geioannou Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 περιεργο προβλημα στο εικονιδιο Local disk C: του my compyter. το δεν ανοιγει με double clik !!!! ενω εαν κανω δεξι clik/open, ανοιγει κανονικα. προφανος προκειτε για καποιο bag αλλα πως το φτιαχνω ?
thomasG4 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Πρωτα βαλε ενα antivirus να κανει scan για ιους,σβησε οτι ιους βρηκες,κανε επανεκκινηση και μετα ανοιξε το regedit πατα ctrl+F και γραψε "mountpoints2" και μετα διεγραψε ολο το φακελο,συνεχισε μεχρι να διαγραψεις ολα τα "mountpoints2".
geioannou Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 επειδη δεν ειναι το δικο μου μηχανημα και για να μην κανω κατι και με τρεχουν, αυτα τα mountpoints2 τι ειναι ? επισης εκανα shearch στο δικο μου και, σβυνω το φακελο mountpoints2 η το αρχειο που εχει μεσα ?
thomasG4 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 το φακελο σβησε.Τη λυση αυτη την βρηκα στο google και οι ολοι ελεγαν οτι λυθηκε το προβλημα τους ετσι.Το δοκιμασα και στον δικο μου υπολογιστη και δεν επαθε τιποτα.Αυτος ο ιος που προκαλεσε αυτο ειναι απο τι διαβασα ο autorun.inf.Για αυτο καλυτερα πρωτα καθαρησε τον υπολογιστη τον υπολογιστη απο τον ιο και μετα κανε αυτο που σου ειπα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.