PaidiThauma Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 ετρεχα κανονικα το Java Creator. τωρα ομως τισ τελευταιες μερες που το χρησιμοποιω μου βγαζει ενα Error οταν κανω Compile ή οταν τρεχω τον κωδικα(ακομα και με λαθος compile) μου βγαζει αυτο.. #0291 Detected Invalid jcreator.exe signature. Please reinstall the product. ομως απο κατω μου λεει Proccess completed. :S το ξανακανω εγατασταση και δουλεβει μια χαρα οταν το τρεχω αμεσως μετα την εγκατασταση.(πριν το κλεισιμο "run JC") οταν βγενω και ξαναμπαινω το ιδιο. το εκανα πολλες φορες.. κανενα αποτελεσμα. το εκανα και unistall και μετα install. παλι τιποτα. τι επαθε??? (το προγραμμα το πηρα απο τον καθηγητη μου στην σχολη.(πληροφορικη) ειναι το παλιο νομιζω (1.6.0_03 λεει.αυτο ειναι?) αμα μου δωσετε και κανα link για upgrade να χρησιμοποιησω..:]
computeras13 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Αν θες μπορείς να κατεβάσεις την τελευταία έκδοση από την επίσημη ιστοσελίδα εδώ. Αλλιώς θα μπορούσες να χρησιμοποιήσεις το Netbeans το οποίο συμπαθώ και χρησιμοποιώ και εγώ Το βρίσκω κλάσεις ανώτερο από το jcreator.
PaidiThauma Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 μου στειλαν σε Link τωρα το Java Creator 4.5 Pro. και παλι το ιδιο.:/ οσο για το Netbeans δεν ξερω. αρχιζα να συνηθιζω Creator.:]
virxen75 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 δοκίμασε να κάνεις online scan με antivirus
computeras13 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Γιατί δεν δοκιμάζεις να κατεβάσεις το δωρεάν και όχι το pro από την επίσημη σελίδα να δεις αν σου δημιουργεί και αυτό πρόβλημα; Μπορεί να είναι κάποιο πρόβλημα με το crack που χρησιμοποιείς για το pro.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.