tsadler Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 καλημερα προκειται να περασω απο xp 32 bit σε win 7 64 bit και εχω παρατηρησει οτι αρκετοι συμφορουμητες επιλεγουν να αγορασουν τα νεα win 7 παρα να τα κατεβασουν σπασμενα απο καποιο σαιτ. απο οτι καταλαβαινω προφανως προκειται για τα live updates και οχι μονο... αυτο που θελω να ρωτησω ειναι πρακτικα ποσο σημαντικα ειναι τα updates των 7 και αν μπορω να τα λειτουργω η οχι με απενεγοποιημενη την διαδικασια αυτη. κοινως τι κερδιζω εχωντας γνησια 7 περαν του γεγονοτος οτι δεν ειμαι παρανομος??? με το θεμα αυτο δεν προσπαθω να προτρεψω κανενα στην ληψη παρανομου λογισμικου και θα παρακαλεσω να μην δινουμε απαντησεις του στυλ ''κατεβασε τα σπασμενα απο εδω, τζαμπα ειναι, κτλ κτλ'' ευχαριστω
papahlamidas Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Εάν θες να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο αγόρασε τα γνήσια. Μπορεί να χάσεις σε χρήματα αλλά θα κερδίσεις σε χρόνο με τον κάθεσαι κάθε φορά να δεις μήπως σε κλειδώσουν επειδή βρήκανε ότι τα έχεις σπασμένα και να κάθεσαι να βρεις το επόμενο crack να σου τα ξεκλειδώσει. Ως γνωστόν ο χρόνος είναι χρήμα
tsadler Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 φιλε papahlamida δεν διαφωνω οτι εχεις το κεφαλι σου ησυχο με γνησια προγραμματα. αν και αρκετα εχουν απαγορευτικο κοστος. απλα θελω να μαθω λειτουργικα πως επηρεαζονται τα 7 χωρις updates.
peravrexei Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Tο πρώτο update που μου έκαναν τα 7 με την εγκατάσταση ήταν των driver της κάρτας ήχου ( soundblaster 7.1) και κάρτας γραφικών. Αν είχα κάνει disable τα update άντε τρέχα γύρευε driver συμβατούς με αυτές τις κάρτες θα έβρισκες μετά από ψάξιμο αλλά γλύτωσα την φασαρία.
tolis_01 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Ουσιαστικά με τα updates γλιτώνεις από πολλά malware threats (αφού κλείνουν αρκετές τρύπες ασφαλείας) και δεν χρειάζεσαι βαριά antivirus για να αισθάνεσαι ασφαλής. Αν δεν σε ενδιαφέρει η ελληνική γλώσσα, δεν εδώ: http://www.hardshop.gr/shop/item.asp?itemid=15614&catid=664 μόνο 65 ευρώ
tsadler Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Ουσιαστικά με τα updates γλιτώνεις από πολλά malware threats (αφού κλείνουν αρκετές τρύπες ασφαλείας) και δεν χρειάζεσαι βαριά antivirus για να αισθάνεσαι ασφαλής.Αν δεν σε ενδιαφέρει η ελληνική γλώσσα, δεν εδώ: http://www.hardshop.gr/shop/item.asp?itemid=15614&catid=664 μόνο 65 ευρώ πολυ καλη η προσφορα αλλα 32 μπιτ. στα xp ειχα για πολλα χρονια κλειστα τα updates και ποτε δεν ετυχε κατι σε malware ktl μολις τα ανοιξα παρατηρησα οτι το συστημα αλλου βαραινε και αλλου πηγαινε καλυτερα. θεωρω παντως την τιμη των 7 κακη. πιστευω οτι στα 65 ευρω αρχικη οπωςτης προσφορας θα ηταν οτι πρεπει
Γιάννης Platano Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Να προσθεσω για τα update οτι καποια antivirus οπως το NOD32 που εχω για να κανουν ενημερωση ζητανε και windows update μερικες φορες.
Th3Beh0ldeR Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Εννοείται πως τα windows updates είναι σημαντικά μιας και μπαλώνουν πολλά κενά ασφαλείας που προκείπτουν και όχι μόνο. Αλλά απο πού άκουσες ότι τα "σπασμένα" δεν κάνουν updates?
Γιάννης Platano Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Εννοείται πως τα windows updates είναι σημαντικά μιας και μπαλώνουν πολλά κενά ασφαλείας που προκείπτουν και όχι μόνο.Αλλά απο πού άκουσες ότι τα "σπασμένα" δεν κάνουν updates? Αν ενοεις εμενα δεν ειπα οτι δεν κανουν αλλα καποια update μπορει να ειναι πονηρα για ελεγχο αυθεντικοτητας και να δημιουργησουν προβλημα.
Th3Beh0ldeR Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Αν ενοεις εμενα δεν ειπα οτι δεν κανουν αλλα καποια update μπορει να ειναι πονηρα για ελεγχο αυθεντικοτητας και να δημιουργησουν προβλημα. Αυτό που λες ισχύει όντως. Τουλάχιστον στα windows xp είχαν βγάλει κάπου στο 2008 ένα update που έκανα έλεγχο αυθεντικότητας αλλά το έλεγε και στο όνομα του και απλά δεν το κατέβαζες(windows genuine advatage λεγόταν). Στα windows 7 δεν έχει βγει μέχρι στιγμής κάτι τέτοιο. Υπάρχουν και ρίσκα δεν λέω.
Γιάννης Platano Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Αυτό που λες ισχύει όντως. Τουλάχιστον στα windows xp είχαν βγάλει κάπου στο 2008 ένα update που έκανα έλεγχο αυθεντικότητας αλλά το έλεγε και στο όνομα του και απλά δεν το κατέβαζες(windows genuine advatage λεγόταν). Στα windows 7 δεν έχει βγει μέχρι στιγμής κάτι τέτοιο. Υπάρχουν και ρίσκα δεν λέω. Σε pc φιλης που τα ειχα βαλει εγω σπασμενα με ελευθερα update εβγαλε μυνημα για ....θυμα παρανομου λογισμικου...Ευτυχως βρηκα λυση.
Th3Beh0ldeR Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Σε pc φιλης που τα ειχα βαλει εγω σπασμενα με ελευθερα update εβγαλε μυνημα για ....θυμα παρανομου λογισμικου...Ευτυχως βρηκα λυση. HAHA η microsoft σε κάτι τέτοια μυνήματα δεν υπάρχει. Θύμα είμαι και εγώ με εκμεταλέυτηκαν, ήμουν μικρός δεν ήξερα Πέρα από την πλάκα αν έχεις τα Updates να κατεβένουν αλλά να μην εγκαθίστανται αυτόματα δεν πρόκειται να υπάρξει ποτέ πρόβλημα(τουλάχιστον με τα τώρα δεδομένα)
nickarmy Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Ουσιαστικά με τα updates γλιτώνεις από πολλά malware threats (αφού κλείνουν αρκετές τρύπες ασφαλείας) και δεν χρειάζεσαι βαριά antivirus για να αισθάνεσαι ασφαλής.Αν δεν σε ενδιαφέρει η ελληνική γλώσσα, δεν εδώ: http://www.hardshop.gr/shop/item.asp?itemid=15614&catid=664 μόνο 65 ευρώ είναι dsp άρα πρέπει να πάρεις υπολογιστή απο εκέι για να σου κάνουν την <<εκτωση>>
Γιάννης Platano Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 είναι dsp άρα πρέπει να πάρεις υπολογιστή απο εκέι για να σου κάνουν την <<εκτωση>> Τουλαχιστον για Πλαισιο , eshop και αλλα μαγαζια που ξερω δεν ισχυει ουσιαστηκα αυτο. Εχω αγορασει γαι μενα και φιλους 4 windows 7 dsp χωρις να παρω υπολογιστη. Καπου ειχα διαβασει οτι αυτο γινεται με την σιωπηρη ανοχη της microsoft για Ελλαδα για να περιοριστει η πειρατεια.
tsadler Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2010 αυτοπαντως που καταλαβαινω ειναι οτι η εκμεταλλευση παει συννεφο. με τοσο μεγαλη αγορα ειναι αδιανοητο να δινουν τα 7 σε τετοια τιμη. εχουν γινει μονοπωλιο ομως και δεν τους καιγεται καρφι οσον αφορα τα updates, εχει παθει κανεις το οποιοδηποτε προβλημα γιατι δεν τα ειχε ον? εμενα τουλαχιστον δεν επεσε τιποτα τετοιο στην αντιληψη μου οσο τα ειχα οφφ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.