mandyyyyy Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 καλησπερα διαβασα τα πολυ κατατοπιστικα αρθρα σχετικα με τις αγορες μεσω διαδικτυου. ωστοστο εχω μια απορια.θελω να αγορασω καποια ρουχα μικρης αξιας απο το yesstyle.com το οποιο εχει εδρα το Χονγκ Κονγκ.Συμφωνα με το κανονα του τελωνειου ολα τα ειδη αξιας κατω απο 45 ευρω δε θα εχουν δασμο.ομως απο οτι βλεπω στο site για αποστολες εκτος US, χρησιμοποιουν το ΕΜS (Express Mail Service).γνωριζει κανεις αν προκειται για κατι σαν το Royal Mail το οποιο χρησιμοποιουν πολλα βρετανικα sites?
nick#18 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 Ε κατι τετοιο θα ειναι...εμενα απο Hong kong εχουν ερθει ολα με par avion (αγορες ebay) και 2 απο τους 3 φακελους που ηρθαν εγραφαν και Aljca express...
Vivie05 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 mandy σε αυτο το site με πιστωτικη καρτα θα πληρωσεις η αντικαταβολη?
dermitzos Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Δεν νομίζω ότι γίνεται με αντικαταβολή. Πρώτα όμως καλύτερα να έβλεπες την εγγυρότητα του site και μετά να παρέγγελνες.
Vivie05 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 βασικα δεν θελω να αγορασω κατι προσ το παρον αλλα ειμαι στην διαδικασια που ψαχνω γενικα για τς αγορες μεσα στο ιντερνετ και σιγουρα κοιταω και το θεμα ασφαλεια κτλ :)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.