Προς το περιεχόμενο

Δεν κλείνει το pc μου!!!!

bachtis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εεεε, αυτό βασικά.... Πατάω shutdown και επανεκκινεί κι αναγκάζομαι να το κλείνω από το κουμπί... Τι φταίει και btw χαλάει το μηχάνημα που το κλείνω από το κουμπί;;

Δημοσ.

Φίλε μου αυτό έπαθα και εγώ μόλις άλλαξα ποντίκι. Θα πας διαχείριση

συσκευών, ποντίκι,διαχείριση ενέργειας και θα ξετσεκάρεις την επανενεργοποίηση του υπολογιστή.

Ελπίζω να λυθεί το πρόβλημα σου.

Δημοσ.

Όντως άλλαξα ποντίκι!!! Αλλά δε βρίσκω αυτό που λες... Έχω αγγλικά windows, πάω device manager έ; Βρήκα το ποντίκι πατάω properties... Μετά;;

Δημοσ.
Όντως άλλαξα ποντίκι!!! Αλλά δε βρίσκω αυτό που λες... Έχω αγγλικά windows, πάω device manager έ; Βρήκα το ποντίκι πατάω properties... Μετά;;

devicε manager - mouse - hardware - properties - power managment

Δημοσ.

control panel - hardware and sound - device manager - mouse and other pointing devices - HID-compliant mouse - power management.

Ξετσεκάρεις την επιλογή Allow this device to wake the computer

Ακολουθείς τα βήματα και είσαι εντάξει.

Δημοσ.

Όταν πατάς το κουμπί, κάνει shutdown το σύστημα ή κλείνει απότομα;

Αν κλείνει αμέσως, δεν είναι και ότι καλύτερο.

1. Πήγαινε Start->Run (WINDOWS+R) και δώσε το παρακάτω

powercfg.cpl
Πάτα Enter και πήγαινε στην καρτέλα ADVANCED.

Στο κάτω μέρος έχει ένα drop down menu που λέει τι θα γίνεται αν κάνεις κλείσιμο του υπολογιστή, φρόντισε να είναι Shutdown.

2. Πάλι στο run και δώσε

Sysdm.cpl
στην καρτέλα Advanced, πάτα στο Start Up and Recovery και ξετσεκάρισε στο System Failure το Automatically Restart.

3. Αν έχεις το Roxio Easy CD Creator 5.0, σούταρε το. Έχουν αναφερθεί προβλήματα με τα XP.

Βάλε πιο καινούργια έκδοση ή άλλο πρόγραμμα εγγραφής. Δες ΕΔΩ.

4. Δώσε στο run το παρακάτω:

shutdown /f
τι κάνει;

Δοκίμασε τα παραπάνω και πες τι έγινε.

Δημοσ.

Όταν για κάποιο λόγο κάποτε εμένα δεν έκλεινε τo pc(vista)

πέρασε 1 ώρα και έλεγε γίνεται αποσύνδεση έκανα το παρακάτω..

εκεί που έλεγε γίνεται αποσύνδεση κράτησα πατημένο το κουμπί που κλείνει,όχι όμως μέχρι να με βάλει σε stand by το λαπτοπ πάτα το μέχρι να σβήσει εντελώς..

μετά μπες σε safe mode και κλείστο απο εκεί..

απο τοοτε ποτέ δεν μου τι ξανά έκανε

Δημοσ.

Με έβγαλε σε μια οθόνη που με ρώταγε αν ήθελα να μπω ως χρήστης κι εγώ πάτησα shut down και μου έβγαλε μία οθόνη με system failure κι έκανα reset...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...