Προς το περιεχόμενο

sapphire 5770 σχολια...

islas canarias

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επειδη πριν παρω την εν λογω καρτα ρωτησα πολυ (γιατι ανηκω στην κατηγορια ανθρωπων που για καποιο καιρο ειχα χασει επαφη με τεχνολογια και δεν ηξερα τι παιζει με τις καρτες γραφικων), και οσες περισσοτερες αποψεις ελαβα, τοσο περισσοτερο μπερδευτηκα (αλλος ελεγε θα χρειαστω καλυτερη οθονη, αλλος ελεγε θα πρεπει να παρω καλυτερο cpu και αλλος οτι θα επρεπε να παρω καλυτερο mobo) θελω να πω οτι:

Η καρτα ειναι απαιχτη και ακομα με pc 3ετιας (εχω intel E6850 και asus mobo P5K) παιζει wolfenstein, crysis, modern warfare 2 σε υψηλη αναλυση, ΤΕΛΕΙΑ!!! ιδιαιτερα τα πρωτα, σε 1920χ1080!!!

Το ιδιο ακριβως και με μια παλια LG 17'' (4:3) και με μια καινουρια LG 23'' (16:9)

Αυτα προς βοηθεια συμφορουμιτων! :-)

Δημοσ.

χαχαχααχα ξεχειλισε το τοπικ απο τον ενθουσιασμο σου φιλε!!!! καλοριζικη η 5770

μια επισημανση μονο. καθε προταση γινεται για την πληρεστερη εκμεταλλευση του hardware προς αγορα. να εχεις υποψιν παντα αυτα που επισημανθηκαν στην συζητηση που ανοιξες για την αγορα. και τελος το ποσο μας ικανοποιει κατι ειναι υποκειμενικο.

αλλα εφοσον εσυ το χαιρεσαι εμενα μου περισσευει!!!

Δημοσ.
χαχαχααχα ξεχειλισε το τοπικ απο τον ενθουσιασμο σου φιλε!!!! καλοριζικη η 5770

μια επισημανση μονο. καθε προταση γινεται για την πληρεστερη εκμεταλλευση του hardware προς αγορα. να εχεις υποψιν παντα αυτα που επισημανθηκαν στην συζητηση που ανοιξες για την αγορα. και τελος το ποσο μας ικανοποιει κατι ειναι υποκειμενικο.

αλλα εφοσον εσυ το χαιρεσαι εμενα μου περισσευει!!!

ετσι ετσι!! δεν λεω τιποτα κακο, απλα καμια φορα υπαρχει και το paralysis from analysis. γι αυτο το λογω εκφραζω την αποψη οτι δε χρειαζεται καινουριο / τρελο συστημα για να παιξει κανεις καλα fps!

Δημοσ.

GTA4 δοκίμασες?

έχει να κάνει και με το game.

το μάτι θεωρεί καλά fps και τα 24 αφού εκεί γυρίζονται και οι ταινίες. αλλα όταν δεις σε 60fps τότε αρχίζεις να αναρωτιέσαι μήπως πριν ήσουν τυφλός! :D

δεν προσπαθώ να σου αναιρέσω τη βιωματική σου εμπειρία. εξάλλου όπως λένε και οι γέροντες, η αγάπη είναι βίωμα, τα υπόλοιπα μονο λόγια και φιλοσοφίες

Δημοσ.

ναι, GTA4 επισης τρεχει ανετα, οχι ομως σε 1920χ1080. το αξιοπεριεργο οτι σερνεται στα 30fps (με full ολα) το WoW αλλα ως γνωστον αυτο ειναι cpu oriented παιχνιδι!

Δημοσ.
ετσι ετσι!! δεν λεω τιποτα κακο, απλα καμια φορα υπαρχει και το paralysis from analysis. γι αυτο το λογω εκφραζω την αποψη οτι δε χρειαζεται καινουριο / τρελο συστημα για να παιξει κανεις καλα fps!

ναι ισχυει καποιες φορες αυτο. απλα οταν συνθεσεις ενα καλο συστημα τωρα εξαγοραζεις καποια χρονια παραπανω αξιοπρεπους επιδοσης, 2 το πολυ και με το ζορι πιστευω.

προσωπικα κραταω το συστημα μου μια πενταετια με ενδιαμεσες αναβαθμισεις απο 50-200 ευρω μαξιμουμ το χρονο και οχι παντα. ετσι φτανω στα 5 χρονια να αλαξω τα απολυτως απαραιτητα.

Δημοσ.
ναι, GTA4 επισης τρεχει ανετα, οχι ομως σε 1920χ1080. το αξιοπεριεργο οτι σερνεται στα 30fps (με full ολα) το WoW αλλα ως γνωστον αυτο ειναι cpu oriented παιχνιδι!

Πολυ περιεργο φορματ reinstall drivers δοκιμασες?

Και οχι δεν φταιει ο cpu λολ.

Δημοσ.
α για αυτο λες εγω νομιζω για το gta 4 :whistle:

βασικα 30 στο wow :fear:

λοιπον εδω snapshots απο gta4, wow και wolfenstein, (το wow σε full ολα). το wow δειχνει 34fps, το gta4 δειχνει 63fps.

wow2010011619000264.th.jpg

wolf22010011619005738.th.jpg

wolf22010011619003264.th.jpg

gtaiv2010011618565342.th.jpg

gtaiv2010011618563944.th.jpg

Δημοσ.
ναι οκ πειραματιζομαι με διαφορα. επειδη ειμαι αρρωστος με το wow ομως, με ενοχλει αυτο το 34 ;-)

εχεις δοκιμασει να ριξεις aa???

και αν εχει επιλογες να την κανεις off

ambient occlusion δεν ξερω αμα το εχει αλλα αν υπαρχει αυτο θα φταιει ;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...