Προς το περιεχόμενο

Hitman 2

secrettboy

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

<blockquote><font class="small">Quote privateer:</font><hr> Einai poly kalo game arkei na to paikseis etsi opws sxediasthke.Dhladh me stealth kai xwris na to paizeis John Rambo. :) <hr /></blockquote>

:D :) B)

Mipws mporeis na mou peis an einai styl Max Payne to paixnidi giati skopevw na to parw...

Δημοσ.

parto axizei! To termatisa sxetika sintoma (sto normal) alla ehei orees apostoles an kai se kapoia fasi se xeneronei sto styl na sou balei p.x. kapou prin to telos mia entelos gelia apostoli... emena pali mou fanike para poly efkolo...mipos eprepe na to pezo sto hard?

pantos gia osous to ehoun prohorisei, ekeines oi apostoles sti rossia sta xionia den "karalene"??? balistra - dioptra kai agios o theos!!!

Δημοσ.

megies! have a good gaming time!

btw... esy eidika sniper tha porotheis me to game afou se ekopsa kai ligo "camper"... i kano lathos? :smirk: :smirk: :smirk:

Δημοσ.

e nai sta atoma pou tous aresoun ta grigora FPS games to hitman tous xeneronei giati einai argo... thellei pio poly stratigiki kai skepsi para...na arpaxeis ta opla kai na bgeis kai na pirobolas opoion briskeis mprosta sou.

I mageia tou paihnidiou einai na perpatas arga arga, na krybesai, na allazeis rouxa gia na min se anagnorizei o ehthros, na anebeneis se psilous pirgous kai me to sniper na skotoneis ena stratigo anamesa se 5-10 kai parapano atoma, 2-3 km makria!

Giafto alloste to lene kai Hitman! Allios tha to legane Hitmen :)

Δημοσ.

Kanenas re paidia??? Voitheiaaaaaa...!!!

Den to vriskw to gam...kleido!!!

Einai i apostoli pou skotwneis ton trito general sti Rwsia kai eleftherwneis ena aixmalwto. Skotwsa ton general alla tin porta de mporw na tin anoiksw...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...