k_dinos Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 Όχι. Η G27 κυκλοφόρησε πριν 1-2 μήνες. Αυτή που λες είναι η G25. Οντως, εχεις δικιο. Αντε τωρα να ξεστοκαρει κανενα You την G25 στα 100ευρω να τρεχουμε!
esertas Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 Εδώ έχει αυτή 166,10 όταν όλοι την έχουν 89 ευρό.
pigeon Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 Να ξανα-μανα-ρωτήσω κατι, εχει δοκιμάσει κανεις να κάνει παζάρια στο Πλαισιο; Μου ειπαν ορισμένοι οτι "δουλευει" το συστημα γιατι οι 9 στους 10 που ψωνίζουν νομιζουν οτι βρίσκονται σε παπουτσάδικο της Ερμου, οποτε πιανουν το λακριντι "κανε μας κάτι καλυτερο να το πάρουμε κτλ". Για κοιτάχτε το κι αυτο.. Προσωπικά δεν ψηθηκα με κατι για να ασχοληθώ σοβαρότερα.
vasilisga Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 και ποιος οριζει μεχρι ποσο θα πεσει η τιμη? ο υπαλληλος?
elise Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 το αποθεμα???? καλη τιμη παντως για την σαμσουνγ 20'' στα 169.... αξιζει
themis Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 Να ξανα-μανα-ρωτήσω κατι, εχει δοκιμάσει κανεις να κάνει παζάρια στο Πλαισιο; Μου ειπαν ορισμένοι οτι "δουλευει" το συστημα γιατι οι 9 στους 10 που ψωνίζουν νομιζουν οτι βρίσκονται σε παπουτσάδικο της Ερμου, οποτε πιανουν το λακριντι "κανε μας κάτι καλυτερο να το πάρουμε κτλ". Για κοιτάχτε το κι αυτο.. Προσωπικά δεν ψηθηκα με κατι για να ασχοληθώ σοβαρότερα. επειδή έχω φίλο που δούλευε παλια στο πλαίσιο να σου πω ότι ισχύει απολυτα αυτό. το πρώτο βήμα εκπτωσης είναι 5-10%. άμα πέσει σύρμα σε προιστάμενο κλπ μπορεί να σου γίνει και μέχρι 15%.
GeorgT. Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 καλα διάβαζα που λέγατε για τις παραγγελίες μεσω νετ για το πλαισιο αλλα τώρα το έζησα κ απο κοντά! Παραγγέλνω 2ο εβδομαδιαία ημερολόγια τα οποία ηταν κ ειναι άμεσα διαθέσιμα πριν μια βδομαδα κ κόλλησε η παραγγελιά στην επεξεργασία! Παραγγελνω 2ο αλλα εβδομαδιαια ημερολογια πριν 2 μερες κ χθες με περνουν τηλ οτι δεν εχουν το χρωμα που θελω οποτε κ δεχτηκα την αλλαγή! Παω σήμερα στο πλαισιο καλαμαριάς κ μου λεει οτι δεν εχει κρατημένη την παραγγελιά κ να πάω να δω κατω, οπου η υπάλληλος μου λεει οτι εχει ενα μονο κ μου φέρνει ενα ημερήσιο ημερολόγιο τεράστιων διαστάσεων στο ίδιο χρώμα! χωχωχω σε λιγο θα θέλανε να μου δώσουν καμιά τηλεόραση αντι για ημερολόγιο!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.