bachtis Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Εεεε, αυτό βασικά.... Πατάω shutdown και επανεκκινεί κι αναγκάζομαι να το κλείνω από το κουμπί... Τι φταίει και btw χαλάει το μηχάνημα που το κλείνω από το κουμπί;;
alex.de Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Φίλε μου αυτό έπαθα και εγώ μόλις άλλαξα ποντίκι. Θα πας διαχείριση συσκευών, ποντίκι,διαχείριση ενέργειας και θα ξετσεκάρεις την επανενεργοποίηση του υπολογιστή. Ελπίζω να λυθεί το πρόβλημα σου.
bachtis Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Όντως άλλαξα ποντίκι!!! Αλλά δε βρίσκω αυτό που λες... Έχω αγγλικά windows, πάω device manager έ; Βρήκα το ποντίκι πατάω properties... Μετά;;
guido Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Όντως άλλαξα ποντίκι!!! Αλλά δε βρίσκω αυτό που λες... Έχω αγγλικά windows, πάω device manager έ; Βρήκα το ποντίκι πατάω properties... Μετά;; devicε manager - mouse - hardware - properties - power managment
bachtis Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Παιδιά σε ποια από τις 3 καρτέλες;;
alex.de Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 control panel - hardware and sound - device manager - mouse and other pointing devices - HID-compliant mouse - power management. Ξετσεκάρεις την επιλογή Allow this device to wake the computer Ακολουθείς τα βήματα και είσαι εντάξει.
bachtis Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 Παιδιά τα χp δεν έχουν τέτοιο πράγμα... Ρώτησα κι άλλους
micos000 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Όταν πατάς το κουμπί, κάνει shutdown το σύστημα ή κλείνει απότομα; Αν κλείνει αμέσως, δεν είναι και ότι καλύτερο. 1. Πήγαινε Start->Run (WINDOWS+R) και δώσε το παρακάτω powercfg.cplΠάτα Enter και πήγαινε στην καρτέλα ADVANCED.Στο κάτω μέρος έχει ένα drop down menu που λέει τι θα γίνεται αν κάνεις κλείσιμο του υπολογιστή, φρόντισε να είναι Shutdown. 2. Πάλι στο run και δώσε Sysdm.cplστην καρτέλα Advanced, πάτα στο Start Up and Recovery και ξετσεκάρισε στο System Failure το Automatically Restart. 3. Αν έχεις το Roxio Easy CD Creator 5.0, σούταρε το. Έχουν αναφερθεί προβλήματα με τα XP. Βάλε πιο καινούργια έκδοση ή άλλο πρόγραμμα εγγραφής. Δες ΕΔΩ. 4. Δώσε στο run το παρακάτω: shutdown /fτι κάνει;Δοκίμασε τα παραπάνω και πες τι έγινε.
kotsaris03 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Όταν για κάποιο λόγο κάποτε εμένα δεν έκλεινε τo pc(vista) πέρασε 1 ώρα και έλεγε γίνεται αποσύνδεση έκανα το παρακάτω.. εκεί που έλεγε γίνεται αποσύνδεση κράτησα πατημένο το κουμπί που κλείνει,όχι όμως μέχρι να με βάλει σε stand by το λαπτοπ πάτα το μέχρι να σβήσει εντελώς.. μετά μπες σε safe mode και κλείστο απο εκεί.. απο τοοτε ποτέ δεν μου τι ξανά έκανε
bachtis Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2010 Με έβγαλε σε μια οθόνη που με ρώταγε αν ήθελα να μπω ως χρήστης κι εγώ πάτησα shut down και μου έβγαλε μία οθόνη με system failure κι έκανα reset...
gamemaniac Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 δοκιμασες να το κλείσεις απο safe mode ?
bachtis Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 Το εχω ήδη κάνει όταν έκανα έλεγχο στο pc, αλλά...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.