korakizx Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 To πισι εδω και καιρο κανει restart απο μονο του σε random στιγμες,οταν ειμαι στο ιντερνετ οταν βλεπω εργα ακομα και οταν δεν κανω τιποτα.Εχω κοιταξει για ιους εχω αλλαξει πολλα antivirus και ουτε ενα βρηκε καπιον ιο.Επισης εχω κανει δυο φορες format και χωρις καν να ειμαι στο internet μου εχει τυχει μετα απο εγκατασταση των windows να γινεται restart.Εχω windows xp service pack 3,και απο οτι εχω δει οι θεμοκρασιες ολων των εξαρτηματων στο κουτι ειναι μια χαρα.Εχω καθαρισει το εσωτερικο του κουτιου οπως τα ανεμιστερακια τοσες φορες αφου αναρωτιεμαι οτι ειναι πιο καθαρο και απο εμενα.Με έχει ξενερωσει να γράφω ολοκληρο κειμενο στο word και στα καλα καθουμενα να χανονται ολα απο ενα restart.Αμα μπορειτε βοηθηστε με να λυσω αυτο το προβλημα.Ευχαριστω.
korakizx Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Εχω αλλαξει τις μνημες αλλα και παλι τα ιδια.
caution Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 ...βρε κάνε ένα memtest ΛΕΜΕ - τσάμπα είναι
cosmos000 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 μνημες όπως λένε οι προλαλήσαντες ή τα φτύνει το τροφοδοτικό.
korakizx Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 ...βρε κάνε ένα memtest ΛΕΜΕ - τσάμπα είναι Memtest85 ή απλά Memtest;
caution Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 http://www.memtest86.com/download.html και άφησέ το να κάνει μερικές loopες - αν δεν δεις κόκκινα, επανερχόμαστε
d3m0n Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Bootable memtest,από τα windows δεν λέει κάτι..
cosmos000 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 http://memtest.software.informer.com/ εδώ σε .exe να το τρέξεις κατευθείαν.
d3m0n Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Bootable το memtest καλύτερα,γιατί σε windows περιβάλλον ένα μεγάλο μέρος των μνημών έχει δεσμευτεί από τα windows και δεν μπορεί το memtest να τις ελέγξει. Ενώ με bootable τις ελέγχει 100%..
pantelisgeor Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Καλησπέρα και από μένα. Δοκίμασα και εγώ το memtest γιατί έχω παρόμοιο πρόβλημα και μου βγάζει error ''can't store data correctly κλπ''.. υπάρχει τρόπος να διορθωθεί αυτό ή πρέπει να αντικαταστήσω τις μνήμες?
derizio Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Και σε εμενα, στο pc ενος φιλου που μου εδωσε να του το φτιαξει, κανει τοσο συχνα restart που δεν παιζει να μπορεσω να τρεξω το προγραμματακι. Λεω καταρχην να του αλλαξω ενα τροφοδοτικο και μετα βλεπω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.