sozz Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 οχι δεν εχω δει "ambient occlusion" πουθενα! οθτε το εχω ακουσει ποτε οκ τοτε ριξε το aa βασικα αμα το δεις σου τρωει παραπολλες επιδοσεις σε επιλογη απο οτι οταν το εχεις off. ειδικα στο battleforge αστα να πανε
pcos Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 παντως εχω παρατηρησει οτι το 2χΑΑ απο το off κανει τρελη διαφορα και ειναι κριμα να μην το βαλεις τουλαχιστον στο 2χ.
S3ducer Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Οντως το 2χ aa εχει τρελη διαφορα απο το τιποτα κ τρωει 2-3 frames οποτε ειναι κριμα να μην 2χ aa τουλαχιστον
sozz Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 παντως κατι τρεχει εδω περα σε αυτην την παλιατζουρα δεν μπορει να παιξει στα φουλ με aa μηπως φταινε η driver εχεις βαλει τους καινουργιους που εχουνε βγει μεχρι τωρα??
Psycho_Warhead Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Tα Shadows απο το wow βγαλτα τελειως εχει κανει χαζομαρες η blizzard και ειναι καραβαρα...... (Η βαλτα στην πρωτη σκαλα).
islas canarias Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 παντως κατι τρεχει εδω περασε αυτην την παλιατζουρα δεν μπορει να παιξει στα φουλ με aa μηπως φταινε η driver εχεις βαλει τους καινουργιους που εχουνε βγει μεχρι τωρα?? οκ με διαφορετικες ρυθμισεις αλλαζουν τα fps, 60 παντως σα του gta4 και wolfenstein δε πανε με τιποτα! μιλαμε ομως και για παιχνιδι με προγραμματισμο 5ετιας σε windows 7 χ64!
Psycho_Warhead Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Μονο τα shadows να βγαλεις παει 60+ για πλακα.
sozz Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 καλα δεν ειναι μονο αυτο το game που δεν πανε γενικα υπαρχουνε παιχνιδια που σκωτονουνε οι σκιες crysis,coh,σε παιχνιδια με ξεχωριστο ambient occlusion στις επιλογες και οχι μαζι με τις σκιες (δινει παραπανω σκιες στις γωνιες απο οτι θυμαμε) καλα στο battleforge αστα να πανε.... ακομα και το grid αν ειχες nvidia απο τους driver που εχουνε κανει δουλεια σε μερικα παιχνιδια ειναι αστα να πανε οπωτε μην τα ριχνεις στην 5770..... του χρονου με το καλο αμα βγουνε ποιο δυνατες καρτες θα τα δουμε με μια μονοπυρινη και αυτα ---------- Προσθήκη στις 03:55 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 03:50 ---------- και ξεχασα να πω πως με 2πυρινο και gta4,dragon age χοντρο bottlneck με μια καλυτερα καρτα οποτε μια χαρα ειναι 5770
Psycho_Warhead Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Το WoW με τερμα τα shadows ειναι πολυ πιο βαρυ απο το Crysis.......
sozz Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Το WoW με τερμα τα shadows ειναι πολυ πιο βαρυ απο το Crysis....... εδω σου λεει πως με ολα φουλ ειχε 30 fps στο crysis με ολα στα high + 1xaa και αν τα βγαλεις τα 30fps
zvarthangalos Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 Εχω παρει την saphire ati 5770 1gb ποιους drivers να βαλω αυτους που ειναι στο cd η να κατεβασω τους νεοτερους απο το site της AMD?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.