koromilo Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Παιδιά είμαι καινούριος εδώ και έπεσε στο μάτι μου αυτό με τα Backtrack ακούστε το πρόβλημα μου..έχω το Backrack4.. έχω και την RTL8187B ασύρματη κάρτα..Προσοχή RTL8187B, όχι σκέτο RTL8187 χωρίς το B, αλλά με το B στο τέλος.... Είναι συμβατή με αυτά που θέλουμε?(Aircrack&τέτοια..) τρέχω το backtrack στο VMware μέσο vista για να ξέρετε.. παρακαλώ βοηθήστε αν ξέρετε κάτι.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Gi0 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Moderators Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Παιδιά είμαι καινούριος εδώ και έπεσε στο μάτι μου αυτό με τα Backtrack ακούστε το πρόβλημα μου..έχω το Backrack4..έχω και την RTL8187B ασύρματη κάρτα..Προσοχή RTL8187B, όχι σκέτο RTL8187 χωρίς το B, αλλά με το B στο τέλος.... Είναι συμβατή με αυτά που θέλουμε?(Aircrack&τέτοια..) τρέχω το backtrack στο VMware μέσο vista για να ξέρετε.. παρακαλώ βοηθήστε αν ξέρετε κάτι.. Eνα search στα forums τους θα σου λυσει την απορια.Το συγκεκριμενο chipset φαινεται να λειτουργει-με μια υποσημειωση-αν δεις εδω http://backtrack.offensive-security.com/index.php/HC\ Επισης μια σημειωση για οσους θελουν να χρησιμοποιησουν το wireless κομματι του backtrack μεσω καποιας vm.Δεν ξερω ακομα τι παιζει με το 4(αν και φανταζομαι πως μια απτα ιδια θα ειναι)αλλα για τις προηγουμενες εκδοσεις ισχυει το παρακατω. VMWare or any other virtualisation software generally does not allow backtrack 2 or 3 or any other OS as guest to operate fully with any devices that are not USB which also includes wireless devices. Do not ask for support when using VMWare or any other virtualisation software when you have either: PCI/PCI-E/PCMCIA/MINI-PCI/MINI-PCIe/EXPRESS CARD and that you want virtualisation support in either #remote-exploit or the forum as this is beyond our control. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Η καρτα ειναι usb ή οχι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koromilo Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 http://backtrack.offensive-security.com/index.php/HC\ VMWare or any other virtualisation software generally does not allow backtrack 2 or 3 or any other OS as guest to operate fully with any devices that are not USB which also includes wireless devices. Δεν μου ανοίγει το λινκ Η καρτα ειναι usb ή οχι? Είναι Usb η κάρτα δικτύου μου.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.