akpe Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2003 Μιά και τώρα τελευταία το live broadcasting, κυρίως μέσω shoutcast έχει επιτυχία, θα ήθελα να ζητήσω την άποψή σας περι δημιουργίας ενός "insomniac" online ραδιοφώνου στο οποίο παραγωγοί θα είμαστε όλοι εμείς οι insomniacs. Όσο για το τί θα περιέχει; μουσικούλα (εννοείται), ενημέρωση σχετικά με τεχνολογικά και λοιπά νέα, συζήτηση των θεμάτων του forum και άλλα. Η διαδικασία για να κάνει κάποιος εκπομπή είναι πανεύκολη, και δέν χρειάζεται τίποτα άλλο απο winamp, 2-3 plugins, και μιά απλή σύνδεση 56k+. Όσο για το γνωστό πρόβλημα των "κενών" που εμφανίζονται όταν ακούει/κάνει broadcast κάποιος απο 56ρι; Το μόνο που χρειάζεται, και πιθανόν να είναι λίγο δύσκολο να βρεθεί, είναι ένας υπολογιστής, κάπου (κατα προτίμηση σε uni, εννοείται με την συναίνεση οποιουδήποτε υπευθύνου!) με γρήγορη γραμμή ο οποίος να είναι 24/7 online, ωστε να στηθεί εκεί ο server. Ο παραγωγός στέλνει στον server, ο οποίος απο εκεί στέλνει στους ακροατές, επιτυγχάνοντας έτσι εξάλειψη των "κενών" αυτών (με αυτόν τον τρόπο έχω πετύχει 4ωρο "onair" χωρίς ούτε ένα κενό απο 12 ακροατές!) Θα το πρότεινα ανεπιφύλαχτα...όσοι έχουν ακούσει μερικές εκπομπούλες που έχω κάνει για το #insomnia ξέρουν τί εννοώ Περιμένω τις απόψεις σας
Haros Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2003 Akpe egw xereis oti eimai mesa... Pisteyw pws poly tha einai mesa.. To mono problhma einai poy tha broyme grhgoro server kata protimhsh panephsthmioy... Pantos gia na enhmerwsw kai toys alloys pragmatika den einai tipota... to winamp 2-3 plugins kai eimaste onair! Mexri kai egw poy exw mia athlia 56k syndesh ekana ekpomph aneta xwris problhma.... kai akoma mporoysa na akoysw tis theikes ekpompes toy akpe :) Server kai ola ta alla ginonte
Cristina Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2003 ΤΡΕΛΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!! Αντώνη... Για μένα ξέρεις hehehe Ποιός έχει άκρες όμως;;;
paravoid Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2003 mesa kai na boithiso oso mporo! (an kai den kano gia paragogos to leo apo tora;p) einai eksairetiki idea (kai to radio tou akpe einai idi para poli kalo:P)
Haros Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2003 Wraia re paidia oloi eimaste mesa (opws htan anamenwmeno alloste ) Grhgoro server poy tha broyme.. Kamia idea?
pios? Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2003 Kai egw tha goustara alla i sindesi mou me vazei me 31.200 GMT!!!!!
mindtrapper Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2003 mesa... gia grigoro server isos an kapoios exei gnosto se net cafe na ginei kati. sto uni mou to brady tous kleinoun opote gia 24/7 den paizei... kammia idea??
HaPagan Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2003 Παιδιά είμαι και εγώ μέσα για παραγωγός . Όντως έχω ακούσει τον akpe στο #insomnia και είναι πολύ ωραία .
Cristina Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2003 Αναρωτιέμαι... Αν όλοι γίνουμε παραγωγοί, ποιος θα μας ακούει χιχιχι
HaPagan Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2003 <blockquote><font class="small">Quote Cristina:</font><hr> Αναρωτιέμαι... Αν όλοι γίνουμε παραγωγοί, ποιος θα μας ακούει χιχιχι <hr /></blockquote> Χριστίνα θα ακούμε τους εαυτούς μας !!! Χιχιχι ! Παιδιά πάντως σοβαρά τώρα είναι καλή φάση . Μην τα παρατήσουμε ! Δώστε links για ότι πρόγραμμα χρειάζεται για να κάνουμε εκπομπή . Να κανονίσουμε αρχικά μια ομάδα 4-5 υπεύθυνων και σιγά - σιγά να ξεκινήσουμε . Τι λέτε ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.