dimitrispk Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 Παιδία είμαι καινούργιος στην οικογένεια linux και αυτό που θα ήθελα να ρωτήσω είναι πως θα μπορούσα να συνδεθώ στο internet?Το λογισμικό που έχω βάλει είναι το Ubuntu 9.10 και το modem είναι το crypto f200 adsl usb modem.Αν μπορούσε να με βοηθήσει κανείς γράφοντας μου τι πρέπει να κάνω για να συνδεθώ...???? Σας ευχαριστώ πολύ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teliparas Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 Παιδία είμαι καινούργιος στην οικογένεια linux και αυτό που θα ήθελα να ρωτήσω είναι πως θα μπορούσα να συνδεθώ στο internet?Το λογισμικό που έχω βάλει είναι το Ubuntu 9.10 και το modem είναι το crypto f200 adsl usb modem.Αν μπορούσε να με βοηθήσει κανείς γράφοντας μου τι πρέπει να κάνω για να συνδεθώ...????Σας ευχαριστώ πολύ. πρεπει να δεις το network-manager τρεχει στο tray επιδη ομως δεν εχω εμπειρια απο upuntu δωσε για σιγουρια sudo ifdown eth0 sudo ifup eth1 κατα κανονα η etheernet αναγνωριζεται ως eth0 και το usb-ethernet ως eth1 λογο udev:-) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lef50 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=204736 Bρηκα και θεμα με usb κανεις συνδεση? μαλλον λυνεται απο οτι ειδα αλλα δεν παιρνεις κανα thomson με ethernet συνδεση να ησυχασεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Πως το αναγνωριζει το lsusb? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.