Προς το περιεχόμενο

Διακόσμηση νέου μαγαζιου(Laminate + ταπετσαρία)

ΜΑΝΩΛΗΣ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Φτιάχνουμε ένα μαγαζί με ένα φίλο στο οποίο θέλουμε να βάλουμε Laminate πάτωμα και ψάχνουμε κάτι σχετικά φτηνό (περίπου 20€ το τετραγωνικό μαζί με τοποθέτηση) . Επίσης το μαγαζί έχει 2 τοίχους δεξιά και αριστερά οι οποίοι είναι με πλακάκι ( περίπου 4 μέτρα βάθος και 3 ύψος) και θέλουμε να τους ντύσουμε με ταπετσαρία. Ξέρει κανένας μαγαζί η μαγαζιά στα οποία να έχει ψωνίσει , και να μην μας γδάρουν? Επειδή αν φύγουμε απο κει είναι κρίμα να δώσουμε και ένα σωρό λεφτά και να μείνουν τα πράγματα εκεί για τον επόμενο. Σόρρυ που γράφω λίγο βιαστικά και δεν δίνω άλλες πληροφορίες αλλά τρέχουμε

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Laminate έχει στο πράκτικερ φτηνά. Νομίζω το πιό φτηνό ήταν κάπου στα 9 ευρώ/τ.μ. Συν κάτι ψιλά για το αφρολεξάκι που βάζεις από κάτω, συν τα πωςταλένε που βάζεις γύρω γύρω στους τοίχους. Το περνάς και μόνος σου, εύκολο είναι.

• 4 μήνες μετά...
Δημοσ.

Για να μην ανοίγω καινούργιο θέμα:

Έχει κανείς βάλει laminate να μου πει απόψεις; Θέλω να βάλω σε ένα χώρο χωρίς υγρασία και είμαι κομματάκι προβληματισμένος για την ποιότητα/αντοχή καθώς έχω ακούσει διάφορες γνώμες.

Δημοσ.

Το νού σου όμως φίλε μου γιατί το laminate είναι ιδιαίτερα ευπαθές στις γρατσουνιές.

Πρόσεχε για πετραδάκια και βίδες πεταμένες στο πάτωμα γιατί περπατώντας μπορεί να τα χαράξεις. Να προσέξεις την ποιότητα που θα πάρεις γιατί κάποια μετά απο γρατσουνιές ανοίγουν κιόλας.

Καλές δουλειές.

Δημοσ.

Είχα περάσει μόνος μου στο παλιό το σπίτι και ήταν πανεύκολο. Και στο μαγαζί τέτοιο έχουμε.

Κανένα μα κανένα πρόβλημα δεν είχα ποτέ. Ένα πλύσιμο/σφουγγάρισμα και είναι σαν καινούριο.

Ιδιαίτερα στο μαγαζί έχει φάει τα άπειρα νερά και την άπειρη σκόνη/πέτρα/γρατζουνία όπως λέει ο φίλος πάνω αλλα δεν καταλαβαίνει τίποτα. Βέβαια βάλαμε λίγο πιο ακριβό απο τα 10-12 το τμ2 του πράκτικερ αλλα άξιζε τον κόπο με το παραπάνω.

Σκουρόχρωμο βάλε ε.. γιατί είναι eager στις μαύρες γραμμές απο τα παπούτσια, που βγαίνουν μεν πανεύκολα, αλλα ντάξ...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...