Προς το περιεχόμενο

sapphire 5770 σχολια...

islas canarias

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
οχι δεν εχω δει "ambient occlusion" πουθενα! οθτε το εχω ακουσει ποτε :P

οκ τοτε ριξε το aa

βασικα αμα το δεις σου τρωει παραπολλες επιδοσεις σε επιλογη απο οτι οταν το εχεις off.

ειδικα στο battleforge αστα να πανε:P

Δημοσ.

παντως εχω παρατηρησει οτι το 2χΑΑ απο το off κανει τρελη διαφορα και ειναι κριμα να μην το βαλεις τουλαχιστον στο 2χ.

Δημοσ.

παντως κατι τρεχει εδω περα

σε αυτην την παλιατζουρα :P δεν μπορει να παιξει στα φουλ με aa

μηπως φταινε η driver εχεις βαλει τους καινουργιους που εχουνε βγει μεχρι τωρα??

Δημοσ.
παντως κατι τρεχει εδω περα

σε αυτην την παλιατζουρα :P δεν μπορει να παιξει στα φουλ με aa

μηπως φταινε η driver εχεις βαλει τους καινουργιους που εχουνε βγει μεχρι τωρα??

:P οκ με διαφορετικες ρυθμισεις αλλαζουν τα fps, 60 παντως σα του gta4 και wolfenstein δε πανε με τιποτα! μιλαμε ομως και για παιχνιδι με προγραμματισμο 5ετιας σε windows 7 χ64!

Δημοσ.

καλα δεν ειναι μονο αυτο το game που δεν πανε

γενικα υπαρχουνε παιχνιδια που σκωτονουνε οι σκιες

crysis,coh,σε παιχνιδια με ξεχωριστο ambient occlusion στις επιλογες και οχι μαζι με τις σκιες (δινει παραπανω σκιες στις γωνιες απο οτι θυμαμε)

καλα στο battleforge αστα να πανε....

ακομα και το grid αν ειχες nvidia απο τους driver που εχουνε κανει δουλεια σε μερικα παιχνιδια ειναι αστα να πανε οπωτε μην τα ριχνεις στην 5770..... :P

του χρονου με το καλο αμα βγουνε ποιο δυνατες καρτες θα τα δουμε με μια μονοπυρινη και αυτα :-)

---------- Προσθήκη στις 03:55 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 03:50 ----------

και ξεχασα να πω πως με 2πυρινο και gta4,dragon age χοντρο bottlneck με μια καλυτερα καρτα οποτε μια χαρα ειναι 5770

Δημοσ.
Το WoW με τερμα τα shadows ειναι πολυ πιο βαρυ απο το Crysis.......

εδω σου λεει πως με ολα φουλ ειχε 30 fps

στο crysis με ολα στα high + 1xaa και αν τα βγαλεις τα 30fps :P

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...