ixthy Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 Σαφώς και το hibernate δεν τρώει τίποτα! Ούτε πόρους, ούτε σπόρους, ούτε ηλιόσπορους!
DDoS Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 το hibernate χρησιμοποιει αυτο που λεγετε various cache implementation για να κανει optimization στο read/write performance. Αυτο καταναλωνει συνεχεια πορους απο το συστημα και δουλευει και με priority=1.
Moderators Gi0 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 Moderators Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 το hibernate χρησιμοποιει αυτο που λεγετε various cache implementation για να κανει optimization στο read/write performance. Αυτο καταναλωνει συνεχεια πορους απο το συστημα και δουλευει και με priority=1. Mηηηπως εννοεις το prefetch?Γιατι το hibernate κατι αλλο κανει.
GCMH Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 @DDoS: Και γιατί να το κάνει αυτό; Από την στιγμή που πατήσεις το κουμπί για να γίνει το Hιbernate, το λειτουργικό απλά αποθηκεύει τα περιεχόμενα της μνήμης στον σκληρό στο αρχείο hyberfil.sys και τέρμα... Τι δουλειά έχει το readwrite opt και τα υπόλοιπα; Να προσθέσω και εγώ... Μήπως το μπερδεύεις με το Prefetch ή/και το Superfetch;
GCMH Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 Και όμως. Μπερδεύεις την τεχνολογία Hibernate, η οποία αφορά κάποιο νέο τρόπο (; ) διαχείρισης μιας βάσης δεδομένων ((; ) αν ασχολείται με SQL κάτι τέτοιο θα είναι), με το Hibernation το οποίο είναι μια λειτουργία των λειτουργικών μας και αφορά την διαχείριση της ενέργειας... Άλλο το ένα και άλλο το άλλο... Αλλιώς βρες μια σύνδεση (λινκ) με αυτό που λες και μοιράσου το μαζί μας, να μάθουμε και κάτι καινούριο... Υ.Γ. Συγγνώμη konefsta που εκτροχιάσα λιγάκι την συζήτηση . Τσέκαρε τη μνήμη με memtest να φύγει και αυτή η περίπτωση.
Moderators Gi0 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 Moderators Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 οχι ρε παιδια δεν το μπερδευω Φυσικα και το μπερδευεις.
hackerW32 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 εγω αυτο το ειχα παθει οταν ειχα βαλει τον σκληρο να απενεργοποιείτε μετα απο λιγο χρονο και μολις πιγενε να παρει μπρος ο σκληρος το pc παγωνε...
konefsta Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 εως τωρα ολα καλα , απο χθες που λειτουργω το pc δεν παρουσιαστηκε προβλημα
konefsta Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 και ομως μου το εκανε πριν ενα λεπτο ! στο event viewer "driver detected an internal error in its data structures for. " επισης ποιο παλια warnings βλεπω τωρα αφορουν msn , avg download manager /packages εδω και 10 μερες που χρησιμοποιω το pc ειναι η πρωτη φορα που γινεται το ιδιο . χρισιμοποιησα το pc και σε παιχνιδια και ταινιες και διαδυκτιο . μια ασχετη ερωτηση . εχω 2 monitors ενωμενα με το pc μια τηλεοραση lg 32 ιντζων και philips 21 ιντζων , και καθε φορα αλλαζω αναλογα αν θα δω ταινια , επηρεαζει αρνητικα με καποιο τροπο το pc αυτη η συχνη εναλλαγη monitors ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.