά του "δεν υπάρχει μονιμοποίηση και ο ιδιωτικός με τον δημόσιο τομέα έχουν εξισωθεί σε όλα τα επίπεδα" και το μόνο πρόβλημα που μένει είναι πως θα είμαστε βέβαιοι πως δε θα παίζει κομματικοποίηση του δημοσίου ΞΑΝΑ.
andreasl Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Διεκδικείς σκανδαλώδεις εργασιακές συνθήκες με δικαιολογία ότι ας το κάνουμε και εμείς, όταν ξέρεις ότι εσένα θα σου περάσει. Πόση άδεια έχεις? 3 μήνες? Δηλαδή να διεκδικίσουμε και εμείς 3 μήνες? Αυτό μας λες?? Έτσι θα ανταγωνιστούμε τις άλλες χώρες?? Το θράσος σου δεν είναι ότι υπερασπίζεσαι τον εαυτό σου. Εσύ μπορεί όντως να είσαι παραγωγικός. ΤΟ θράσος σου είναι ότι υπερασπίζεσαι τους ΔΥ όταν ξέρεις τι γίνονται πχ στα σχολία......ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΕΙΣ...... Αν ήταν να περνάει το δικό μου τώρα θα έπαιρνα 1500 ευρώ το μήνα. Αν θέλεις κι εσύ 3 μήνες άδεια γίνε εκπαιδευτικός. Ο δρόμος είναι ανοιχτός... Στον υπόλοιπο δημόσιο τομέα έχουν 24 ημέρες άδεια. Καταρχήν δεν ξέρεις κατά πόσο είμαι παραγωγικός ή όχι, το υποθέτεις. Για όσα γίνονται στα σχολεία είμαστε υπεύθυνοι όλοι μας. Με την ανοχή τη δική σου μπορεί και συνεχίζει ανενόχλητος ο κακός εκπαιδευτικός του παιδιού σου. Για δοκίμασε να τον στείλεις στο δ#$%$^ο. Μάζεψε άλλους 10 γονείς να κάνετε μια καταγγελία...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.